Ne olur yardım edin. Biraz uzun olabilir hepsini okursanız sevinirim.

Sorunuzun cevabi , yoktur
Hayatimda sizin kadar kotu bir insan gormedim, insallah kiziniz size benzemez
Esiniz adina cok sevindim
Insallah en kisa surede degerini bilecek bir kadin bulur ve evlenir , bence kizinizin velayetini de babasina verin , sizden uzak buyumesi en dogrusu

ona bu kadar kötülükten sonra bir iyilik yap ve ondan uzak dur. mutlu olması için hergün dua et.

son pişmanlık neye yarar.. sözünün ibretlik ispatı gibi olmuş konunuz.
size tavsiyem, bence eşinize tüm bu kötülükleri yaptıktan sonra ona tekrardan geri dönmeye çalışmayın.
hem siz kendinizden emin olmazsınız; her gün vicdan azabınız bir çığ gibi büyür, hem de eşiniz yaşadığı güvensizlik duygusuyla hayatı kendine zindan eder.
kırılmış bir bardaktan tekrar su içilmez nihayetinde.

dün üye olup maşallah her şeyi biliyorsunuz.
2. üyelik misiniz?

Adam dönse sen yine eski sen olursun
Şimdi ayrıldı diye kıymetli olmuş senin gözünde.

Kimle aldattıysan onla devam et

O adamla görüşmüyoruz. Kocasına bunu yapan bana ne yapmaz dedi. Bende ayrıldım. Yani eşim öğrenmeden önce ayrıldım

Sorun kiymet bilip bilmemek degil ki
Aldatmak
Aldatan erkege nasil tepki veriyorsam
Bu kadin da onlarin hepsini hak ediyor
yani tepkide alıyor almalıda lakin
aldatmak hata aldatılıpta affetmekte hata
yani konu sahibi burada tek hatalı değil
kadın olsun erkek olsun birini ne kadar seversen sev bu kadar tölerans fazla köpek sadakati köpeklerde güzeldir insanlara yakışmıyor

Evlilik iki kişi arasında olur ama sen anneni de evliliğine katarak hata etmişsin annenin sana telkin ettiği şeyler seni eşinden uzaklaştırmış. Bana zayıf bi iraden varmış gibi geldi. Bu yaptıkların affedilecek şeyler değil.
Önce kendini dinle ve bi karar al asla ama asla yanlış şeyler yapma. Kızın var ve ona örnek oluyorsun iyi yada kötü. Bunu iyi düşün. Eşinle de konuşmaya çalış cahillik ettiğini bir musibetin bin nasihatten iyi olduğunu hatanı kabul ettiğini ama değişeceğini sana bir şans daha vermesini söyle. İnsanız hatalar yaparız. Ama sen çok zarar vermiş yaralar açmışsın. Eşin bir şans daha verirse lütfen evliliğine bi başkasının lafıyla şekil verme Seviyorsan sarıl sev söyle sevmekten korkma.
Ama önce kendine söz ver bir daha böyle bi cahillik yapma ve kendini rezil duruma düşürme. Her zaman dürüst ol dürüst yaşa

Pazar günü kızımı almaya gelecek. O zaman adım atmaya çalışacağım. Yüzüme bile bakmıyor ama şansımı deneyeceğim

Affetmez. Sabırlı insanlar sabrını son sınırına kadar kullanır. Bitince dönüşü olmaz ama.

Sana yuvanın içine etmen için akıl veren annen yardım etmeli şimdi biz ne yapalm?

Adamı rahat bırak kendi gibi iyi biri ile hayatına devam etsin..!

Pazar günü kızımı almaya gelecek. O zaman adım atmaya çalışacağım. Yüzüme bile bakmıyor ama şansımı deneyeceğim

Kendinizden ciddi anlamda eminseniz, hatanızı anladığınızı ve son bir şans istediğinizi paylaşabilirsiniz. En azından vicdanınızı bir nebze olsun avutursunuz.

Gerisi adamın mantığına ve kendine saygısına kalmış bir şey.

Agzimi bozmamak icin zor tutuyorum. Seni birak eski esin, insallah Allah affeder Allah.
Eski esinle bir mucize olsa tekrar barissaniz, sen o eziyeti o adama gene yaparsin. Insallah gozu acilier adamin kizini da alir kendine guzel bir yuva kurar, baskasiyla!

Katiliyorum , adamin yerinde olsam coktan tekmeyi basmistim kadina
Ama nasil affeden kadin varsa affeden erkek de var

Yok.

Evlerden ırak böylesi bir karakteri hayak etmek bile itici ve tiksindirici. Bir kadın kendini nasıl bu kadar düşürebilir ki? Hayal dünyanız basitmiş. Tutmaz. İnanmadım.

Yahu boyle erkek kaldi mi dünyada....eger kaldiysa siz hic haketmiyorsunuz... insallah kendine hak eden birini bulurda esiniz mutlu olur yazik adama üzüldüm.....

Sizde hak edeni bulursunuz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…