derinsss gibi extremede türemiş siz ikiniz sorunlu musunuz acaba? yada derinsss acaba sen koca bulamadın diye eeesss kıskanıyomusunda 'hiç değilse kocan var otur aşşa çek çileni' tarzında bir fesatlık yaşadığın için mi gelip gidip konu sahibine sataşıyorsun.Yada bazı kadınlar vardır hemcinslerinin mutsuzluğu ile tatmin olup mutlu olanlar sanırım sen bu türlerede giriyorsun.Konu sahibi kocası ile içinde bulunduğu sorunamı çaba harcasın yoksa sizin gibi hazımsızlaramı kafa yorsun.extreme konuya bodoslama dalıp alakasız bir yerden suçlu çıkartmaya çalışıyorsun gidin kendinize başka eğlence bulun.Yada siz evlenip sorun yaşayıp burayı arşınlayınca biz sizle eğleniriz ne dersiniz?
Sizin gibi kıskanç,hazımsız,sorunlu kadınları Allah hem erkeklerden hemde kadınlardan uzak tutsun.
eeesss,bence biraz zamana bırak sıcağı sıcağına çok yanlış kararlar alınabiliyor.Kendini suçlu hissetmen gereken bir durum yok.Burda bu fesat beyinleride ciddiye alma sakın.Dediğim gibi zaman herşeyin ilacı olduğu gibi sanada merhem olucaktır arkdaşım.
Konu sahibine garip bir şekilde sataştığı yetmiyor birde bu haksızlığa göz yumulmucanı ifade eden benide eeesss olmakla itham ediyor ilginç bir kişilik :)
Diğer arkdaşlara gelince konuyu baştan sona okudum,konu sahibine takınılan tavrı,aşşalamayı sorguyu acımasızca eleştirleri yada konu sahibini nasıl çileden çıkardığını zor durumda bıraktığını görmüyorsunuzda bunların yanlış olduğunu onların tarzında dile getiren ben mi gözünüze çarptım.Hazımsız bir şekilde yorum yapan şahısların cümlelerine göre sözlerimi şekillendirdim yani laf edilmiş ama niye neye göre diye bir düşünmenizi isterdim.Özür dilicek kişi ben değilim hatta okudumda tam hak ettikleri gibi yazmışım.Sizlerde sorgulucaksanız bile hakkıyla yapın,son iletilere göre değil baştan sona okuyup buna neden olanları iyice kavrayarak yapınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?