• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bir eyler syleyin, sizlere ok ihtiyacm var(Annenin evinde kal!)

Kafanı dinlemek sanada onada iyi gelicektir belki bi gece sensiz uyursa değerini biraz daha bilir,ama bence yarın gitmelisin eve,sana otur konuş anlat demicem anlamıyolar biliyorum tek yapabileceğin bu kavgayıda atlamaya bakmak ama bu gece iyice bi düşün eğer kocanın eksileri artılarından çoksa evliliğini iyice bi gözden geçir,ne kadar süredir evlisiniz bilemem ama birlikte geçen zaman artınca bişeylerden vazgeçmek dahada zorlaşıyor ve yaşananların etkileri anlık olmuyor insanda kalıcı hasarlar bırakıyor...

fazla oluyosun ama ha yeter artık be ben senin gereksiz konusmalarını dinlemek zorundamıyım kaç yasında oldugum beynimle ölçüşmüyo canımm sensin cocuk olan cocuk gibi uzatıyosun çünki hala elinden sekerii alınmıs cocuk gibi kendini müdafaa peşindesinn ben senin için kötü bi söz demedimm anlamadı dedimm .amaa işin tadını kaçırma istersen değilmiii bak ben uzatmadım kapadımm hala lastik gibi sündürüp duruyosun mahalle kadınları gibi tartısma yapmak istemiyorum seninlee tartısmanında bi adabı vardırr..kapat su konuyu senin adınıı su konuda görmek istemiyorum yeterlimiiiiii

aslında bu evliliğin düşünülecek bi tarafı kalmamış herşey belli bu deveyi güdemiyorsun normal tabi adam sorunlu olunca kim güdebilirki daha gençsin iş işten geçmiş değil sende bi cansın değerlisin burda yazılanları iyi düşün. kararını ver

tedavi olmasına ikna edebilirsen sonuç alırsın sanırım ama mesele nasıl ikna edicen acaba esinin ailesi devreye girse ikna olurmu CADIARZU

sakin arkadaşlar sakin..en azından şu mübarek gecenin hatırına,kalp kırmayın tartışmayın lütfen..

eeesss canım gerginsin anladığım kadarıyla haklı olarak insanın evindeki huzur kadar önemli birşey daha varmı çünkü ama sen yinede biraz daha sakin olmaya çalış cnm.

zor bir durum yaşadığın dilerim en kısa zamanda atlatırsın sıkıntını...
hakkında hayırlısı cnm allah yardımcın olsun...

fazla oluyosun ama ha yeter artık be ben senin gereksiz konusmalarını dinlemek zorundamıyım kaç yasında oldugum beynimle ölçüşmüyo canımm sensin cocuk olan cocuk gibi uzatıyosun çünki hala elinden sekerii alınmıs cocuk gibi kendini müdafaa peşindesinn ben senin için kötü bi söz demedimm anlamadı dedimm .amaa işin tadını kaçırma istersen değilmiii bak ben uzatmadım kapadımm hala lastik gibi sündürüp duruyosun mahalle kadınları gibi tartısma yapmak istemiyorum seninlee tartısmanında bi adabı vardırr..kapat su konuyu senin adınıı su konuda görmek istemiyorum yeterlimiiiiii

İşte karşınızda eeesss..:delphin:
Alkış hanımlar..

Beni kovdun ya,ağlıyorum şu an..
Yazık,dilerim genç kızlara örnek olursun eeesss,senin gibi hata yapıp bu hallere düşmezler.

tedavi olmasına ikna edebilirsen sonuç alırsın sanırım ama mesele nasıl ikna edicen acaba esinin ailesi devreye girse ikna olurmu CADIARZU

zannetmiyom canım ailesini de dinlicek yapıda bi insan olsaa onuda yapardım ama dinlemezz ben dedim tedavi ol diye güldü gecit bikezz

Allah yardımcın olsun canım çok zor kıskanç bi eş
Durup dinlemeden haketmediğin şeyler duymuşsun
Umarım düzelir herşey sende biraz daha dikkatli davranırsın

canımm ah seninle aynı kaderi paylaşmak istemezdim ama malesef öyle nedense bu erkeklerin hepsi aynı zihniyette tamam eşsin karışırsın kıskanırsın eyvallahh ama tutup hakaret etme hakkını kendinde göremez okuduğun kadarıyla sende biliyorsun bebnim yaşadıklarımı..bu tarz sorunlu erkeklere katlanmak gerçekten çok zor sende annendeymişsin kal orda belli bi zaman nasılsa burnu sürtülücek arıcak seni deli gibi ama sen taviz verme arayıp konuşmakii haklıyken haksız duruma düşme Allah ıslah etsin onu ve onun gibilerini

burada bi konu açılır ve herkes fikrini beyan eder,
fikir beyan edenlerin eleştirileri hoşunuza gitmeycekse eğer açmayın konuyu,
yorum ayırımı yapcaksanız,eleştirlere katlanamayacaksanız eğer...
insanları senin ismini bu konuda görmek istemiyorum diye
cümleler kurmak gibi bi lüksünüz yok kusura bakmayın,
asıl sizin işinize nasıl gelirse,yorum bu eleştiride olur,destek de
önemli olan bunlardan pay çıkarmak,tabi çıkarabilenee:delphin:

İşte karşınızda eeesss..:delphin:
Alkış hanımlar..

Beni kovdun ya,ağlıyorum şu an..
Yazık,dilerim genç kızlara örnek olursun eeesss,senin gibi hata yapıp bu hallere düşmezler.

seninde amacın zaten benii burdaki bayan arkadaslaraa kötü gösterip yağğ gibi su üstüne cıkmaktıı herkez göreceğini görüyor sıkma canını evet genc kızlara örnek olmak isterim evet ben kendimi düşünen bencil bi insan değilim görsünler anlasınlarkii onlarda üzülmesinlerr... ve seninle muhattap olmak istemiyorumm arkadasımm yeterliimii anlama sorunun mu var senin neden kendinn mudafa etmeden duramıyosunnn ne acayip bişeysin yahuu su kafamla bide senle ugrasamam lütfenn ya gercekten lütfen şu gece içinn barii yapmaaa şunu ve artık kapattt birdaha bişey yazarsann cvp bu kadar yumusak olmayacakkkk yazmaaa yazmaaa yazmaaaa yazmaaaaa yazmaaaaa

burada bi konu açılır ve herkes fikrini beyan eder,
fikir beyan edenlerin eleştirileri hoşunuza gitmeycekse eğer açmayın konuyu,
yorum ayırımı yapcaksanız,eleştirlere katlanamayacaksanız eğer...
insanları senin ismini bu konuda görmek istemiyorum diye
cümleler kurmak gibi bi lüksünüz yok kusura bakmayın,
asıl sizin işinize nasıl gelirse,yorum bu eleştiride olur,destek de
önemli olan bunlardan pay çıkarmak,tabi çıkarabilenee:delphin:

arkadasım ben payımı cıkarıyorumm bak kimseyle bi alıp veremediğim olmadı bu güne dekk ama bu arkadass laa tatsız olduk anlayamadı beni belkide bu cümleleri söylemek zorunda bıraktı lütfenn ama birde onun kullandıgı dalgacı tavırlara bakınn bi insanında üstüne bu kadar gelinmezkii herkez yorum yapabilir ben kötü söz aslaa sölemedim şimdiye dek kimseyee

seninde amacın zaten benii burdaki bayan arkadaslaraa kötü gösterip yağğ gibi su üstüne cıkmaktıı herkez göreceğini görüyor sıkma canını evet genc kızlara örnek olmak isterim evet ben kendimi düşünen bencil bi insan değilim görsünler anlasınlarkii onlarda üzülmesinlerr... ve seninle muhattap olmak istemiyorumm arkadasımm yeterliimii anlama sorunun mu var senin neden kendinn mudafa etmeden duramıyosunnn ne acayip bişeysin yahuu su kafamla bide senle ugrasamam lütfenn ya gercekten lütfen şu gece içinn barii yapmaaa şunu ve artık kapattt birdaha bişey yazarsann cvp bu kadar yumusak olmayacakkkk yazmaaa yazmaaa yazmaaaa yazmaaaaa yazmaaaaa

Arkadaşım insanı tahrik edip sonra kendini müdafa etmeden duramıyorsun
demek ne oluyor,yeni modamı budaa.....
sende cvp hakkı doğurma,asıl sen yazamada konun başka yerlere dağalmasın,
ayrıca cvbn yumuşak olmasa ne olucak onu anlayamadım:delphin:
sen bi yazdılarını oku bakalım,
sana yardımcı olmaya çalışan birine nasıl çatmışsın
ne acaip yaa hem konu açarsın,
hemde yazma dersin:delphin:

çok konun var bu ve buna benzer baktım şimdi ama bişeyler yapmalısın en azından o bağırınca sende bağar dişini göster sustukça tepene binsin inceldiği yerden kopsun ya sen bu dünyaya bu adamın kahrını çekmeyemi geldin aman sinirim bozuldu valla ama çaresine bakmalısın bu bir ömür böyle gitmez

Bilemiyorum haklı gibi değil gibi..
Her ailenin bir düzeni,kuralları var..
Uyarsınız uymzsınız işinize gelmiyorsa o adamla evlenmezsiniz.
Titreyecek,kendini kaybedecek birşey yok..
Buraya yazdığınız şeyleri ona da söyleyeceksiniz.
"tek kıyafetim var her gün giyemiyorum gel bana adam akıllı alışveriş yapalım "diyin.
Ama o kısa kollu,dar herneyse artık onu giymeyi istiyorsanız gerçekten ve adama bunu da söyleyemiyorsanız orası karışık olur biraz.
önce siz karar verin,adamın inadına mı yapıyorsunuz??
Annenizde falan da kalmayın evinize gidin,sakin olun,büyütecek birşey yok.
20 yaşında hem anne hem yıllanmış kadın gibi sorumluluklar olunca böyle oluyor işte..
Sizi ezmesine izin vermeyin ama madem bu yaşta evlenip çocuk yapmasını bildiniz kurallara da riayet edin.

bakın arkadaş size ne güzel bir dille yazmış
nekadar doğru yerlere değinmiş,
şimdi eğer bundan pay çıkarmış olsaydınız onca saçma şeyleri yazmazdınız:delphin:

beni tesvik edenn o olduu benn kötü hareket etmek istemedim sucuda kendimde bulmuyorumm

ya arkadaslar tamamm lütfenn ben tartısmak kimsenin kalbiinnii kırmak istemiyorumm birini kırdıysamda özür dilerimm uzatmanın anlamı yok gercekten su mübarek gecenin hatrına bu tatsız konusmayıı kapatalmm

valla gerildim karnım şişti yemin ederim.. :CüvCüv: konu sahibi ne duymak istiyor anlamadım ayrıca kendileri çok asabi.. kendisinin önce bir psikolağa gitmesinden yanayım.Normal değil. Konuyu açtığında doğrudüzgün anlatmamış sonrada siz benim halimden anlamazsınız diyor yaşamayan anlamazmış diyor.. eee..??? anlamazsak neden yazdın şeker.. senin halinden kocan anlar ozaman kocana anlat!!!
Derinss ve Extreme arkadaşlarıma %100 katılıyorum bir konu açtıysanız sen sus sen konuş diyemez insanları kovamazsınız.. çok hırçınsınız.. uslubunuz yanlış.. Acaba kocanıza da mı buşekilde davranıyorsunuz?? sorun sizde olabilirmi? ozaman şöyle yapın aynayı karşınıza alın sakin bişekilde sessiz bir odada bazı şeyleri yüzünüze bakarak konuşun..??? kimde hata?? kim alevlendiriyor bu ateşi?? !!!!!!!

valla gerildim karnım şişti yemin ederim.. :CüvCüv: konu sahibi ne duymak istiyor anlamadım ayrıca kendileri çok asabi.. kendisinin önce bir psikolağa gitmesinden yanayım.Normal değil. Konuyu açtığında doğrudüzgün anlatmamış sonrada siz benim halimden anlamazsınız diyor yaşamayan anlamazmış diyor.. eee..??? anlamazsak neden yazdın şeker.. senin halinden kocan anlar ozaman kocana anlat!!!
Derinss ve Extreme arkadaşlarıma %100 katılıyorum bir konu açtıysanız sen sus sen konuş diyemez insanları kovamazsınız.. çok hırçınsınız.. uslubunuz yanlış.. Acaba kocanıza da mı buşekilde davranıyorsunuz?? sorun sizde olabilirmi? ozaman şöyle yapın aynayı karşınıza alın sakin bişekilde sessiz bir odada bazı şeyleri yüzünüze bakarak konuşun..??? kimde hata?? kim alevlendiriyor bu ateşi?? !!!!!!!

abartmayın diyorum ben dee sizee cok sakin kendi halinde bi insanımm siz beni yanlıs anımsıyorsunuz bencee herkes dilediiğni ddüşünmekte özgürdürr ben oraya elimden geldiğinceee ayrıntılarıyla güzelce anlattım ben bu kadar anlatabiliyorum arkadasımm isteyen begenir i,steyen begenmez değilmii ve ayrıcadaa güzelce kalp kırdıysam özür dilerim ded,m ama hala bu konu konusuluyooo

sizce uzatan kimm benmii ???? lütfen diyorumm allah herkezin yolunu acık etsinn gerek yokki ama tadımızı kaçırmayaa

allah yardımcın olsun cnm öyleyse baska çözüm yolu bulamıyorum mafoldumben

Back