fazla oluyosun ama ha yeter artık be ben senin gereksiz konusmalarını dinlemek zorundamıyım kaç yasında oldugum beynimle ölçüşmüyo canımm sensin cocuk olan cocuk gibi uzatıyosun çünki hala elinden sekerii alınmıs cocuk gibi kendini müdafaa peşindesinn ben senin için kötü bi söz demedimm anlamadı dedimm .amaa işin tadını kaçırma istersen değilmiii bak ben uzatmadım kapadımm hala lastik gibi sündürüp duruyosun mahalle kadınları gibi tartısma yapmak istemiyorum seninlee tartısmanında bi adabı vardırr..kapat su konuyu senin adınıı su konuda görmek istemiyorum yeterlimiiiiii
tedavi olmasına ikna edebilirsen sonuç alırsın sanırım ama mesele nasıl ikna edicen acaba esinin ailesi devreye girse ikna olurmu CADIARZU
İşte karşınızda eeesss..
Alkış hanımlar..
Beni kovdun ya,ağlıyorum şu an..
Yazık,dilerim genç kızlara örnek olursun eeesss,senin gibi hata yapıp bu hallere düşmezler.
burada bi konu açılır ve herkes fikrini beyan eder,
fikir beyan edenlerin eleştirileri hoşunuza gitmeycekse eğer açmayın konuyu,
yorum ayırımı yapcaksanız,eleştirlere katlanamayacaksanız eğer...
insanları senin ismini bu konuda görmek istemiyorum diye
cümleler kurmak gibi bi lüksünüz yok kusura bakmayın,
asıl sizin işinize nasıl gelirse,yorum bu eleştiride olur,destek de
önemli olan bunlardan pay çıkarmak,tabi çıkarabilenee
seninde amacın zaten benii burdaki bayan arkadaslaraa kötü gösterip yağğ gibi su üstüne cıkmaktıı herkez göreceğini görüyor sıkma canını evet genc kızlara örnek olmak isterim evet ben kendimi düşünen bencil bi insan değilim görsünler anlasınlarkii onlarda üzülmesinlerr... ve seninle muhattap olmak istemiyorumm arkadasımm yeterliimii anlama sorunun mu var senin neden kendinn mudafa etmeden duramıyosunnn ne acayip bişeysin yahuu su kafamla bide senle ugrasamam lütfenn ya gercekten lütfen şu gece içinn barii yapmaaa şunu ve artık kapattt birdaha bişey yazarsann cvp bu kadar yumusak olmayacakkkk yazmaaa yazmaaa yazmaaaa yazmaaaaa yazmaaaaa
Bilemiyorum haklı gibi değil gibi..
Her ailenin bir düzeni,kuralları var..
Uyarsınız uymzsınız işinize gelmiyorsa o adamla evlenmezsiniz.
Titreyecek,kendini kaybedecek birşey yok..
Buraya yazdığınız şeyleri ona da söyleyeceksiniz.
"tek kıyafetim var her gün giyemiyorum gel bana adam akıllı alışveriş yapalım "diyin.
Ama o kısa kollu,dar herneyse artık onu giymeyi istiyorsanız gerçekten ve adama bunu da söyleyemiyorsanız orası karışık olur biraz.
önce siz karar verin,adamın inadına mı yapıyorsunuz??
Annenizde falan da kalmayın evinize gidin,sakin olun,büyütecek birşey yok.
20 yaşında hem anne hem yıllanmış kadın gibi sorumluluklar olunca böyle oluyor işte..
Sizi ezmesine izin vermeyin ama madem bu yaşta evlenip çocuk yapmasını bildiniz kurallara da riayet edin.
valla gerildim karnım şişti yemin ederim.. :CüvCüv: konu sahibi ne duymak istiyor anlamadım ayrıca kendileri çok asabi.. kendisinin önce bir psikolağa gitmesinden yanayım.Normal değil. Konuyu açtığında doğrudüzgün anlatmamış sonrada siz benim halimden anlamazsınız diyor yaşamayan anlamazmış diyor.. eee..??? anlamazsak neden yazdın şeker.. senin halinden kocan anlar ozaman kocana anlat!!!
Derinss ve Extreme arkadaşlarıma %100 katılıyorum bir konu açtıysanız sen sus sen konuş diyemez insanları kovamazsınız.. çok hırçınsınız.. uslubunuz yanlış.. Acaba kocanıza da mı buşekilde davranıyorsunuz?? sorun sizde olabilirmi? ozaman şöyle yapın aynayı karşınıza alın sakin bişekilde sessiz bir odada bazı şeyleri yüzünüze bakarak konuşun..??? kimde hata?? kim alevlendiriyor bu ateşi?? !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?