senin algıların yanlıs calısıyo bence canım ben kırıcı olmadım asla sana ve sizlere karsı duymak istediğim destekti pohpohlanmak anlamına gelmiyor bu türkçede bilmem biliyoırmusun canım.sizlerden güzel sözler fikirler duymak bile rahatlatabilir insanı değilmi.buraya üye oldum evet çok güzel bi site oldugu için üye oldum kimseyi azarlamak için değil senide azarlamadım yazdıklarımı iyi oku.kocamın ev hayatı gelin görün demek gibi bi lüksüm yok değilmi elimden geldiği kadar anlattım yazabildiğim kadar yazdımm..benden büyükler var onlarınn tecrübelerinden faydalanmak istedim.yok 20 yasında koca buldun evlendinn niye cocuk yaptın falan değill duymnak sitediklerim bunların bende farkındayım zatenn kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez olmuş bitmiş şeyler bunlar dogru yada yanlıss canım sen beni ya anlamak istemiyosun yada anlayamıyosunn önemi yokk olsun tsk ederim yineden yazdıgın içinn istersen yorum yapmaya bilirsinnn
Güzel kardeşim,
Ben gerizekalıyım senin seviyene yetişemem,o yüzden ona göre konuş benimle.
söylediğin gibi algımda sorun var,türkçeyi senin kadar mükemmel bilmiyorum..
Sana diyorum ki 20 yaşında kocaya gidip çocuk yapmayı bu senin tabirinle manyak adamla evlenmeyi bildiysen..
ya dayanacaksın paşa paşa adamın isteklerine uyacaksın
ya da çekip gideceksin..
otur konuş dedim,sakin ol dedim,iyice oku ne dedim???
yok kocam konuşmaktan anlamaz,
yok neler çektim bilemezsiniz..vs vs
bilemeyiz tabii nereden bilelim,ne anlattıysan o kadar biliyoruz..
bilmek zorunda da değiliz,doğru düzgün anlat o zaman.
niye doğurdun o zaman o çocuğu bu manyak adama..?
çelişiyorsun arkadaşım buradan kimse çıkıp kocanı adam edemez.
sen buraya derdini yazdığında benim istediğimi yazma hakkım var.
ayrıca sakin ol dedim ya,duyan da körükledim sanacak..
o adamla evliysen o adam da kısa kollu dar penye sevmiyorsa giymeyeceksin.
budur mantık,haa çekemem dersen de ayrılacaksın,daha ne desteği istiyorsun anlamadım ki.. kimisi bikiniye kızar kimisi makyaja kimisi kısa kollu penyeye.. herkesin aile yapısı farklı,işine gelmiyorsa bırak adamı?
bir de hiç tanımadığın birisine
algında sorun var derken dikkat et,kandil günü sakin olmak istiyorum,
canını sıkacak laflar duyarsın,hoş olmaz..