Ne olur bir eyler syleyin, sizlere ok ihtiyacm var(Annenin evinde kal!)

canım keşke bu akşam annende kalmasaydın evine gitseydin .halledilmeyecek bir sorun yok aranızda sana konuşmsı çok çirkin onur kırıcı belki ama eve gitmemekle konuyu uzatmış olursun evde yüz yüze konuşup halledersiniz belki oda pişamdır söylediklerinden.allah yardımcın olsun:1hug::1hug:

Güzel kardeşim,
Ben gerizekalıyım senin seviyene yetişemem,o yüzden ona göre konuş benimle.
söylediğin gibi algımda sorun var,türkçeyi senin kadar mükemmel bilmiyorum..

Sana diyorum ki 20 yaşında kocaya gidip çocuk yapmayı bu senin tabirinle manyak adamla evlenmeyi bildiysen..
ya dayanacaksın paşa paşa adamın isteklerine uyacaksın
ya da çekip gideceksin..
otur konuş dedim,sakin ol dedim,iyice oku ne dedim???

yok kocam konuşmaktan anlamaz,
yok neler çektim bilemezsiniz..vs vs
bilemeyiz tabii nereden bilelim,ne anlattıysan o kadar biliyoruz..
bilmek zorunda da değiliz,doğru düzgün anlat o zaman.
niye doğurdun o zaman o çocuğu bu manyak adama..?
çelişiyorsun arkadaşım buradan kimse çıkıp kocanı adam edemez.
sen buraya derdini yazdığında benim istediğimi yazma hakkım var.
ayrıca sakin ol dedim ya,duyan da körükledim sanacak..
o adamla evliysen o adam da kısa kollu dar penye sevmiyorsa giymeyeceksin.
budur mantık,haa çekemem dersen de ayrılacaksın,daha ne desteği istiyorsun anlamadım ki.. kimisi bikiniye kızar kimisi makyaja kimisi kısa kollu penyeye.. herkesin aile yapısı farklı,işine gelmiyorsa bırak adamı?

bir de hiç tanımadığın birisine algında sorun var derken dikkat et,kandil günü sakin olmak istiyorum,
canını sıkacak laflar duyarsın,hoş olmaz..

Allah aşkına noluyor arkadaşlar?
2 topicte de birbirini yanlış anlayan insanlar...
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz burada?
Şu mübarek günde niye birbirinizin kalbini kırıyorsunuz? Neden?
Biri birinin algısına laf eder, yok biri başka bir şey der...
Sıcak mı çarptı? Nedir yani?

yapmayın arkadaşlar kavga etmeyin,vallahi bu mubarek günde kalp kırmak hiç iyi değil.

eeees arkadaşım,kocan paranoyak derecesinde kıskanç.açıkçası zor bir adam belli..böyle devam etmez ,zamanla düzelir diye tahmin ediyorum ama eğer ki bir kaç sene daha böyle devam ederse psikolojin bozulabilir.
kocanla konuşmaktan başka çare yok.bu şekilde yapmasının sebebini sor ve iyi dinle.ve ona bunu yaparak çok yıprattığını söyle.onu çok sevdiğini ve bu kıskançlıklarının yersiz olduğunu söyle ve bir erkeğin namusunua bu şekilde konuşmasının çok günah olduğunu anlat emi canım...
umarım düzelir..düzelmezse karar senin.ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin ...
Kandilin mubarek olsun

Burası ifil ifil valla sıcak falan çarpmadı,Oruçlu ağzımla yazıyorum bu mesajları da..
İnsanlar garip olmuş arkadaşım..
Konu sahibine evine git,sakin ol madem bu adamla evlisin,dönüş de yok çocuk da yapmışsın adamın kurallarına uy diyorum.
"sen nereden bileceksin benim hayatımı,algında sorun var diyor.."
Ne diyeyim,selametle..

sana hiçbişey sölemiyorumm daha fazla canımm kimse kimsenin halinden anlamazz evet ben tartısma yaratacak yapıda bir insan deilim ve dahada uzatmaya hiç gerek yok bencee sende yazma bendee kapansın su tartısma artıkk iyi aksamlar

Hasbinallah..
Kimse kimsenin halinden anlamazsa neden buradasın?
Gİt eşinle çöz sorunu..

bakk canım diyorum büyükmüsün bende bilmiyorumm ablacımm hala uzatıyosun farkındamısın ya ben osözü burdaki arkadaslarım için değil senin için yazdım maalesef artık su konusmayı kesersen cok sevinirim banadaa yorum yazmamakta özgürsünn arkadasımm kandilin mübarek olsun yeter artıkk lütfenn uzatmaa dahada yazmaa

tipik Karadeniz erkeği
sana tavsiyem,annende kalma muhtemelen ondan da bir şey çıkaracaktır.
haızrlan ve dön evine.
huyuna gitmekten ve alttan almaktan başka malesef yapacağın bir şey yok güzelim şu anda.
yalnız düzeldiğiniz anda da lafı anında geçir söyledikleri hoş şeyler değil çünkü.
hadi burda vakit kaybetme derim ben..

eeesss
inan senin ve kocanın bu tartışmalarına alıştım.
. adam normal değil. seni sokağa salmıyor. alışverişe gidemiyorsun. arkadaşlarınada. tek başına bir yere gitmen yasak. ayakkabılarına bile laf ediyor.şimdide giydiğin renge laf etmiş. sen evde hapis hayatı yaşıyorsun. ve işkence çekiyorsun... halada konular açıyorsun ve devri alem devam ediyor. hep aynı hep aynı. bak tek bir şey diyeceğim sana. bir deyim.
ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin.
ha gitmeyeceksen susup katlanacaksın. seçim senin..

bence de hasta
Allah şifa versin.

neden giden sen olacaksın gidip evinde otur. cok rahatsızsan,bana güvenmiyorsan sen cıkıp gidersin de

dogru diyosun ablacımm ne olcaka bi karar aşamasındayımbelkide benim için ne hayırlıysa o olsun diyorum artıkk

Ne yapacaksın, bende ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diyenlerdenim.
Hayatım boyunca kıskançlık denen duyguyu anlamadım, bu yaştan sonra da anlamaya çalışmayacağım.

Ben arkadaşın daha önce açtığı konulardan habersizim ..Ama eşim annenin evinde kal dese bana böyle hakaretler etse ayaklarımın altını öpüp sokaklarda megafonla ben bir eşeğim eşimi üzdüm,çok pişmanım ,bir daha onu asla böyle saçma sapan şeylerle üzmeyeceğim herkesin huzurunda söz veriyorum diye bağırıncaya dek dönmezdim...lmaz:

eees yanilmiyorsam daha evvelde benzer konular acmiştin:uhm:
çok küçük yaşta evlenmişin bu birinci hatan:mymeka:
ikinci eşini taniyordun dimi evlenmedenfisfisfis
böyle kati kurallari olan bir adamla neden evlendin be güzelim
bir bady yüzünden resmen hakaret etmiş sana
bu adamla ben bir ömür geciremem sahsen:gitme:
hasta ruhlu manyak ya başka birşey diyemiyorumlmaz:
arkadaşlarinda dediği gibi ya bu deveyi güdeceksin yada o diyardan gideceksin
Bu arada kandilin mübarek olsun sana dua edicem
ama sen ancak kendine yardim edebilirsin

aynen katılıyorum..sürekli sorun sürekli sorun..böyle evlilik olmaz ki.insan hayata 1 kez gelir ve mutlu olmak için evlenir.yoksa böyle her gün bir sorun yaşamak için değil.annen baban seni el bebek gül bebek büyüttü..bu günler için mi seni bu yaşa getirdiler? kocan adam olmuyorsa o zaman alıp bebeğini gideceksin ve yeni bir hayata başlayacaksın.ailende sanırım seni kabul ediyordu..eeeee daha derdin ne ki bu işgenceleri çekiyorsun..evde huzur olmadıktan sonra o eve gitmenin ne anlamı var?öss ye hazırlanırsın, okulunu okursun ,iyi bir işin olur.bunlar hayal değil..başka birisi ilede mutlu bir evlilik yapabilirsin..tamam kocan ilk göz ağrın ama böyle de olmaz

arkadaşlar burası derdim var forumu kızcağız derdini anlatıp en azından teselli arıyor biz sadece akıl veririz ister yapar ister yapmaz ona kalmış bazen bende bunalıyorum bu forumdan ama girmeden de edemiyorum zor bu erkekler çok zor

Her gün incir çekirdeğini doldurmayacak sorunlar yaşamak zamanla evliliğinizi yaşanmaz hale getirir. Bence eşin çokta sağlıklı değil yada kendine güveni yok. Onu çok geç olmadan yardım almaya ikna etsen ya değilse işiniz çok zor Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…