Ne olur bir eyler syleyin, sizlere ok ihtiyacm var(Annenin evinde kal!)

Bence bu eşinle devam et boşanmayı düşünme bile madem çocukta varmmış eş seçmek tarz işidir sosyal çevre işidir aile işidir bence hangisi değişecek sende hiçbiri sen onu tanıyarak aldın tutup boşansan seniin ikinci seçiminde yaklaşık böyle olur bak bence hazır kurulmuş yuva git huyuna barışın.
Hayırlı kandiller herkese.

Eşiyle anlaşamayıp ayrılan kişiler yine aynı tarz kişilerle mi evlenmeyi seçiyorlar yani...:bbo:fisfisfis:sm_confused:

Canım yaşadıklarını, mesajlarını, kocanı çok iyi biliyorum. hatırlayayım diye açtığın tüm konuları yenden okudum. tıpkı bir mesajında dediğin gibi seni bir dostum, arkadaşım, kardeşim yerine koyarak yorum yapmaya çalışıyorum. öncelikle;
1. kocanın en büyük problemi kısaknçlık, hatta bu problemi hastalık haline gelmiş,
2. tipik yurdum erkeği gibi kadına değer vermeyen onu işine gelince sevip işine gelmeyince de hayatı kolaylaştıran bir unsur olarak kullanmaya aışmış.
Bu noktada seni ne erken evlendiğin için suşlayacapım ne de bebeğin için, sonuçta u senin seçimindi sen de seçmişsin. aksine bu durum senin eşin için ne çok fedakarlık yaptığını da gösteriyor. bazı arkadaşlar için yuva bozmak en mantıklısı gibi gelebilir ama ben kendimi düşünüyorum, o sevip beğenerek emek emek aldığım eşyaları toplarken düşünüyorum, mahkeme koridorlarını düşünüyorum, babasından uzak çocuğumu düşünüyorum bana hiç kolay gelmmiyor kaldı ki senin için de hiç kolay değil. peki kolay değil de o zaman oturup bu işkenceyi çekecek misin? tabii ki hayır. çekmemelisin. kocan oturup konuşma safhasını çoktan aşmış. ben olsam ne yapardım? kesinlikle tepkisizliğe bürünürdüm. tam onun istediği gibi evden çıkmaz, istediği gibi giyinir, yemeğini yapar, isteklerine karşılık verirdim ama tam bir ruh olarak, sevgisizce ta ki o pes edene kadar. pes ettiği yerde de "seni çok anlıyorum. çünkü seninle ben de aynen böyle hissediyorum derdim. ya da yine ondan uzaklaşarak kendi hayatımı yaşardım. çünkü ona yaklaşmaya çalışmak sana zarar veriyor. ne bileyim benim aklıma b kadarı geldi kusura bakma. Allah şu mübarek gecede eşini ıslah etsin, yuvana huzuru inşallah.:teselli:​

Bu konu sayesinde toplum olarak ne kadar anlayışsız,saygısız ve düşenede bir tekme atalım tarzında olunduğunu görmüş olduk.eeesss nickli arkadaşın,etrafında danışabiliceği derdini anlatabiliceği hani bir nevi deşarj olabiliceği birileri yokki kendini burda konular açarak içindekileri boşaltma ihtiyacı duymuş.Ama gel gör ki kadın belkide kocasından yemediği dayağı derinss nickli kişiden yedi.Birde sorgulama yargılama cabası.Oruçluyum demiş heralde açlık başına vurmuş gibi pc başında çok güzel atmış tutmuş gerçekten ayıplanası bir kişilik.Toplumda çok bilinen bir laf vardır 'bekara karı boşamak kolaydır' diye işte bu kolaylık sayesinde azarlaya azarlaya öğütler verilmiş tabi vura vura.

eeesss,herşey gibi kıskançlıkta aşırı derecede oldumu kendide dahil olmak üzere en yakınlarada zarar verir.Eşinizde eminim bu şekil davrandığı için mutlu değildir ama kıskançlık heleki uç noktalardaki engellenemes oluyor doktor tavsiyesi çok laf icabı bir tavsiye neden mi? çünkü bu tarz insanlar hatalarını kabul etmezki yanlışları olduğunu düşünüp doktora gitsin.Bir kaç yorumda başka nedenlerlede konu açtığınızı okudum demekki süreklilik arz eden durumlar var.Bir arkdaşın dediği gibi,ya onu olduğu gibi kabul edip ona göre yaşamınızı sürdürüceksiniz yada ayrı yollarda şansınızı deniceksiniz seçim tabiki size kalmış.

Arkadaşım beni kendi yerinize koyun diyorsun ama ne yapsam olmuyor ben zaten evlenirken bu kafa yapısana sahip kendine hiç güveni olmayan kopleksli bir tiple evlenmezdim.Yazık sanada yazık yaşayacağın tek bir ömür ömrünede yazık.

Demek ki çok çok genç yaşlarda alınan evlilik kararları yanlış seçimlere sebep olabiliyormuş...

Demek ki çok çok genç yaşlarda alınan evlilik kararları yanlış seçimlere sebep olabiliyormuş...

evet canım en büyük hata erken yaşta evlenmek.ilk başta gözün kör oluyor,ondan başka hiç bişey görmüyorsun.ama uğruna öldüğün o adam neler yapıyor evlendikten sonra.bu köprüyü geçene kadar oluyor yani..:gitme:

esin belli seni sevio ama biraz kendine güvensizliği var gibi geldi bana
söyledikleri hoş şeyler değil suanki durumunuzu bilmiyorum ama
senin tutumun biras sert olmalı kendinden ödün vermeden abartmadn ona hatasını kabul ettirmelisin...bir daha böyle seyler duymak istemediğini anlamasını sağlamalısın..
hakınızda hayırlısı olsun..

Dilerim bu güzel gecenin hatrına herşey düzelir...

insan bazen anlatmak istiyor yaşadığı durumu ama anlatmaması en iyiymiş gibi oluyor sonra. O da zaten biliyor yanlış evlilik olduğunu, erken evlendiğini..eşinin bazı sorunları olduğunu..bunları tekrar tekrar hatırlatmaya gerek yok..iş işten geçeli çokk olmuşş çünkü. Herkes kaderinde ne varsa onu yaşıyor. Eşini tam tanımadan da şöyle yap böyle yap demekte yanlış olur...biz sadece hafif telkinlerde bulunmalıyız..olmasa daha iyiymiş..yada eşini şuan en iyi sen bilirsin..sence gitmen gerekir mi gerekmez mi bu gece? Yani kısacası biraz konuşturmalı ve kafasını dağıtmaya çalışmalıyız. Neyse umarım en kısa zamanda düzelir.

nerde bunları yapacak erkekkkkafamçokkarıştı

eees seni çok iyi anlıyorum aşağı yukarı aynı sorunları bende yaşıyorum bizimkisi kısa kol uzun kol konusu değil direk açık kapalı olma konusu haftada bi kavga ederiz kıyafet yüzünden,seni bilmem ama ben alıştım artık yarım saat kavga edip sonra barışıyoruz,ama Allah'ı var benimki seninkine göre daha iyi gibi,kavgalarımızda neredeyse hiç ben özür dilemem hep o diler ve kavganın sonunda tamam senin istediğin gibi olsun der ben yine canımın istediğini yaparım,ha mutlumusunuz dersen çoğunlukla hayır ama idare ediyoruz,sanırım siz idarede edemiyosunuz valla benim tavsiyem kavgamı ettiniz evden gitme ama kırgınlığıni belli et mecbur kalmadıça konuşma suratın asık dur sonunda sana gelip yanaşıcaktır artık özür dilemek içinmi bide tripmi atıyosun demek içinmi onu bilemem ama konuya girince ben zaten hep senin istediğini yapmıyomuyum azıcıkta ben rahat ediyim mutlu olayım ben seni seçtim ve seninle evlendim seni seviyorum asla seni üzecek şeyler yapmam ama azıcık bana güven tarzı şeyler söyleyip ikide ağladınmi bu iş çözülür gibime gelıyo,ben genelde böyle yapıyorum hem kavga bitiyo hemde istediğimi alıyorum...

tsk ederim canım ben asla yanlıs cümleler kullanmak yanlıs anlasılmak istemedim zaten burda dertleşiyoruz hepimiz bayanız değilmi..ama arkadas ısrarla beni yanlıs anladıı dogrusu anlayamadı neyse önemi yok zaten ben gereksiz ayrıntılara kafamı takmıyorum hayatımda daha önemli şeyler var ne desteği bekliyosun bizdenn diyorlarr bu soru bence anlamsızz bi insan ne desteği beklerr iki söz söylersin fikir verisinn bu bile bir destektir değilmi:teselli:

kesinlikle tabiki öyle bendee zamanı geriye alabilseydim bu yasta asla evlenmezdimm burdaa bi nevide gencc insanlara örnek oluyoruzz değimii bizi görsünlerki hayatlarındaki kararları daha dogru alsınlar

canım gitmedim gittiğim zaman hiç iyi seyler olmayacagından emin oldugum için gitmedimm biliyorumm gittiğim zamann daha kötü laflar duyacagım ve daha kötü bi boyuta gelecek birazz kalmamın daha iyi olacagını düşündümmafoldumben

canım cok denedim inan yani karsıma alıpta güzelce defalarca konustum defalarca ama olmadıı sonuc alamadımm

tsk ederim canım tamda benim demek istediğimi sen yazdın

bende yasadıgımız kavgalarda evden cıkıp gitmem bana ne derse desinn ama bu kez o agzıyla kal orda dedii bu gece gitmem bişeyi düzeltmeyecek biliyorumm daha öfkesi gecmemiştir onun tam tersi biribirmizi dahada cok kırabilirizz ve biraz kendimle kalmak istiyorum

Buna benzer bir çok konu açmıştınız yanılmıyorsam,bazılarını okudum.
Bence eşiniz normal değil.
Size destek vermemizi istemişsiniz.
Destek verelim,haklı bulalım fakat kimse size bunları ömür boyu yapamaz.
Sizin bunlardan çok somut bir çözüme ihtiyacınız var.
Bu somut çözümde ya boşanıp dilediğiniz şekilde yaşamak,ya da sadece eşinizin istediği şeyleri yapıp onu kızdırmamak.
Bunların orta yolunu bulabiliyorsanız ne ala ama bulamıyorsanız bir seçim yapmanız gerecek bence.
Ya bu deveyi güdersin,ya bu diyardan gidersin durumuna gelmiş iş.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Beni susturuyorsun,arkamdan dedikodumu yapıyorsun hala..
Ayıp değil mi bu?
Ben varken neden konuşmuyorsun?

Anlayamadı ne demek arkadaşım,salak mıyım ben?
Sen kendini tatmine gelmişsin buraya,vahh eeesss yazık sana eeesss vs vs laflarını duymaya gelmişsin.
çözüm yolunu söyledim kendi çapımda "ne anlarsın sen dedin"
ayrıca yapıcı bir yorumdu yaptığım evine git,sakin ol,unutmaya çalış dedim..
Vakit kaybısında neyse,arkamdan tek laf duymak istemiyorum..
Varsa sıkıntın özelden anlat,anlarsam tabii algımda sorun varya..
Çocuksun daha ya.. Erkenden evlendirmeyin kızları Allah aşkına...!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…