Ne olur bir eyler syleyin, sizlere ok ihtiyacm var(Annenin evinde kal!)

Diğer konularını okudum senin koca adam olmaz bence ayrıl ya eşin hasta bi yapıda ya da sen onun istediği gibi davranmıyorsun çünkü konuların hepsi aynı sebebden..
Ya ayrıl ya da seviyorum bırakamam dersen onun istediği gibi olacaksın ve şikayet etmeyeceksin yoksa ömür geçmezzzzz

evet eşinle çok sorunların var ama öyle annenin evinde kalmakla sorunların düzelmez eşini karşına alıp konuşacaksın sorunlarınızı beraberce çözmeye çalışmalısınız

arkadaşlaaaarrrrrr.......noluyo ya bize...bu kadar uzatacak büyütecek ne var yani.cidden herkes bi alıngan,bi hazır cevap olmuş yaaa..ne gerek var.arkadaş burda derdini açmış,çok sıkıntılı belli.bu kadarda katı olmanın,acı konuşmanın ne anlamı var ki...vede uzuyo yani konu..olabilir bi şekilde kendini savunabilir ama ne var yani bunda belliki şu anda canı acıyor ve cidden sıkkın.hiç mi böyle cevap veren arkadaşlar olmadı yani bu güne kadar.nedir bu asabiyet belden aşağı senin halin demek bu,ondan anlaşamıyosun,küçük yaşta evlenecekelere ders olsun falan....cidden çok onur kırıcı...bu kızcağız kırıcı falan olmadı,bende okudum ve hiç te ters bişi görmedim..

eeesss cim sende herkese ayrı ayrı cevap vermek zorunda değilsin.

lütfen kazen el atsın olaya....

eeesss cim anlamadığım bişi var..

senin pembe body ile çıktığını eşin nereden biliyor.diyorsunki eşim ben dışardayken msj yolladı.kardeşinmi söylemiş yani üstünde bu var die???yani sormuş mu eşin de söylemiş kardeşin?yoksa sana mı sordu??anlamadım..

yada sabah seni annenlere o mu bıraktı da gördü üstünde ne olduğunu.eğer gördüyse neden uyarmadı böle çıkma yalnız yada değiştir üstünü die????

orayı anlamadım yani...senin önceki konularını da okumadım ama ciddi bir kıskanılma ve psikolojik şiddet söz konusu...

eşin senin canını öfkesi yüzünden acıtmak istiyor...eminimki seni dün gece bekledi.ama daha önce bu kadar yapmadıysa o evde kal falan ,kalman ii olmuş..yaşın 20 de olsa 30 da olsa gururunu ezdirme.bu kez diline alıştırır git de git devamlı geleceğini bilir ve yollar...

peki ilk kezmi giydin o body i.bence artık tepkini koyyy..utansın kocan.bu kadar kolay mı ya bir body için bu laf edilirmi....

nasılsın şimdiii...

derinsss gibi extremede türemiş siz ikiniz sorunlu musunuz acaba? yada derinsss acaba sen koca bulamadın diye eeesss kıskanıyomusunda 'hiç değilse kocan var otur aşşa çek çileni' tarzında bir fesatlık yaşadığın için mi gelip gidip konu sahibine sataşıyorsun.Yada bazı kadınlar vardır hemcinslerinin mutsuzluğu ile tatmin olup mutlu olanlar sanırım sen bu türlerede giriyorsun.Konu sahibi kocası ile içinde bulunduğu sorunamı çaba harcasın yoksa sizin gibi hazımsızlaramı kafa yorsun.extreme konuya bodoslama dalıp alakasız bir yerden suçlu çıkartmaya çalışıyorsun gidin kendinize başka eğlence bulun.Yada siz evlenip sorun yaşayıp burayı arşınlayınca biz sizle eğleniriz ne dersiniz?

Sizin gibi kıskanç,hazımsız,sorunlu kadınları Allah hem erkeklerden hemde kadınlardan uzak tutsun.

eeesss,bence biraz zamana bırak sıcağı sıcağına çok yanlış kararlar alınabiliyor.Kendini suçlu hissetmen gereken bir durum yok.Burda bu fesat beyinleride ciddiye alma sakın.Dediğim gibi zaman herşeyin ilacı olduğu gibi sanada merhem olucaktır arkdaşım.

Esses sanalda kimse kimsenin hayatını üzerinde hak sahibi gibi görmez kendini.
Yorumlar sadece anlatılana yöneliktir her zaman. Ama çoğu zaman konu sahibi
istediği şeyleri duyamadığında tepkili oluyor nedense... Şimdi sizin durmunuzda
öncelikle hayata ve evliliğe çok erken yaşta başlamışsınız. Belki daha kendi
doğrularınızı seçemeden eşinizin davranışları ile yıpranmışsınız. Anlattıklarınıza
bakılırsa eşiniz bu yönde sabit fikirli biri bence. Değişeceğini sanmıyorum. Siz bu
yaşadıklarınızı ya bir şekilde sineye çekecek, zaman içinde kabulleneceksiniz.
Ya da artık tamam deyip kendinize yeni bir yön çizeceksiniz. Evlilikğin temelini
bence 'SAYGI' oluşturur. Eşler birbirine saygı duyduğu sürece zaten kırıcı sözler
telaffuz edilmez. Bunlar aşılıp kişiler yüzgöz olmaya başladı ise problemler büyür.
Herkesin tahammül sınırları farklı. Bana eşim bu tarz sözler etse, ne 13 yıllık emeğimi
düşünürüm ne de iki çocuğumu bu benim bakış açım... Bu şartlar altında en doğru
kararı sen vereceksin hayat senin hayatın.

bu olay tek bakış açısıyla aktarılıyor.öncelikle sammimi komşuyu neden yazdın ayrıca kardeşin neden mesaj çekti. kadın olmama rağmen bazen hemcinslerimi anlayamıyorum. ayrıca kocan bluzunu nasıl gördü.bence birikimler patlamış.evine dön olayı büyütme ya o kocayı güdeceksin ya da ayaklarının üstünde durmayı öğreneceksin.evlilikte inat olmaz hem aileni de üzüyorsun değer mi...

Kendimi bir anda geyik topiğinde hissettim...
Amaç eseses'in kocasını adam etmek mi anlamadım..:uhm:
Boşanmaya niyeti yok sanırım kendisinin..
Yapılacaklar;
1-uzun kollu,bol kıyafetler giymek
2-Koca gel deyince gelmek,git deyince gitmek
3-Ben gibim bekar olanlar da sümüğünü çeke çeke izlemeye devam etsin,evde kaldıkları için..:gitme:

Ne zaman bu konuya girsem konu sahibine ait, benzer konularda paylaşımlar görünüyorum, herkes öneriler çözüm yolları söylüyor; 2 gün sonra gene başka bir sorun, 3 gün sonra gene başka bir sorun....

Sizin gene hoşunuza giitmeyecek ama ben de kendi yorumumu yapıcam..
Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin...
Eşinle evliliğini devam ettirmek istiyorsan onun kurallarına göre davranacaksın... Haa onun saçma dapan kurallarına uymak isteiyorum diyorsan da annenin evinde kalmaya devam edip bir dilekçe ile bşanma davası açacaksın....
Hangisini tercih edeceğin sana kalmış...

Konu sahibine garip bir şekilde sataştığı yetmiyor birde bu haksızlığa göz yumulmucanı ifade eden benide eeesss olmakla itham ediyor ilginç bir kişilik :)

Diğer arkdaşlara gelince konuyu baştan sona okudum,konu sahibine takınılan tavrı,aşşalamayı sorguyu acımasızca eleştirleri yada konu sahibini nasıl çileden çıkardığını zor durumda bıraktığını görmüyorsunuzda bunların yanlış olduğunu onların tarzında dile getiren ben mi gözünüze çarptım.Hazımsız bir şekilde yorum yapan şahısların cümlelerine göre sözlerimi şekillendirdim yani laf edilmiş ama niye neye göre diye bir düşünmenizi isterdim.Özür dilicek kişi ben değilim hatta okudumda tam hak ettikleri gibi yazmışım.Sizlerde sorgulucaksanız bile hakkıyla yapın,son iletilere göre değil baştan sona okuyup buna neden olanları iyice kavrayarak yapınız.

bu hayatta genelde kötü konuşan masumu ezen kötü davranan alkışlanıyor.

yazmayalım kızlar bırakınnn....

bu mesajınız ile sizi şikayet edilmeye değer buldum :lepi: sağ üst köşedeki kötü içerik butonu böyle durumlarda işe yarıyor gerçekten... birazdan birebir şikayet edicem müdahale olmazsa.. konuşma tarzınız psikolojinizi yansıtmış..

Şikayet konusunda herkes istediğini yapabilir.Sonuç ne olursa olsun vicdanen rahat olucam.Bir bayan olarak başka bir kadını koruma savunma ezdirmeme istisnasını gösterdiğim için. Hep derler zaten,bir kadına en büyük kötülüğü yine başka bir kadın yapar diye gerçekten bu sayfadaki birkaç kişiyi görünce bunun doğruluğuna emin oldum.

beliss,dediğiniz çok doğru son 3 sayfada bunu kanıtlıyor zaten.

Eseess olay ne biliyor musun canım?

Bak şimdi burda biz yorum yapıyoruz iyi kötü ve aşağıdaki dialoglar başlıyor ve bazen yorum yapanları sıkıyor..
karşımızdakine onu söylüyoruz ;
---''olmaz yapamam''..

böyle yap diyoruz ''ııhhh anlamaz''

eee şöyle yap ''ııh çok yaptım işe yaramadı''

Bunu dene ''ohoo çok denedim zaten kabul etmez''

eee başka ne diyelim ''suyuna git o zaman.''

''anlamaz anlamaz, siz içini bilemezsiniz tabii çeken benim''

---eee içini bilemeyiz tabii nerden bilicez sen ne anlatırsan onu biliyoruz..

---eee boşan o zaman..Olmaz.
---Deveyi güt o zaman..
--Dışardan ahkam kesmek kolay tabii..

---Eee ne duymak istiyorsun yaz da onu söyleyelim rahatla bari gelmişken..

Bunlar sadece sana ait dialoglar değil, yanlış anlama..Ben o kadar çok karşılaşıyorum ki, ben de poff diyorum..

Bir de bu açıdan bak.

senin ilk sorunun değil bu, bu tarz sorunların hep var:

sen artık buraya yazıp geçici rahatlama yolundan ziyade, net bir çözüm bulman lazım..

Ya eşini razı edip evlilik terapistine götürücen,
Ya yumruğunu vurucan masaya ''yeteeer bee, benim de kurallarım bunlar bunlar işine gelirse ''diycen,
Ya da adamın bir dediğini 2 etmiycen..

Başka çözüm var mı?

eeesss çok şekersin biliyorsun değil mi?
lütfen haksızlıklara göz yumma,dünyamızı kurtar,herkese küfür et lütfen..
sana ihtiyacımız var,haa bir de forumu terbiye et,herkes haddini bilsin değil mi..
nasıl şikayet ederler seni,nasıl hadlerini aşarlar..
kesin evliler bile kıskandı seni bence,ben kıskandım kocasızım diye..
onlarda kıskanmıştır kimsenin senin gibi manyak kocası yok diye..
pembe bluzunla mutluluklar bebişim,öptüm yine

Arkadaşlar konu hiç hoş yerlere gelmemiş...
kişiler birbirlerine ve genele hakaret tarzı mesajlar yazmış...
bu rahatlık nereden geliyor??
acaba ,klavyenin karşısında insan ağzına geleni rahatlıkla yazınca
relax mı oluyor anlayamadım gitti..
burada ne kimsenin avukata ihtiyacı var ne de sözcüye,
herkes kendini ifade edebilir amaaaa
kurallara uymak kaydıyla,diğer fikirlere saygılı olmak kaydıyla...
tabi ki yeri gelicek tartışacağız ama tartışmanın da bir üslubu var...değil mi...?
konuyu incelemek üzere,şimdilik kapatıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…