Ne olur yardım edin. Biraz uzun olabilir hepsini okursanız sevinirim.

Bi an boşluğa düşmüş olabilirsin kaçan kovalanır lafı doğru sen kaçmış eşin kovalamış çook ama çok geç anlamışsın kıymetini ama gerçekten büyük hata yapmışsın eşine bence geriye falan da dönmeye çalışma bence çünkü kırılmış bi bardağı ne kadr yapıştırsanda kırık yerler su sızdırır bence bu sana bi ders olsun hayatına kaldığın yerden devam et o adamlada olmaz zaten bu saatten sonra sana da güvenmez vede en önemlisi bu konularıda heryerde anlatma kendini rezil edersin arkadaşlarına da arkandan gülerler bak bi kızın da var unutulsun gitsin bundan sonra dürüst bi insan olmak için çabala yeni bi hayata başlamak için eskilerin üstünü çizmelisin bide kızın varmış allah bağışlasın

Okuduktan sonra içimden dediğim tek şey “Umarım adamı hak eden biri çıkar”

EN ÇOK NE ZORUMA GİDİYOR BİLİYOR MUSUN? Hiç sesini çıkarmadı bana. Hiç şiddet uygulamadı. Sessiz sedasız çekildi gitti.

Keşke dövseydi yerlerde sürükleseydi ağzımı burnumu patlatsaydı o mesaj yazan parmaklarımı kırsaydı da, ona karşı biraz hırslanabilseydim. Ama bana öyle büyük ceza verdi ki, vicdanım beni hiçbir zaman rahat bırakmayacak. O kadar çok beddua etti ki bana....

vala iyi değilsin bir nörolog olur psikiyatr psikolog olur esaslısından bir kafa doktoruna ihtiyacın var

Beddua yı hak etmemişsiniz diyemiyorum .. ama artık başkasını sevmeyerek sadece çocuğunuzla ilgilenerek devam etmekten başka çare yok belki çabanızı görür Allah’tan umut kesilmez :)

Git ayağına kapan kendini affettir dememizi mi bekliyorsun? Bu adama yapacağın en büyük iyilik bir daha yoluna çıkmamak olur.

Bence bir adim daha atipda adamin hayatini daha fazla alt ust etme

Buradan içimi dağladın,içimde çok şey var ama söylenecek tutuyorum.
Allah islah etsin.
Vicdanen ben burada mafoldum ya
Nasıl bir adam bu sanırım eşsizdir.
Ve siz böyle bir kıymeti elinizle itmişsiniz.
Adı sadece ŞIMARIKLIK... OLURDU BİR BAŞLIK BULMAK İSTERSEK.

Dünyalar iyisi bir adam anlattınız değil mi ? Peki siz bu kadar kötü olmayı nasıl başardınız ? Vicdan namına hiçbirşey yok gerçekse adam kurtulmuş!

Sen onu sevdigin icin degil seni bu halin ve karakterinle baska kimse cekmez anladigin icin geri istiyorsun.
Insallah sana dönmez.
Bence dönmez de zaten bu kadar rezillikten sonra.

Iyi olmuş sana ağla dur simdi.

Eee siz zaten herşeyi yaşamışsınız,inatla sorun çıkarmaya devam edip ayrılmışsınız.bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz ki?artık rahat bırakın adamı onunda mutlu olmaya hakkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…