Ne olur yardım edin. Biraz uzun olabilir hepsini okursanız sevinirim.

O zaman dalga geçmeyin lütfen.
Burada herkes yardımcı olmaya çalışıyor konunuzu ciddiye alıp
İnsanları resmen acaba sorusu sordurtuyorsunuz.

Ama baksana insanın asabını bozuyor. Zaten psikolojik olarak iyi değilim

Vardır. Kötülüğün sınırı yok. Sizden de kötüsü vardır. Benim bu hayatta öğrendiğim yegane şey şu "ne kadar seviyorsan o kadar sevilmiyorsun"... Siz de adama tam olarak bunu yapmissiniz. Annem dedi annem dedi diyip durmayin lütfen. Aldatacak oyunlar cevirecek zekaya sahipsiniz ama böyle bir adama nasil davranmaniz gerektigi konusunda düsünemiyorsunuz öyle mi? O bicak gibi saplanan sey özlem ya da sevgi degildir. Sevseniz ona bunlari yasatmazdiniz. Vicdan azabidir o. Onu da bir ömür tasiyacaksiniz. Bir de dipnot: hayatta kimse sizi onun kadar sevmeyecek. Cünkü ilahi adalet diye bir sey var.

Koca niz tekrar gelse yine aynı şeyler i yaparsınız çünkü sevmiyorsunuz kaybettiniz diye kıymetli oldu yoksa hala değil aslında

Ama baksana insanın asabını bozuyor. Zaten psikolojik olarak iyi değilim

Şimdi şöyle okdar mükemmel bir adama bu yapılırmı diye soruyor insan.
Olmaz mı olabilir insanız hata yaparız.
Biryerinden konunuzu tutmak istesekte elimizde kalıyor.
Yani acaba bu konuda ne yapmalısınız diye kendime sorduğumda ''sizden kurtulduğuna sevinmeli mi '' ki üstünde okurken çok isabetli bir karar dedim sonra az da olsa pişmanlığınıza inansamda eğer gerçekten pişmansanız mücadeler ile eski eşinizin gönlünü kazanmanız.....
Cidden çok zor ve üzücü bir durum yapılmamalıydı ama olmuş bir kere....

Bir an bunları bile kabullendi yazacaksınız diye aklım gitti. Çok güzel yapmış eski eşiniz. Boşanmış kurtulmuş bırakın adamın peşini de mutlu olabileceği bir hayat yaşasın. Umarım size kanıp tekrar geri dönmez. Seviyorum diyorsunuz ya o sevgi değil işte sizi el üstünde tutan pohpohlayan ağzınızın içine bakan kişi artık olmadığı için boşluktasınız. Eski şımartıldığınız günlere özlemdir o.

Ayrılık acısı ile mi tüm bunları fark ettiniz yoksa kör ölünce badem gözlü mü oldu?
Eşinizin bu denli ideal eş olmasına rağmen aldatma gereksinimi duyduğunuza göre sizde kişilik karakter bozukluğu var demek. anlattıklarınız doğru ise doğru olan adama yeterince zarar vermişsiniz uzak durun artık.

Ablacım öhöm yoksa abicim mi demem gerekiyor, hayırlı işler

Resmen Tanzimat romanları gibi full kötü ve full iyi karakterler oluşturmuşsun, ama beğenmedim inandırıcılık sıfır. O dönemde olsa iyi okunurdu bak

Hadi sen git ekşide falan Red pill diye ağla hadi bakiyim.

Insallh donmez geri cunku huylu huyundan gecmez sen yine kiymetini bilemesssin boyle adamin.

Bu kadar iyilikle ayrıldıysa onunda vardır kırdığı fındıklar :) Hangi çağda yaşıyoruz ? hangi erkek cinsellikle cezalandırılıp sadık kalır? ki siz kadın olduğunuz halde !cezalandırılmadığınız halde! sadık kalamamışken ! Ah şu zehir beyinli erkekler :)

Sana her türlü hakareti ediyorum içimden. Ve dilermişiz inşallah kendin gibi biriyle beraber olursun. Bundan daha ağır bir beddua yok

Ne sansliymissin bee ... Sans da bir yere kadar herhalde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…