• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin. Biraz uzun olabilir hepsini okursanız sevinirim.

bence eşin hatalı iyilik yada adı her neyse karşı tarafa bu kadar taviz verilmemeli kişi ilk önce kendi onurunu gururunu muhafaza etmeliki daha kaliteli bir insan olsun
siz kötüsünüz bu cepte karşınızdakide budalalık derecesinde iyi konunun özeti bu

Burda birçok bayan arkadaşımız eşiyle yaşadığı sorunları ve hatta yaptığı fedakarlıkları anlatırken hemen inanıp adamlara sayıp sayıştırıyoruz. Erkek yapar ama kadın yapmaz düşüncesinde olmamalıyız bence. Burada yaptığı fedakarlıkları anlatan bayanlara, sen yalan söylüyorsun yapmamışsınız diyebilir miyiz ? Bu kadar feminist düşünme
Sen hayırdır toplumsal mesajlar falan?

Bu konu bana tanıdık geldi, bir kaç ay önce yine böyle bir konu vardı kadın boşanmış adamı tekrar istiyordu

Terbiyesiz kadın. Bi tabir var sana çok yakistirdim. Eli işte gözü oynasta diye. O adamdan uzak durun yeteri kadar hayatını mahvetmissin daha da bulaşma. Azıcık akıllı ol da kızına örnek bir anne ol kendine çeki düzen ver.

Allahım ya bi.insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabilir.İyi adamların yanlış kadınlara aşık olduğunu duymuştum zaten. Yazık günah değil mi çoğu kadın eşim beni sevsin saysın başka bişe istemem derken sen böyle bi adama yapmadığını bırakmamışsn. Bide geri dönsem mi diyorsun tabi zaten dünya senin etrafında dönüyo istediğinde aldat istediğinde dön . Ama bişey diyim mi . Bu adam bundan sonra çok mutlu olacak. Sense bi ömür rahatsız bi vicdanla mutsuzluk içinde yaşıycaksın hakettiğin gibi. Eski eşin kazanan taraf . Sense büyük kaybeden. İlişme adama bırak 10 yılını mahvetmişsin bundan sonra güzel yaşasın. Kızına da Allah kolaylık versin keşke babasıyla yaşasa.

Böyle bir erkek var mı cidden? Hayal ürünü değil yani?
Numarasını istesem ayıp mı olur?

Sen bi zahmet adamdan uzak dur. Aana bir şans daha verse bile 2 ay sonra yine aynı davranırsın. Kusura bakma ama çok yanlış davranışların var... onu kendinden korumalısın

Burda birçok bayan arkadaşımız eşiyle yaşadığı sorunları ve hatta yaptığı fedakarlıkları anlatırken hemen inanıp adamlara sayıp sayıştırıyoruz. Erkek yapar ama kadın yapmaz düşüncesinde olmamalıyız bence. Burada yaptığı fedakarlıkları anlatan bayanlara, sen yalan söylüyorsun yapmamışsınız diyebilir miyiz ? Bu kadar feminist düşünme
Size de mi sayıp sayıştırmamızı istiyorsunuz? Eğer konunuz gerçekse şayet Allah eşinizi sizin gibi karaktersiz birinden kurtarmış.

Hala annem yuzunden bilmem ne diyorsunuz.
O kadar cigsiniz ki yaptiginiz seylerin sorumlulugunu bile alamiyorsunuz.
Bir yapmissiniz iki yapmissiniz sonunda adami cileden cikarmissiniz.
Birazcik haysiyetiniz varsa cocugunuzun babasini katil etmek istemiyorsaniz uzak durun.

Kinamayalim basimiza gelebilir animallah. Valla senden ümidi kesmis ve Soğumuş ki boşanmış senden. Bence sadece araman gereken yerde ara adami bunaltma daha sonra durustce pismanligini dile getir ve kenara cekil. Kendi kararini kendi versin. Kizz barisirsan yaz bize

Ya hiç mi degerini bilemedin şu adamın ya. İlla kaybettikten sonra mı biliniyor. Ne adamlar var neler neler yapıyor. Melek gibi adama napmışsınız. Birde siz ayrılmak istemişsiniz. Adama çok üzüldüm size de çok ama çok kızdım bir bayan bunu yapmamalı ya. Yapıcaksan ayrıl öyle yap. Annenin söylediklerini hiç mi düşünmedin. Bu kadın yanlış söylüyor demedin mi. O nasıl anne. Kendi hayatını kendi ellerinle maf etmişsin. Şimdi dönmek istiyorsun Ama o adam ister mi hiç istemez, bende olsam bende istemem. Nasıl vicdanın sızlamadı. Nasıl kendi kendine ben yanlış yapıyorum demedin. Eşin o senin ya eşin evlendikten sonra hiçbir erkekle aşk sevgi yasayamazsın. Anlayın sunu ya. Bu arada kimse erkek yapınca erkektir o denmiyor. Kötü kadın olmayı siz tercih etmişsiniz. O adamı azıcık düşünüyorsan bırak onu hak eden birini bulsun. Ama hayırr ben çok pişmanım diyorsan bir daha yapmam dersen o zaman ara konuş özür dile. Kızımız için yuvamız ı kuralım de. Bu saatten sonra güven olmaz ama belki zamanla aşılır. Ne diyeyim, helal de etmemiş hakkını. Hakkıdır zaten. Bende olsam etmem. Ama bundan sonra lütfen onu azarlamayın küfür etmeyin. Başkası olsa varya öyle bir rezil ederdi ki sizi ne nafakası kızını bile vermezdi sana ama neyse. Bi psikologa gidin bence. Burda hakaret işitirsiniz sadece. Buradaki kadınlara da hak veriyorum ama senin cevabın burda değil. İnsallah aklın başına gelir.

Back