- Konu Sahibi Hainmelek90
-
Sen hayırdır toplumsal mesajlar falan?Burda birçok bayan arkadaşımız eşiyle yaşadığı sorunları ve hatta yaptığı fedakarlıkları anlatırken hemen inanıp adamlara sayıp sayıştırıyoruz. Erkek yapar ama kadın yapmaz düşüncesinde olmamalıyız bence. Burada yaptığı fedakarlıkları anlatan bayanlara, sen yalan söylüyorsun yapmamışsınız diyebilir miyiz ? Bu kadar feminist düşünme
Söyleyin ben ne yapayım şimdi. Bu dünyada benim gibi pislik adi karaktersiz birisi var mıdır ?
Sen hayırdır toplumsal mesajlar falan?
Kadınların da kötü olabileceğine ikna etmeye çalışıyor milleti resmenbu konu sahibi bizden ne istiyor
hakaret mi edelim beklentisi bu mu
Kadınların da kötü olabileceğine ikna etmeye çalışıyor milleti resmenBence o bir anti-feminist...
hahah kesinliklekadınların da kötü olabileceğini kk yı 2 ay takip eden biri çok rahat görebilir zaten
Ahahahaha bize sökmezkadınların da kötü olabileceğini kk yı 2 ay takip eden biri çok rahat görebilir zaten
Söyleyin ben ne yapayım şimdi. Bu dünyada benim gibi pislik adi karaktersiz birisi var mıdır ?
Size de mi sayıp sayıştırmamızı istiyorsunuz? Eğer konunuz gerçekse şayet Allah eşinizi sizin gibi karaktersiz birinden kurtarmış.Burda birçok bayan arkadaşımız eşiyle yaşadığı sorunları ve hatta yaptığı fedakarlıkları anlatırken hemen inanıp adamlara sayıp sayıştırıyoruz. Erkek yapar ama kadın yapmaz düşüncesinde olmamalıyız bence. Burada yaptığı fedakarlıkları anlatan bayanlara, sen yalan söylüyorsun yapmamışsınız diyebilir miyiz ? Bu kadar feminist düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?