- 7 Kasım 2023
- 15
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi berf aybek
Merhabalar eşimle 8 senedir tanışıyoruz sürekli kopuşlar yaşadık sevgiliyken de uzaktık evlendik 2 sene yan yana kaldık onda da çoğu zaman tartışmamız olurdu 3 sene bitti hapse gireli 2 ay sonra çıkacak biz beraberken telefon kullanmıyorum hapse girdiği zaman onunla konuşmak için kullanmaya başladım onun ailesiyle birlikte yaşıyorum bugün sabah yine bir kavgamız oldu annemle tartıştı eşim telefonda bende annemin evine gitmek istediğimi söyledim eşim hiç istemiyor oraya gitmemi bide şehirler de farklı herneyse çok sinirlendi anneme dedi kızın ne eşyası varsa toplasın gelsin hiçbirşeyini bırakmasın sonra da telefonu kapattı 5 dk sonra tekrar arayıp sim kartını anneme teslip et çık git dedi sonrasında babamla konuşup ben eşimi göndermek istemiyorum onu çok seviyorum o ordayken gönlüm rahat değil falan diyince konu kapandı gitti ama aklımdan bir türlü çıkmıyor ne için kendi adıma kayıtlı olan sim kartı annesine teslim etmemi istedi sizce sebep nedir çıktığı zaman telefon kayıtlarımın falan peşine düşüp döküman çıkarttırmaya çalışır mı yani aklıma herşey geliyor ne olur bi akıl verin bana arama gelmez ondan eminim ama acaba döküman çıkarttırmaya çalışır mı