• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bir akil verin, aresizim :(

Alessa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
16
0
86
İstanbul
Arkadaslar ben 39 Yasinda, evli ve iki cocuk Annesi Bir Bayanim, sorunum Esimle...11 Senelik evliyiz, esim aslinda Insan yönüyle cok iyi bir Insan,cevresi tarafindan sevilen sayilan bir kisilige sahip, onu ilk baslarda cok seviyordum, ama beni isleri ve sosyal faaliyet ve arkadas cevresi yüzünden cok yanliz biraktigi zamanlar oldu, bir iki sene boyunca onu böyle idare etmeye calistim, "bana ve cocuklara cok az zaman ayiriyorsun" dedigimde hep tartisma cikti, beni anlayisla karsilamadi, bu tartismalarin sonu dayak ve kavga ile bitti herseferinde, her yedigim dayakta, ona karsi olan sevgim biraz daha azalmaya basladi ve nihayetinde artik ondan nefret eder hale geldim, yanimda olacagi yerde, bana canim sikilmasin diye eve Internett baglatti, bende o gündür bugündür, yanlizligimi ve can sikintimi sohbet odalarinda tanimadigim insanlarla icimdeki boslugu sohbet ederek gidermeye basladim, bu 3 senedir böyle devam ediyor...isin kötüsü tabiki bu chat yerlerinde baska erkeklerle tanismam oldu, bir seferinde hatta "sanal Ask" dedikleri bir sacmaliga bende tutuldum, sevdim asik oldum birisine, kendi esimden duymadigim tatli balli sözleri o kisiden duymaya basladim, bana cok ilgi ve alaka gösteriyordu ama benim vicdanim rahatsiz olmaya baslamisti, asla esimi aldatmak istemiyordum ve bu iliskiye son verdim...lakin artik öyle bir duruma geldimki, artik baska erkekleri kendi esimle kiyaslamaya basladim, artik esimi hic bir yönüyle begenemiyor ve sevemiyorum, cunku bana karsi cok ilgisiz, ne bir tatli söz, ne sefkat, ne anlayis, bir tek cinsel ihtiyaclari dogrultusunda bana ilgi gösteriyor, oda genellikle duygusuz ve oldu bittiye geliyor, 11 senelik evliligimizde bana bir kez dahi olsun "seni seviyorum" demedi bu adam...bir kez bile bana güzel oldugumu, kadin oldugumu his ettiremedi, oysa ben baska insanlarin tabiri ile cok guzel ve cekici bir bayanim, yasimdan cok daha genc gösteriyorum ve oldukca bakimliyim, ama benim esim icin bunlar hic birsey ifade etmiyordu, gel zaman git zaman artik ben cok degistim, esime karsi tavirlarim degisti, onun eve gelisini camlarda , kapilarda bekleyen , onu karsilayan Ben, artik eve geldigi zamanlarda beni PC karsisinda buluyor, artik ona karsi ne cilve yapabiliyor, nede sevimli yaklasabiliyorum , genellikle asabi ve ters cevap veriyorum, artik oda bundan rahatsiz olmaya basladi ve bana "Sen cok degistin artik" diyor, Internete fazla takilmama kiziyor, ve yine kavga ediyoruz, bende ona senin yüzünden ben bu illete alistim diyorum, birsey diyemiyor... birseyleri düzeltmeye cok caba sarf ediyorum, ama artik olmuyor...iki tane cocugum var, ve bu yasdan sonra bosanmayi göze alamiyorum, ekonomik özgürlügüm yok, bana sahip cikacak ne annem nede babam var, kisacasi kocama muhtac durumdayim...ben onu aldatmakta istemiyorum, tek istedigim herseyin düzelmesi, ve bu Chat ve internett olayindan kurtulmak, tekrar kocami sevmek ve aileme baglanmak istiyorum, Esimi nasil degistirebilirim ???...onu tekrar nasil sevebilirim???...ne olur bana bi yol gösterin Allah askina, cok mutsuzum, cok caresizim,senağlama artik Hayatin hic bi tadi ve anlami kalmadi benim icin, bir tek Cocuklarimi düsünüyorum , onlar olmasa coktan bu isi bitirmistim, yada Hayatima son vermistim...Lütfen bi Yol gösterin Arkadaslar..bi Bayan olarak en iyi sizler beni anliyabilirsiniz, Eger hata bendeyse bunuda bilmek isterim...Her türlü yorumunuza acigim, sindiden Teseskkürler...mafoldumben

ınterneti hemen iptal et..Bunu duymak hoşuna gitmeyebilir ama bunu mutlaka yapmalısın..

Eve net bağlatan ve bunu bağımlılık haline getirien insanların evlilikleri % 90 çatırdar..Bunu da unutma..

Nete yönelerek kocanı değiştiremezsin sadece işleri zorlaştırırsın..
Konuşarak, orta yolu bularak eşinle sorunları düzeltebilirsin..Çocukların için bunu yapmak zorundasın, mutlaka orta yol vardır..Biraz çaba..ıyi yönlerini görmeye çalış kocanın..

Net ortamındaki erkeklerle de kocanı kıyaslama, onlar da gerçek değiller çünkü..

öncelikle size çok kızdım.. evliyken chat odalarına girmeniz çok yanlış..

10 senedir pc kullanırım. ama bir kez bile chat sitelerine girmiş değilim.

sıkıldınızsa mobilya bakın, kıyafet bakın, komik videolar izleyin, güncel haberler izleyin, tek kişilik oyunlar oynayın, vs vs..

eşinizi aldatmışsınız. bunun sanal yada reel diye bir kavramı yok. yabancı bir erkekle aşk meşk olaylarına dalmışsınız.

eşinizi bir daha sevemezsiniz. biten bir sevgi yeniden başlamaz. eşiniz de 11 yıldan sonra değişirmi bilemiyorum..

boşanacaksınız..

işiniz mi yok?

evlere temizliğe gidin. büro temizleyin. gerekirse simit satın..

zaten 2 çocuk nafakası vermek zorunda eşiniz.

ama aklınızıda başınıza toplayın. erişkin bir kadın olarak chat odalarında yazışmak pekte onurlu bir davranış değil. eşinizden boşandığınızda devam ettirmeyin bu tutumunuzu..

İnterneti hemen iptal et..Bunu duymak hoşuna gitmeyebilir ama bunu mutlaka yapmalısın..

Eve net bağlatan ve bunu bağımlılık haline getirien insanların evlilikleri % 90 çatırdar..Bunu da unutma..

Konuşarak, orta yolu bularak eşinle sorunları düzeltebilirsin..Çocukların için bunu yapmak zorundasın, mutlaka orta yol vardır..Biraz çaba..İyi yönlerini görmeye çalış kocanın..

Net ortamındaki erkeklerle de kocanı kıyaslama, onlar da gerçek değiller çünkü..

Katiliyorum hemen neti iptal ettir....yoksa cok daha kötü durumlar olacak!

Bagilmi olabiliryorsun cünkü bu tür chat olaylarina...

Canım ablacım inşallah evliliğinde herşeyi yoluna koyabilirsin.
Ben 1 yıllık evlı biri olarak belki sana yeterince nasihatler veremem ama bir kitap okudum geçerlerde Kocacığım, ıstersem Kölem Olursun - ınci Yeşilyurt yazarıda
ordada senin durumuna benzer hikayeler ve evlilk danışmanı olan inci hanımın tavsiyeleri vardı.
Belki bu kitap sana yardımcı olur. Yada aslında imkanın varsa en güzeli bi evlilik danışmanına gitmendir. Burdaki arkadaşlar eminimki hepside iyi niyetli ama belki bi tavsiye bi söz seni yanlış yönlendirebilir. En iyisi bu işin uzmanından yardım alman bence.

Selin karacehennemi gördüm bir an bas bas bağırıyor EVLıLıK DANIŞMANI.... Benim böyle bir tanıdığım var akocasının da umrun da değil kadın bütün gün başka erkeklerle chatleşiyor..Ev ev olmaktan çıkmış herkez kendi havasın da. Valla ablacım ne yalan söyleyeim sana hiiiç kızmadım hak bile verdim ne kadar doğru olmasada yaptığınız. eşiniz itiyor ..Acil bi aile terapisine yada psikoloğa falan gidin onlar önlendirir sizi evliliğiniz baya bi aç kalmış.

Eşinizin sizi ihmal etmesi hatta dövmesi ne kadar affedilmezse de, sizin yaptığınız bence eşinizin yaptığından daha kötü.
Açıkcası hemcinsim olarak internetten sanal aşk gibi şeyler yapanları şiddetle kınıyorum. Bunun hiçbir açıklaması olmadığı gibi bence özrüde yoktur. Kocasından ilgi göremeyen milyonlarca kadın var ama bunun çözümü nette değil. Kısacası siz eşinizi aldatmışsınız.
Yapacağınız tek şey, zararın neresinden dönülse kardır diyerek neti kapattırmanız ve bilgisayarı kaldırmanız olacaktır.
Her şeyden önce unutmayınki sizin kendinize karşı sorumluluğunuz var. Eşinizin ilgisizliğinden dolayı, onurunuzu, şerefinizi ve gururunuzu ayaklar altına (kendiniz için) almayın ve evinizle, çocuklarınızla ilgilenin.

Selin karacehennemi gördüm bir an bas bas bağırıyor EVLİLİK DANIŞMANI.... Benim böyle bir tanıdığım var akocasının da umrun da değil kadın bütün gün başka erkeklerle chatleşiyor..Ev ev olmaktan çıkmış herkez kendi havasın da. Valla ablacım ne yalan söyleyeim sana hiiiç kızmadım hak bile verdim ne kadar doğru olmasada yaptığınız. eşiniz itiyor ..Acil bi aile terapisine yada psikoloğa falan gidin onlar önlendirir sizi evliliğiniz baya bi aç kalmış.

Ne demek bu şimdi? Kocası itiyor diye insan yanlış şeyler yapmak zorunda mıdır? Dediğim gibi insan her şeyden önce kendine karşı sorumludur. Eşi interneti oyalansın diye almış, başka erkeklerle chatleşsin diye değil.

Ne demek bu şimdi? Kocası itiyor diye insan yanlış şeyler yapmak zorunda mıdır? Dediğim gibi insan her şeyden önce kendine karşı sorumludur. Eşi interneti oyalansın diye almış, başka erkeklerle chatleşsin diye değil.
Ben doğru yapıyor demedim ama içten içe hak vermiyor değilim.
Bu doğru bulduğum anlamına gelmiyor bu hanım kendini bu yöne vermiş yani bu şekilde dışa vuruyor bu olmasaydı eminim depresyon çanları çalmaya başlardı ki çalıyor ben bile duyuyorum .Burbukçum yardım istiyor abla..Burda yargılamaktan ziyade yardımcı olalım istiyorum anladın sen beni.

Ben doğru yapıyor demedim ama içten içe hak vermiyor değilim.
Bu doğru bulduğum anlamına gelmiyor bu hanım kendini bu yöne vermiş yani bu şekilde dışa vuruyor bu olmasaydı eminim depresyon çanları çalmaya başlardı ki çalıyor ben bile duyuyorum .Burbukçum yardım istiyor abla..Burda yargılamaktan ziyade yardımcı olalım istiyorum anladın sen beni.

Canım ben seni anladım ama arkadaşa "sana hak vermiyor değilim" dersek bu çıkmazdan hiç kurtulamaz. Çünkü internet malesef esrar eroin gibi bağımlılık yapar ve arkadaş yaptıklarını birazda olsun haklı görebilir.
Arkadaşın yapacağı tek şey başka ilgi alanları bulup interneti iptal ettirmektir. İnşallah kendisine yardımcı olabiliriz.

Arkadaslar hepinizin yorumlari icin tesekkür ederim, hepiniz söylediklerinizde haklisiniz, fakat ben böyle degildim, ben Chat nedir bilmeyen bi insandim, bir sefer bir girdim, giris o giris oldu, bunda en cok esimin payi vardir, konusacak bir insana muhtac kaldim, gece yarilarinda kimin kapisina gider, kimlerle konusursunuz??, yanlizsiniz , ilgisizsiniz ...?? ben pc kaldirsam, neti iptal etsem ne degisir bilmiyorum??..bir sefer sanalda esimi aldattim dogru, fakat gercek hayatta asla böyle bir seye kalkismam, yapmadimda zaten, beni bu yola esimin ilgisizligi, umursamazligi itti, ben durumumdan memnun olsam buraya hic yazarmiydim, bende biseylerin degismesini istiyorum elbet, bosanmak benim icin söz konusu olamaz, ben kendim bosanmis bir Aileden geliyorum ve bunun acisini cok iyi biliyorum, cocuklarima bunu asla yapamam.Bu Konuda elestirilecek yanim var, lakin benim Esimin (bu erkegin) , hicmi sucu kabahati yok ??...insan kendi Karisini bu kadar ihmal edermi, bi kadin bu kadar ihmalsizlige ne kadar tahammul eder, sonuc ve tek cözüm bosanmakmidir...???

"nefret" nikli kardesimin tavsiye ettigi kitabi mutlaka okuyacagim insallah, "Evlilik Danismanligi" ve "Psikologa" gitmeye cidden ihtiyacim oldugunuda kabul ediyorum, baska türlü bu yasadiklarimi asmam mümkün olmicak galiba...tavsiyeleriniz ve Yorumlariniz icin birkez daha tesekkür ederim...

ınterneti hemen iptal et..Bunu duymak hoşuna gitmeyebilir ama bunu mutlaka yapmalısın..

Konuşarak, orta yolu bularak eşinle sorunları düzeltebilirsin..Çocukların için bunu yapmak zorundasın, mutlaka orta yol vardır..Biraz çaba..ıyi yönlerini görmeye çalış kocanın..

aynenn katılıyorum..
sadece bız bayanlara ozel yerler var..
mesela spor kurslarına yazılabılırsın...
yada başka ugraşlar bulabılırsın..
eşin sana bır konuşma yapmış 'cok degıştın gıbı '...
senı dıkkate alıyor henuz..
yol daha fazla uzaklaşmadan toparlanmalısın yoksa eşinde başka yerlere cıddı anlamda kayabılır...
sık sık hayırlı dualar et..
Allaha emanet ol...

Arkadaslar hepinizin yorumlari icin tesekkür ederim, hepiniz söylediklerinizde haklisiniz, fakat ben böyle degildim, ben Chat nedir bilmeyen bi insandim, bir sefer bir girdim, giris o giris oldu, bunda en cok esimin payi vardir, konusacak bir insana muhtac kaldim, gece yarilarinda kimin kapisina gider, kimlerle konusursunuz??, yanlizsiniz , ilgisizsiniz ...?? ben pc kaldirsam, neti iptal etsem ne degisir bilmiyorum??..bir sefer sanalda esimi aldattim dogru, fakat gercek hayatta asla böyle bir seye kalkismam, yapmadimda zaten, beni bu yola esimin ilgisizligi, umursamazligi itti, ben durumumdan memnun olsam buraya hic yazarmiydim, bende biseylerin degismesini istiyorum elbet, bosanmak benim icin söz konusu olamaz, ben kendim bosanmis bir Aileden geliyorum ve bunun acisini cok iyi biliyorum, cocuklarima bunu asla yapamam.Bu Konuda elestirilecek yanim var, lakin benim Esimin (bu erkegin) , hicmi sucu kabahati yok ??...insan kendi Karisini bu kadar ihmal edermi, bi kadin bu kadar ihmalsizlige ne kadar tahammul eder, sonuc ve tek cözüm bosanmakmidir...???

"nefret" nikli kardesimin tavsiye ettigi kitabi mutlaka okuyacagim insallah, "Evlilik Danismanligi" ve "Psikologa" gitmeye cidden ihtiyacim oldugunuda kabul ediyorum, baska türlü bu yasadiklarimi asmam mümkün olmicak galiba...tavsiyeleriniz ve Yorumlariniz icin birkez daha tesekkür ederim...

Güzelim ben sana önceki mesajımdada söyledim. Tamam eşin seni ihmal etmiş, hatta dövmüş bile. Ama bütün bunlar senin yanlış bir şeyi bile bile yapmanı gerektirmez değil mi?
Bak ben kendimi örnek vereyim, benim eşim her akşam eve gelir ve içer, yani bende ihmal edilen biriyim. Ama chatleşmek yerine çocuklarımla ilgileniyorum, buraya girip kafamı dağıtıyorum.

Canım ben seni anladım ama arkadaşa "sana hak vermiyor değilim" dersek bu çıkmazdan hiç kurtulamaz. Çünkü internet malesef esrar eroin gibi bağımlılık yapar ve arkadaş yaptıklarını birazda olsun haklı görebilir.
Arkadaşın yapacağı tek şey başka ilgi alanları bulup interneti iptal ettirmektir. İnşallah kendisine yardımcı olabiliriz.
Evet sende haklısın inşşallah bu illetten kurtulur.Ben hak veriyorum derken şunu anlatmak istedim. Kendisiyle ilgilenilmeyen bir eş ne yapsın bu erkekte olabilir sabır sabır nereye kadar herkezin iradesi kuvvetli olmayabiliyor. Burada karakter olarak ne kadar güçsüz hanımlar görüyoruz .Yazımı cevap şeklinde görme ben ortaya konuşuyorum .İbret olsun istiyorum eşinizle ilgilenmezseniz sonlardan biri de bu..Yanlışmıyım..

Güzelim ben sana önceki mesajımdada söyledim. Tamam eşin seni ihmal etmiş, hatta dövmüş bile. Ama bütün bunlar senin yanlış bir şeyi bile bile yapmanı gerektirmez değil mi?
Bak ben kendimi örnek vereyim, benim eşim her akşam eve gelir ve içer, yani bende ihmal edilen biriyim. Ama chatleşmek yerine çocuklarımla ilgileniyorum, buraya girip kafamı dağıtıyorum.

Cok haklisin tabi...bir sefer "battim" bu ise, ve artik bagimlilik derecesine kadar geldi...yemin ederim sohbet ortamindaki insanlar beni kendi esimden daha iyi anliyor, ama bu benim icin cözüm degil, esim "kör" ve "sagir", kac sefer konustum onunla, bak dedim senden tek bir istedigim var, "sadece ilgi ve sevgi" herseyi veriyor bana, hic bir eksigim yok, cebimde param , altimda arabam var...ama bunlar bir kadini mutlu etmeye yeterlimi???, Allah sahit halimden, sikayet etmiyorum, tek sikayetim Kocamdan göremedigim ilgi, bir "seni seviyorum, seni anliyorum, sen benim herseyimsin tabiki sana daha fazla zaman ayirmam gerekiyor" diyebilmek, bu kadar zormuuu???, o bana bir adim gelse, yemin ederim herseyi teperim, Internett mis Chat mis , baska erkeklermis, hic bisey umrumda degil. ona asik olmasamda, onu insan oldugu icin severim, cocuklarimin babasi, ona birsey olsa benim icim en basta yanar, ona göre erkek olmak , Es olmak, calisip eve para getirmek, colugunu cocugunu kimseye muhtac etmemek, tamam buda cok önemli, lakin ben kocami sadece bir "para makinasi" olarak degil, erkegim olarak görmek isterim, duygularim var, ihtiyaclarim var, bunu her kadin bilir, bu Tarz eslerine yaklasan tüm erkekleri kiniyor ve Allaha havale ediyorum, yaptigim günahlarda onun boynuna olsun insallah...mafoldumben

eşinizle oturup konuştuğunuzda,
ikinizin de evlilikten bu kadar kopmanıza neden nedir acaba,bir sonuç çıkarabildiniz mi??
öncelikle nedenleri bulmanız lazım,
eşiniz ve siz önceden ityiydiniz de,şimdi neden size soğuk davranıyor...
başka bir kadın olabilir korkusu yaşadınız mı?
ya da eşiniz meyillimidir bu tür konulara??
siz kısasa kısas yaparak nette konuşmakla kalmamışsınız,
aşık bile olmuşsunuz...evde duymadığınız güzel sözlere mi aşık oldunuz,??
yoksa yüzünü bile görmediğiniz,tanımadığınız, sadece
duymak istediklerinizi size söyleyen laf cambazlarına mı aşık oldunuz..???
eşinizi, ne sanaldan ne de gerçekte kimseyle kıyaslamayın..
konuşarak halledemeyeceğiniz sorunlarınız yok sanırım,bence konuşmyı deneyin,birbirinizden isteklerinizi yazın kağıda,
çocuklarınızı düşünmek zorundasınız...
mantıklı olun ve evliliğinizi kurtarın...
sevgiler...

Chat odalarına girmektense burada ki hanımlarla sohbet et biz seni onlardan daha iyi anlarız hepimiz bayanız sonuçta.Bak ne güzel paylaşıyorsun bizimle .

Cok haklisin tabi...bir sefer "battim" bu ise, ve artik bagimlilik derecesine kadar geldi...yemin ederim sohbet ortamindaki insanlar beni kendi esimden daha iyi anliyor, ama bu benim icin cözüm degil, esim "kör" ve "sagir", kac sefer konustum onunla, bak dedim senden tek bir istedigim var, "sadece ilgi ve sevgi" herseyi veriyor bana, hic bir eksigim yok, cebimde param , altimda arabam var...ama bunlar bir kadini mutlu etmeye yeterlimi???, Allah sahit halimden, sikayet etmiyorum, tek sikayetim Kocamdan göremedigim ilgi, bir "seni seviyorum, seni anliyorum, sen benim herseyimsin tabiki sana daha fazla zaman ayirmam gerekiyor" diyebilmek, bu kadar zormuuu???, o bana bir adim gelse, yemin ederim herseyi teperim, Internett mis Chat mis , baska erkeklermis, hic bisey umrumda degil. ona asik olmasamda, onu insan oldugu icin severim, cocuklarimin babasi, ona birsey olsa benim icim en basta yanar, ona göre erkek olmak , Es olmak, calisip eve para getirmek, colugunu cocugunu kimseye muhtac etmemek, tamam buda cok önemli, lakin ben kocami sadece bir "para makinasi" olarak degil, erkegim olarak görmek isterim, duygularim var, ihtiyaclarim var, bunu her kadin bilir, bu Tarz eslerine yaklasan tüm erkekleri kiniyor ve Allaha havale ediyorum, yaptigim günahlarda onun boynuna olsun insallah...mafoldumben

yanlışa yanlışla karşılık vermişsiniz eşinşz sizi ihmal etmiş daha da cirkini dövmüş
siz de onu aldatıyorsunuz
o zaman eşinizin yaptıgına hata deme haklılıgınız kalmıyor ki
en azından bundan sonra kendinize vicdanınıza ve eşinize karşı dürüst olun
eğer evliliğinize devam etmek istiyorsanız
ve bence aldatan aslında kendini ve vicdanını aldatıyordur
hiç bir gerekce aldatmayı haklı cıkarmaz ki

Insanlarin degisecegine inanmayan biri olarak sunu söylemek istiyorum...

Hadi diyelimki esinle konustun yine konustun defalarca konustun ama ayni tas ayni hamam, ne yapicaksin?

Aldatma sirf sanalda kalmayabilir o zaman ablacim...lüften yanlis anlama beni..

Bosanmayarak sevmedigin bir adamla nereye kadar bunu böyle yürütebileceksin bilmiyorum...

11 yildir zerre kadar degismeyen adam bundan sonrada degismez....ya bunu kabul edeceksin yada etmeyip ayrilacaksin...

Lakin mutlulugu disardada aramicaksin....en basta cocuklarini düsün

Hakkinda hayirlisi olsun

Back