arkadaslar lütfen böyle yargılanmak veya laf işitmek için yazmadım ben birazcık destek istedim sadece sizlerden değilmi hiçkimse içerden bilmeden anlayamazzki ben eşimin lafının tersine gidecek hiçbişe yapmadımm hava sıcaktı penyeyle cıktım sadece bu bu kurallara uymadıgım anlamına gelmez değilmi.eşim otur dedi oturdum kalk dedi kalktım.yapsam niye yapıyon yüz verme diyosunuz yapmasam kurallara uy oluyor.paylasacagım kimse yok içimi sizlere dökmek ,istedim ben burası güzel bi sitee tüm sorunlarımı paylaştım sizlerle.yine söylüyüorum ben asi basına buyruk tavırları olan biri değilim.eşim tutarsız biri ne dediyse yaptım şimdiye dek hep sevdiğim için evladım içinn hersey güzel olsun ded,im tek sucum yarım kollu bi penye giymekmi,ydii bunları duyacak kadar.git konus diyosunuz ogidilip güzelce konusulcak biri değil tanısaydınız anlardınız ben defalarcaa konustum çünki.üstüne gidip cvp verdikçe dahada cok deliren biri ne konusabilirim sizce bu adamla ben.su ana kadar konustuklarım işe yarasaydı zaten suanda böyle olmazdım.su ana kadar yaptıgım fedakalıkları işine gelince görmediya ben buna yanıyorum sizdende beklediğim destekk sadece destekk ve fikirr
arkadaslar lütfen böyle yargılanmak veya laf işitmek için yazmadım ben birazcık destek istedim sadece sizlerden değilmi hiçkimse içerden bilmeden anlayamazzki ben eşimin lafının tersine gidecek hiçbişe yapmadımm hava sıcaktı penyeyle cıktım sadece bu bu kurallara uymadıgım anlamına gelmez değilmi.eşim otur dedi oturdum kalk dedi kalktım.yapsam niye yapıyon yüz verme diyosunuz yapmasam kurallara uy oluyor.paylasacagım kimse yok içimi sizlere dökmek ,istedim ben burası güzel bi sitee tüm sorunlarımı paylaştım sizlerle.yine söylüyüorum ben asi basına buyruk tavırları olan biri değilim.eşim tutarsız biri ne dediyse yaptım şimdiye dek hep sevdiğim için evladım içinn hersey güzel olsun ded,im tek sucum yarım kollu bi penye giymekmi,ydii bunları duyacak kadar.git konus diyosunuz ogidilip güzelce konusulcak biri değil tanısaydınız anlardınız ben defalarcaa konustum çünki.üstüne gidip cvp verdikçe dahada cok deliren biri ne konusabilirim sizce bu adamla ben.su ana kadar konustuklarım işe yarasaydı zaten suanda böyle olmazdım.su ana kadar yaptıgım fedakalıkları işine gelince görmediya ben buna yanıyorum sizdende beklediğim destekk sadece destekk ve fikirr
aslında ben sizi çok iyi anladım ama burda herkes bilmeden konuşuyor içerde kim bilir neler oluyor gerçekten anlıyorum sizi.sizde bir anormallik yok belki de eşinizin ters anına geldi bişeye canı sıkıldıysa direk sizin de canınızı sıkmak istedi.
bu akşamı,o akşamı yok.kalk ve hemen git evine.eşin kıskanıyosa kardeşinle birlikte git.arkadaslar konuyu bastann anlatıyorum bugun anneme geldimm evimizz birbirimizee cok yakın.sağlık ocagına inip cocuga ilaç yazdırmam ve marketten mama almam gerekiyodu.akşam serinliğine inerim diye düşündümm.saat 3 gibi annemin apartmandan samimi bi dostumla evden cıktım.evden cıkmadan 1 saatt öncede eşimi arayıp öylesine konuşmustum son kntrümle aramıştım yani çıkarkenn benim biraz işim var diye aramadım.neyse cıktık evden arkadaslar sağlık ocagına gittim mama aldımm tam eve geri cıkıyodumki kardeşim mesaj cekti eniştem erken geldi abla diye(eşimde sana akşam sürprizim var demişti) demekki sürprizi erkekn gelmek olcakmış.bu msjı okudum peşine eşim aradı diyaloglar aynen şöyle ( sen nerdesin dedi.bende açıkladım.banaa şunları söyledi,bu saatte ne sağlık ocagı bu hem senin üstünde ne var benim yanımda uzun seyler giyipp bensizken kısa seylermi giyiyosun sen ben senin ağzına S..... bilirim dedi ve kapadı) bana söz hakkı bırakmadan.bahsettiği seyde yarım kollu pembe renk bi bady hiçbiyerim acık değil yani sadece biraz dar.sanki ben meraklıyımm aynı seyi giymeye.alda adam gibi bişeyler ben giyineyim değilmi.bi tane uzun bişeyim var takmıs ona kafayıı habire onu giyiyorum sıcaktata üst üstee yakıyo ne var bunda.neyse anneme geldim tekrarsadece bir msş cekti, oda bu (SANA HELAL OLSUN PEMBE SANA YAKIŞIYO EVET BEN VARKEN ÖYLE BEN YOKKEN BÖYLE AGZINLA KUŞ TUTSAN ARTIK SANA GÜVENMEM SEN RAHAT OLDUGUN YERDE KAL ANNENİN EVİNDE MUTLU OL.ÖYLESİNE ARADIN DİMİ BENİ BEN APTAL DEĞİLİM.BANA HAKLIYMIS GİBİDE SAKIN CVP YAZMA ) yazdıgı msj bu.suzamana kadar güvenini kıracak bişey yapmadım,kalbini kırmadımm bi sağlık ocagına gitmem ve yarım kollu penye giymemmi bana bu lafları hakettirdi arkadaslarr.ne olur kendinizi benim yerime koyun ve bi fikir verinn.çok kötüyüm sinirden elim ayagım titriyoo inanınn.okadar yıprandımki şu 20 yasımdaa içim ruhumm mahvoldu artık ne yapsamm aman kızcakk diyorum ne yapsam kötü oluyorum ben ne yaptımm bu kadar.yasadıklarım yüzünden kalbime agrılar giriyo,nefesim daralıyo buu rahatsızlıklar ne olacak zamanlaa bi psikolojii..bu kadra kötümüyüm diyorum büyüklerime danısıyorumm ama bi anormallik yok bende.ne olur bişeyler söyleyinn.gitmeyeceğim bu aksam burdayım. önümüzdeki günlerde ne olacak bilmiyorum.fikirlerinizi bekliyorum canlarım..mafoldumben
ne gibi bir destek bekliyorsunuz
söylenmesi gereken her şey söylenmiş
ya bu hayata ve sana katlanamıyorum yeter artık deyip resti çekeceksiniz
yada sakin bir şekilde suyuna giderek konuşmayı deneyeceksiniz
başka çözüm yolu yok bunun
bu iki seçenek dahilinde aklınıza başka bir çözüm yolu geliyorsa bizimle paylaşın uygunluğunu tartışalım
yapabileceğimiz şeyler sınırlı
sizin hayatınızı tam olarak anlayabilmemiz imkansız
eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre davranması gereken sizsiniz burdaki yorumlardan kendinize bir pay çıkarıp
hayatınıza uygulamak sizin elinizde
destekse istediğiniz benim destek anlayışım bu malesef
canım burdaki yazana herkez bi fikir bir destek beklemiyormu zatenn ben kimse beni pohpohlasın demedimki belki benim durumumda olan biri vardır belki benden olgun insanlar bana güzel fikirler verecektirr düşüncelerinizi almaktı niyetim herkez gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?