Ne olur bir eyler syleyin, sizlere ok ihtiyacm var(Annenin evinde kal!)

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
arkadaslar konuyu bastann anlatıyorum bugun anneme geldimm evimizz birbirimizee cok yakın.sağlık ocagına inip cocuga ilaç yazdırmam ve marketten mama almam gerekiyodu.akşam serinliğine inerim diye düşündümm.saat 3 gibi annemin apartmandan samimi bi dostumla evden cıktım.evden cıkmadan 1 saatt öncede eşimi arayıp öylesine konuşmustum son kntrümle aramıştım yani çıkarkenn benim biraz işim var diye aramadım.neyse cıktık evden arkadaslar sağlık ocagına gittim mama aldımm tam eve geri cıkıyodumki kardeşim mesaj cekti eniştem erken geldi abla diye(eşimde sana akşam sürprizim var demişti) demekki sürprizi erkekn gelmek olcakmış.bu msjı okudum peşine eşim aradı diyaloglar aynen şöyle ( sen nerdesin dedi.bende açıkladım.banaa şunları söyledi,bu saatte ne sağlık ocagı bu hem senin üstünde ne var benim yanımda uzun seyler giyipp bensizken kısa seylermi giyiyosun sen ben senin ağzına S..... bilirim dedi ve kapadı) bana söz hakkı bırakmadan.bahsettiği seyde yarım kollu pembe renk bi bady hiçbiyerim acık değil yani sadece biraz dar.sanki ben meraklıyımm aynı seyi giymeye.alda adam gibi bişeyler ben giyineyim değilmi.bi tane uzun bişeyim var takmıs ona kafayıı habire onu giyiyorum sıcaktata üst üstee yakıyo ne var bunda.neyse anneme geldim tekrarsadece bir msş cekti, oda bu (SANA HELAL OLSUN PEMBE SANA YAKIŞIYO EVET BEN VARKEN ÖYLE BEN YOKKEN BÖYLE AGZINLA KUŞ TUTSAN ARTIK SANA GÜVENMEM SEN RAHAT OLDUGUN YERDE KAL ANNENİN EVİNDE MUTLU OL.ÖYLESİNE ARADIN DİMİ BENİ BEN APTAL DEĞİLİM.BANA HAKLIYMIS GİBİDE SAKIN CVP YAZMA ) yazdıgı msj bu.suzamana kadar güvenini kıracak bişey yapmadım,kalbini kırmadımm bi sağlık ocagına gitmem ve yarım kollu penye giymemmi bana bu lafları hakettirdi arkadaslarr.ne olur kendinizi benim yerime koyun ve bi fikir verinn.çok kötüyüm sinirden elim ayagım titriyoo inanınn.okadar yıprandımki şu 20 yasımdaa içim ruhumm mahvoldu artık ne yapsamm aman kızcakk diyorum ne yapsam kötü oluyorum ben ne yaptımm bu kadar.yasadıklarım yüzünden kalbime agrılar giriyo,nefesim daralıyo buu rahatsızlıklar ne olacak zamanlaa bi psikolojii..bu kadra kötümüyüm diyorum büyüklerime danısıyorumm ama bi anormallik yok bende.ne olur bişeyler söyleyinn.gitmeyeceğim bu aksam burdayım. önümüzdeki günlerde ne olacak bilmiyorum.fikirlerinizi bekliyorum canlarım..mafoldumben

hayatım haklısın serzenişinde
fakat eşinin huyunu bile bile neden böyle birşey yaptın ki?
uzun ve bol şeyler giymeni mi istiyor
gardrobunda onun istedigi tarz kıyafet yoksa acımayacaksın tutucan kolundan sokucan magazaya
basacak parayı ve seni nasıl görmek istiyorsa öyle giydirecek
kullandıgı kelimeler çok çirkin...
bir erkek kadınına asla bu şekilde hitap etmemeli
sen sen ol öyle hemen barışma
dahası barışmak icin adım atan sen olma
gelip özür dilemesi kendini affettirmesi gereken o
güvenmediği bir kadını neden nikahına aldı, cocugunun annesi yaptı?
bu olay çözülür, ama burnu sürtsün biraz
sonrası için ise lütfen eşinin suyundan git
onun istedigi gibi giyin
evlilik çok farklı bir olay
güç kavgasına gelmez
bi tarafın inadı kırılmak zorunda
onu yola getirecek donanıma sahip değilsen sen yola geleceksin üzgünüm...

yine kıskançlık
hiç bi erkeğe yakışıyor mu karısına bu şekilde hitap etmek, bu şekilde konuşmak..
neden şimdi annende kalıyorsun?
gidip eşinle konuşmalısın
suçlu gibi davranma
bu sefer adam daha çok üstüne gidecek
git "benim yerim senin yanın" de ve oturun konuşun
hee laftan anlamıyorsa konuşmakla çözüm bulamıyorsan çeker kapıyı dönersin annenin evine
güvensiz evlilik mi olurmuş
güvenini kıracak bir şey yapmamışsın ki çok enteresan valla

Bilemiyorum haklı gibi değil gibi..
Her ailenin bir düzeni,kuralları var..
Uyarsınız uymzsınız işinize gelmiyorsa o adamla evlenmezsiniz.
Titreyecek,kendini kaybedecek birşey yok..
Buraya yazdığınız şeyleri ona da söyleyeceksiniz.
"tek kıyafetim var her gün giyemiyorum gel bana adam akıllı alışveriş yapalım "diyin.
Ama o kısa kollu,dar herneyse artık onu giymeyi istiyorsanız gerçekten ve adama bunu da söyleyemiyorsanız orası karışık olur biraz.
önce siz karar verin,adamın inadına mı yapıyorsunuz??
Annenizde falan da kalmayın evinize gidin,sakin olun,büyütecek birşey yok.
20 yaşında hem anne hem yıllanmış kadın gibi sorumluluklar olunca böyle oluyor işte..
Sizi ezmesine izin vermeyin ama madem bu yaşta evlenip çocuk yapmasını bildiniz kurallara da riayet edin.

kocan hasta
eğer önceden güvenini sarsacak bişey yapmasıydan
durup duruken böyle davrandıysa doktora görünmesi lazım
aileler toplansın konu konuşulup karara bağlansın
böyle olmaz bu adam cinnet geçirip seni doğrar allah muhafaza

arkadaslar lütfen böyle yargılanmak veya laf işitmek için yazmadım ben birazcık destek istedim sadece sizlerden değilmi hiçkimse içerden bilmeden anlayamazzki ben eşimin lafının tersine gidecek hiçbişe yapmadımm hava sıcaktı penyeyle cıktım sadece bu bu kurallara uymadıgım anlamına gelmez değilmi.eşim otur dedi oturdum kalk dedi kalktım.yapsam niye yapıyon yüz verme diyosunuz yapmasam kurallara uy oluyor.paylasacagım kimse yok içimi sizlere dökmek ,istedim ben burası güzel bi sitee tüm sorunlarımı paylaştım sizlerle.yine söylüyüorum ben asi basına buyruk tavırları olan biri değilim.eşim tutarsız biri ne dediyse yaptım şimdiye dek hep sevdiğim için evladım içinn hersey güzel olsun ded,im tek sucum yarım kollu bi penye giymekmi,ydii bunları duyacak kadar.git konus diyosunuz ogidilip güzelce konusulcak biri değil tanısaydınız anlardınız ben defalarcaa konustum çünki.üstüne gidip cvp verdikçe dahada cok deliren biri ne konusabilirim sizce bu adamla ben.su ana kadar konustuklarım işe yarasaydı zaten suanda böyle olmazdım.su ana kadar yaptıgım fedakalıkları işine gelince görmediya ben buna yanıyorum sizdende beklediğim destekk sadece destekk ve fikirr

Kocanız da pek eserekliymiş kusura bakmayın.. Nasıl sinir oluyorum bu konuları gördükçe.. Yemin ediyorum çatlayacak gibi oluyorum!
Siz 20 yaşınızdasınız.. Bu yaşta pembe giymeyeceksiniz de ne zaman giyeceksiniz? Bu yaşta dar body giymeyeceksiniz de 50nizde pörsüdüğünüzde mi giyeceksiniz? Yemin ederim aklım almıyor..
Madem paşa gönlü öyle istemiş kalın bir süre annenizin evinde.. Mesaj atma demiş atmayın.. Elbet burnu sürtecek.. Ne demek güvenmemek yahu? Güvenmiyorsan niye evlendin o zaman? Ya da güveniyordun da bir yarım kollu dar bodyle mi güvenin kırıldı? Bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı bu işler? Bırakın yahu!

aslında ben sizi çok iyi anladım ama burda herkes bilmeden konuşuyor içerde kim bilir neler oluyor gerçekten anlıyorum sizi.sizde bir anormallik yok belki de eşinizin ters anına geldi bişeye canı sıkıldıysa direk sizin de canınızı sıkmak istedi.

açık konuşacam kocanda iş yok.sen kapalı bayan değilsin anladığıma göre eee yarım kollu bady giymen normal kaldıki sen asklı giymemişsin sokakta hiç abartacak bi durum yok bi insan kavga etmek huzursuzluk çıkarmak istesin sebepmi yok bulur.hemde yoktan bulur üslübu hiç hoş değil kusura kalma ama adam çatlağın teki .klava:bu tavırlar aynı zamanda kendine güvenin olmadığını gösteriyor.kocanın. ya tedavi olacak bu adam böyle olmaz yada...

Madem yorum yapıyoruz diye sen bizi azarlıyorsun konuyu niye açıyorsun?
Madem eşini tanımıyoruz niye bize soruyorsun?
hem laftan anlamaz diyorsun,hem ben haklıyım diyorsunuz,hem siz nereden bileceksiniz diyorsun..ne istiyorsun anlamadım ki?
destek dediğin yalakalık mı
tamam eeessss
sen haklısın,adam manyak,sen istediğini giyersin
adamı gebert,çocuğunu al git,...falan filan bunları mı söylemek gerekiyor
evine git sakin ol alttan al,madem ayrılmayacaksın adama uy dedim
madem bu kadar kötü bu adam çocuk yapmasaydın???
madem bu kadar manyakça şeylere takılıyor kısa kol vs evlenmeseydin..
ee boşan o zaman..

yardımcı oluyoruz buna da tepki veriyorsun,burası popoh yeri değil..
yapan yapar ben yapmam.
o adamla evlendiysen çocuk yaptıysan 20 yaşında evlenmeyi bildiysen kurallara riayet edeceksin..
ya da boşanacaksın..
hem adam laftan anlmıyor diyorsun hem destek istiyorsun?
bu adam 3 gündür mü manyak,Allah Allah..

ya güzelim gün geçmiyor ki eşinle aranda bir olay olmasın.birbirinizi yıpratıyorsanız ve en ufak bişide sana hakaret ediyorsa ,bu kadarına kimse dayanamaz..ruhum yaşlandı diyorsun.tabi yaşlanırsın

bir daha ki sefere siz müsaade etmeden konuşmayız efendim :delphin:

senin algıların yanlıs calısıyo bence canım ben kırıcı olmadım asla sana ve sizlere karsı duymak istediğim destekti pohpohlanmak anlamına gelmiyor bu türkçede bilmem biliyoırmusun canım.sizlerden güzel sözler fikirler duymak bile rahatlatabilir insanı değilmi.buraya üye oldum evet çok güzel bi site oldugu için üye oldum kimseyi azarlamak için değil senide azarlamadım yazdıklarımı iyi oku.kocamın ev hayatı gelin görün demek gibi bi lüksüm yok değilmi elimden geldiği kadar anlattım yazabildiğim kadar yazdımm..benden büyükler var onlarınn tecrübelerinden faydalanmak istedim.yok 20 yasında koca buldun evlendinn niye cocuk yaptın falan değill duymnak sitediklerim bunların bende farkındayım zatenn kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez olmuş bitmiş şeyler bunlar dogru yada yanlıss canım sen beni ya anlamak istemiyosun yada anlayamıyosunn önemi yokk olsun tsk ederim yineden yazdıgın içinn istersen yorum yapmaya bilirsinnn

ne gibi bir destek bekliyorsunuz
söylenmesi gereken her şey söylenmiş
ya bu hayata ve sana katlanamıyorum yeter artık deyip resti çekeceksiniz
yada sakin bir şekilde suyuna giderek konuşmayı deneyeceksiniz
başka çözüm yolu yok bunun
bu iki seçenek dahilinde aklınıza başka bir çözüm yolu geliyorsa bizimle paylaşın uygunluğunu tartışalım
yapabileceğimiz şeyler sınırlı
sizin hayatınızı tam olarak anlayabilmemiz imkansız
eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre davranması gereken sizsiniz burdaki yorumlardan kendinize bir pay çıkarıp
hayatınıza uygulamak sizin elinizde
destekse istediğiniz benim destek anlayışım bu malesef

bu akşamı,o akşamı yok.kalk ve hemen git evine.eşin kıskanıyosa kardeşinle birlikte git.
sadece bazılarında evliliğin ilk yıllarında böyle güven sorunu yaşanabiliyo.ama inan bana düzelir herşey.şimdi annenin evinde kalırsan,yarın gitmek için yeterli cesaretin olmaz.bikaç yıl sonra bu güven sorununu aşacağınıza inanıyorum.:1hug:

ne var ya kısa kollu penyeden.giymeni istemiyorsa giyme desin.önce adam gibi alsın karşısına bak ismin neyse,.....................ben bu penyeyi giymeni istmiyorum sen heveslenmiş giymişsin ama lütfen bi daha giyme desin.dinlemeyecekmisin sanki.ama sende bi daha giyme eşin bu kadar tepkili madem.sen eşinle konuş bi güzel haksız olmadığını anlasın.hani ortada sorun edilecek bişey yok..

canım burdaki yazana herkez bi fikir bir destek beklemiyormu zatenn ben kimse beni pohpohlasın demedimki belki benim durumumda olan biri vardır belki benden olgun insanlar bana güzel fikirler verecektirr düşüncelerinizi almaktı niyetim herkez gibi.

anlıyorum sizi
ama sunulan seçenekler belli herkes aynı şeyi söylüyor size
ve kimse sizi suçlamıyor destek bekliyordum beklediğimi bulamadım cümlesi doğru bir cümle değil
ya eşinin suyuna gideceksin tamam istemiyorsam giymem diyerek yumuşatmaya çalışacaksın
daha dikkatli davranacaksın
yada yeter artık deyip resti çekeceksin hangisi sana uygunsa onu yapacaksın
elbette eşiniz abartmış ama şu an elinizden gelen herhangi birşey yok
çocuğum için katlanıyorum diyorsanız tek yapmanız gereken eşinizle konuşmak onu sakinleştirmek
bizde bunu söylüyoruz zaten bütün yorumlar bu şekilde
sanırım yanlış anladınız bizi
gerginsiniz sinirlisiniz olabilir anlayışla karşılıyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…