• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Canım benim eğer şimdiden böyleyse ayrıl. İnan bana evlilik çocuk oyuncağı değil. Evlenince daha çok beter eder

Evet onunla birseyler yasadim mecbur birakti beni :KK43: beni seviyorsan yap kanitla dedi off artik cok yoruldum
bu tecavüz , seni kullanıyor resmen ayrıl , ve ailene anlat bana tecavüz etti , darp etti , tehdit etti, iftira atarım dedi , sizden korktum katlandım bir süre ama dayanamıyorum artık de ...
Emin ol ailen sana inanır...
Akşam anlatacağım diyordu ne oldu D Destina--1

Herkese tavsiyeleri icin tesekkr ederim allah razi olsun .. lutfen kendinizi benim yerime koyun biraz empati yapin caresizim tehtit almak ve korkmak ne demk bilmiyorsunuz allah kimseye yasatmasin benim hatam biliyorum en basta inanarak hata yaptim hersey guzel olacak sandim aptal gibi simdi sonuc bu nefes alamiyorum sanki biraz derdime ortakolan olur belki diye buraya geldim kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Tehdidin ne olduğunu belki de senden daha iyi biliyoruzdur canım o konuda kendini yalnız sanma dünyada o.ç bolluğu var. Zaten empati yaptığımız için söylüyoruz ya. Bu adam gidip anlatacağım diyosa en azından deneyecek çünkü artık ilişkinizi sürdürmek istemiyor o da. Ve suçu da sana yıkacak. Yarı yolda bıraktı demesinler diye. Şimdi sen daha önce hareket etmezsen başına daha büyük iş açılacak. Söyle bana, onun mail adreslerine, mesajlarına, whatsappına ulaşabilecek imkana sahip misin? Eğer kanıtları silebilirim dersen sana önerim onunla buluş, seviş, bir şekilde uyanmayacağından emin ol gerekirse uyku hapı kullan. Gir her şeyini sil elinde kanıt bırakma. Fotoğrafları da sil. Sonra kalk git annenlere bana şiddet uyguladı de ağla. Şizofren bu de. Beni aldattı de aklına gelen her şeyi söyle. O dakikadan sonra ne yapabilir? Ailene gider aslında bakire değildi de bilmem ne der. Kanıtlasın? Ailen 28 yaşındaki koca kızlarını istese de muayeneye götüremez ondan korkma. Kimse kanıtlayamaz yani yaşadığını. Eski sevgilin gelse o bile kanıtlayamaz ki zaten bence adamın haberi bile yoktur mevzudan. Muhtemelen bu sana zor gelecektir ama illa tavsiye istiyorsan başka yolu yok. Elini taşın altına kendin için koymak zorundasın balım.

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
hayatım suçun neymiş? eskiden o mu vardı ki. ne saçma bişey farkindamisin ?

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??

Kendisi evlenmiş ayrılmış ama sen sevgilinle aynı şeyleri yasadın diye seni hor görecek asağılayacak kendi agzınla söylüyorsun hayatı bana zindan etti diye bide tutup ben bu adamı seviyorum diyorsun pes ya. Kaç kere geleceksin bu dünyaya? Evlenip canım cicim ayları geçtikten sonra neler yasayacagını hiç düşündün mü? Baştan kabullenmeyen ömrünün sonuna kadar kabullenmez. Her fırsatta ısıtıp ısıtıp önüne koyar. Ve kusura bakma ama zihniyeti bu olan adam en basitinden markette erkek bir görevliye bir ürün sorsan seni o.... ilan eder.

Adam zaten rengini belli etmiş bunu bile isteye ladeslenmek isteyen sensin. Biz ne desek boş. İnşallah bi kac sene sonra buraya gelip gercekler gözüme gözüme girdiği halde evlendim ama cok pişmanım 1 cocugumla bosanma asamasındayım diye konu acmazsın

Nasıl bir pisliğin içine bulaşmışsınız

Aileme söyleyecek ne demek
Gecmişte yasadıkların için sana hakaret etmek ne demek
Sen direk polise git bence
Böyle korkaklık ettiğin sürece sana daha neler yapar

Ailenede söyleyebileceğini mi sanıyorsun akıl var mantık var
En nefret ettiğim erkek modeli ya şöylesi bi bana denk gelmedi ki haddini bildireyim

Hatayi hatayla yanlisla kapatamazsiniz keske En basindan dogrulari soyleyip sizi kabul ediyorsa Boyle etmesi gerektigini gosterseydiniz hem onunda basindan gecmis bundan sonra Boyle girer evlenirseniz butun omrunuz boyunca kalkinc yapacak hayatinizi cehenneme cevirmeyin kendinize bir iyilik yapin ayrilin evlenmeden bunu yapan evlenince dahada beter olur her gun aglayacagina bir gun öl cek acisini ayril bu adamdan sana fayda gelmez ve tavsiye olarak bir daha ki iliskinde acik ol yalan yalani dogurur gelir ayagina dolanir tecrubeyle sabit

D Destina--1 Canım kendini yalnız hissetme lütfen. Biz buradayız. Böyle birşey için hayatından vazgeçmeyi sakın düşünme! Hayat çok güzel ve sen çok daha güzel yanlarını göreceksin sabret. Bu konu aşılamayacak bir konu değil. Elbirliğiyle seni bu konudan kurtarırız lütfen.
Herşeyi aynı anda düşünme. Adım adım gidelim.
Birincisi olayın farkına var. Bu adamla yaşadığın aşk ya da sevda değil! Hiçbir seven erkek, ahlaklı, onurlu, şerefli bir erkek; sevdiği kadının açığını öğrenip bunu kendi yararına kullanmaz!
Aynı şekilde seven aşık olan erkek sevdiği kadınla tehditle, zorla birlikte olmaz. Cinsel birlikteliğini kadın ağlarken yaşamaz. Cinsellik aşkla mutlulukla hazla yaşanır.
Yine aşkla seven aşkla sevişen hiçbir erkek kadının istemediği hiçbirşeyi yapmaz. Ben mesajlarından senin istemediğin şekilde de sana davrandığı sonucunu çıkardım. Yani zorla seninle cinsellik yaşamasının yanısıra senin istemediğin şekilde de davrandığını sanıyorum. Bu konuda kafan karışıksa neler olduğunu yazabilirsin burada sana normal olup olmadığını yorumlayabilecek olan dostların var emin olabilirsin.
Tüm bunları önceden biriyle cinsellik yaşadın diye yapmak zorunda değilsin. Sana bunu öne sürerek onunla da birlikte olmanı asla ama asla isteyemez!
Buraya kadar tamam mı tatlım.
Bu adam senin hayatını şimdiden mahvediyor. Bu kadar kötü kalpli sömüren ve seni kullanan biriyle asla ama asla evlenme. Merhametsiz vicdansız erkeklerle evlenilmez canım benim. Lütfen bunu yapma kendine.
Tehdit ederse etsin.
Hepsine tek tek çözüm buluruz.
Sen bize nasıl bir çevrede yaşadığını ve nasıl bir ailen olduğunu anlat lütfen. Her duruma uygun yalan buluruz burada hiç merak etme. Kadınlar kulübü kadınlarının gücüne inan! Burada avukatlar da var lütfen kurtulman için her yolu beraber deneyelim.
Seni sömürüyor ve kullanıyor.
Bakire olmamak suç değil. Yaşadınsa yaşadın takılma. Bunu koz olarak kullanıp hayatını mahvedemez. Sen şu an korkuyorsun utanıyorsun çaresiz hissediyorsun anlıyorum seni ama inan bana aşılamayacak şeyler değil.

Herkese tavsiyeleri icin tesekkr ederim allah razi olsun .. lutfen kendinizi benim yerime koyun biraz empati yapin caresizim tehtit almak ve korkmak ne demk bilmiyorsunuz allah kimseye yasatmasin benim hatam biliyorum en basta inanarak hata yaptim hersey guzel olacak sandim aptal gibi simdi sonuc bu nefes alamiyorum sanki biraz derdime ortakolan olur belki diye buraya geldim kusura bakmayin hakkinizi helal edin

Tehdit alarak korkmanın ne olduğunu bizler - kadın olarak - elbette biliriz. Lakin sana şimdi desek; oluruna bırak, şunu veya bunu yaparak belki durum hafifler falan fişman diye sence bir çözüm olur mu? Annem bile der ''ERKEK MİLLETİ'' bir bilgiye sahip olursa, baştan dese bile ''önemli değil, açık sözlülüğün önemli, ben seni böyle kabul ediyorum'' er yada geç, ufak bir tartışmada bile bunu TOKAT gibi yüzüne vurur diye. Ve gerçekten de çoğu kez öyle oluyor. Ha seni tehdit ediyorsa da zayıflılığından. Kendine daha çok öz güven yaratman gerek. Korkunu önce yenerek sağlam adım atmaya meyilli olman gerekiyor. Karşı taraf korkunu hissettiği an her daim bundan yararlanacaktır - sakın unutma bunu. Şuanki durumun çünkü korkun taştıkça daha da çıkmaza sürüklenecek bir duruma benziyor. Neymiş efendim Anne ne mi açık edecek? Selam da söylesin. Bak sen şu ukalaya ya, gerçekten sinirlerim bozuldu. Hiç kimse bir İnsanı ezip, kullanma çabasıyla rencide edemez. Kendine güven aşıla lütfen. Hadi diyelim bu tatsızlık halledildi, ileride evlendiniz Çocuk sahibi vs. sana bir Örnek çevrede yaşanılan bir olay bu; Bir Kadının eşi ufak bir nedenden cinnet geçiriyor 4 yaşında erkek evlatları var, Kocası gidiyor evladını alııp terk ediyor ve Çocuğa diyor ''senin anan varya O....pu diye. Karı ve Koca boşandılar, Çocuk babada ve annesine bağlantı kurmuyor, kuramıyor - baba tehditi büyük, anne ile konuşsa bile de o Ana o baş belası koca yetmedi birde evladından da o lafları işitiyor. Bir Anne evladından bu lafı duyduğu an, herhangi bir Erkek ve Cinsiyet kadar yıkamaz onu.

Yorum olarak zaten yazmıştım benimde kendimce bir ön geçmişim var, fakat ben bunu tanışma esnasında açıkladım, öz güven şart. Ya öyle kabul edilirsin yada af edersin defolup gitsinler, Kadınız diye muhtaç kalacak değiliz. Yaradana şükürler olsun benimki bu çirkinliği bir hafif tarzda yaptı birdaha olmadı. Ondada kale almadım, sonuç olarak kıskançlık nedeniyle ve kendisi evvelden aldatıldığı için geçinimi tekrardan benim gibi öğrenmesi gerekiyor. Ha İnsan hata da yapar, ama bu ha bire de tekrarlanmaz. Senin nişanlın bunu hobi etkinliğine çevirmiş sanki.

Durumunuza uzuldum. Ayrilin veya devam edin diyemiyecegim sizin karariniz cunku.
Allaha siginin, korkmayin lutfen. Iyi dusunun geleceginizi karartmayin.
Aileniz kizabilir sovebilir dovebilir ama siz onun evladisiniz, ne kadarda kati olsalar el uzatacaklardir. Imtihan dunyasi, Allaha siginin dua edin sonrada nolur şikayet edin, sizi kullanmasina izin vermeyin, kendinize bunu yapmasina izin vermeyin!!

D Destina--1 Canım kendini yalnız hissetme lütfen. Biz buradayız. Böyle birşey için hayatından vazgeçmeyi sakın düşünme! Hayat çok güzel ve sen çok daha güzel yanlarını göreceksin sabret. Bu konu aşılamayacak bir konu değil. Elbirliğiyle seni bu konudan kurtarırız lütfen.
Herşeyi aynı anda düşünme. Adım adım gidelim.
Birincisi olayın farkına var. Bu adamla yaşadığın aşk ya da sevda değil! Hiçbir seven erkek, ahlaklı, onurlu, şerefli bir erkek; sevdiği kadının açığını öğrenip bunu kendi yararına kullanmaz!
Aynı şekilde seven aşık olan erkek sevdiği kadınla tehditle, zorla birlikte olmaz. Cinsel birlikteliğini kadın ağlarken yaşamaz. Cinsellik aşkla mutlulukla hazla yaşanır.
Yine aşkla seven aşkla sevişen hiçbir erkek kadının istemediği hiçbirşeyi yapmaz. Ben mesajlarından senin istemediğin şekilde de sana davrandığı sonucunu çıkardım. Yani zorla seninle cinsellik yaşamasının yanısıra senin istemediğin şekilde de davrandığını sanıyorum. Bu konuda kafan karışıksa neler olduğunu yazabilirsin burada sana normal olup olmadığını yorumlayabilecek olan dostların var emin olabilirsin.
Tüm bunları önceden biriyle cinsellik yaşadın diye yapmak zorunda değilsin. Sana bunu öne sürerek onunla da birlikte olmanı asla ama asla isteyemez!
Buraya kadar tamam mı tatlım.
Bu adam senin hayatını şimdiden mahvediyor. Bu kadar kötü kalpli sömüren ve seni kullanan biriyle asla ama asla evlenme. Merhametsiz vicdansız erkeklerle evlenilmez canım benim. Lütfen bunu yapma kendine.
Tehdit ederse etsin.
Hepsine tek tek çözüm buluruz.
Sen bize nasıl bir çevrede yaşadığını ve nasıl bir ailen olduğunu anlat lütfen. Her duruma uygun yalan buluruz burada hiç merak etme. Kadınlar kulübü kadınlarının gücüne inan! Burada avukatlar da var lütfen kurtulman için her yolu beraber deneyelim.
Seni sömürüyor ve kullanıyor.
Bakire olmamak suç değil. Yaşadınsa yaşadın takılma. Bunu koz olarak kullanıp hayatını mahvedemez. Sen şu an korkuyorsun utanıyorsun çaresiz hissediyorsun anlıyorum seni ama inan bana aşılamayacak şeyler değil.
Cok korkuyorum cunku ailem com tutucudur cok katidir ogrenseler beni asla affetmezler kucuk bi sehirde yasadim büyüdüm o yuzden cevremde cok tutucu suan ailemin yanunda yasamıyorum baska bi sehirde çalışıyorum ogrenseler beni burda birakmazlar memlekete alirlar ondan sonra yüzlerine nasil bakarım. Biliyorum bu adam beni mahvediyor biliyorum hepsini biliyorum ama o kadar caresizim ki com yoruldum nereye giderim nasil yasarim bilmiyorum seytan diyor al biletini hafta sonu herhangi bi yere cek git ondan sonrası ALlah buyuk. Cok tesekkur ederim yazdiklarin icin ne guzel yazmisin allah razi olsun arkadasim :( bana dua edin lütfen

Yani nişanlılık aşamasında bu kadAr kendini ezdirirsen evlendikten sonra neler olur canım ... hem böyle o adamın da sana saygısı sevgisi kalmaz. Kendini ezdirme bu kadar; sonjçta aldatmamışsın etmemişsin ondan önce yaşanmış bitmiş bir şey yeter ya beni böyle kabul edeceksen et etmeyeceksen de atalım yüzükleri de rest çek biraz haketmiyorsun bence bu muameleyi.

Cok korkuyorum cunku ailem com tutucudur cok katidir ogrenseler beni asla affetmezler kucuk bi sehirde yasadim büyüdüm o yuzden cevremde cok tutucu suan ailemin yanunda yasamıyorum baska bi sehirde çalışıyorum ogrenseler beni burda birakmazlar memlekete alirlar ondan sonra yüzlerine nasil bakarım. Biliyorum bu adam beni mahvediyor biliyorum hepsini biliyorum ama o kadar caresizim ki com yoruldum nereye giderim nasil yasarim bilmiyorum seytan diyor al biletini hafta sonu herhangi bi yere cek git ondan sonrası ALlah buyuk. Cok tesekkur ederim yazdiklarin icin ne guzel yazmisin allah razi olsun arkadasim :KK43: bana dua edin lütfen
Ailenin tutuculuğu onun sana ilerde yapacağı kötülükleri yapmaz merak etme. İnkar edeceksin bu kadar basit. Çaresiz falan değilsin. Ona yalvarmışsan ki bence öyle, bir güzel kullanıyor bunu gebeş. Yapma şunu. S.ktir git anlat yetti be de. Ne oluyorsa olsun. Hayatını başka bir yerde ailenden uzakta kurmak zorunda bile olsan, ailen seni reddetse bile ki hiç sanmam yine de kârdasın o deyyusun yanında olmaya nazaran.

Ailenin tutuculuğu onun sana ilerde yapacağı kötülükleri yapmaz merak etme. İnkar edeceksin bu kadar basit. Çaresiz falan değilsin. Ona yalvarmışsan ki bence öyle, bir güzel kullanıyor bunu gebeş. Yapma şunu. S.ktir git anlat yetti be de. Ne oluyorsa olsun. Hayatını başka bir yerde ailenden uzakta kurmak zorunda bile olsan, ailen seni reddetse bile ki hiç sanmam yine de kârdasın o deyyusun yanında olmaya nazaran.

Katiliyorum, Aile sever , söver ama bir evladi hic bir zaman defterden silemez. Benim bir arkadas 18 yasinda sevdigine kacip evlendi, iki evlat sahibi oldu bosandi. Aile öncelikle heleki Baba bagi kesti ama er yada gec evlat sonucta, Arkadas ortalama 32 yaslarinda ve bosanmis biri olarak destegi aldigi kaynak yinede Aile oluyor. Maalesef kadinlarimiz karsi cinsiyetten öte topluluk ne der baskisida yasiyor. Bu böyle sürdügü sürece hic birsey de degismez iste. :/

Katiliyorum, Aile sever , söver ama bir evladi hic bir zaman defterden silemez. Benim bir arkadas 18 yasinda sevdigine kacip evlendi, iki evlat sahibi oldu bosandi. Aile öncelikle heleki Baba bagi kesti ama er yada gec evlat sonucta, Arkadas ortalama 32 yaslarinda ve bosanmis biri olarak destegi aldigi kaynak yinede Aile oluyor. Maalesef kadinlarimiz karsi cinsiyetten öte topluluk ne der baskisida yasiyor. Bu böyle sürdügü sürece hic birsey de degismez iste. :/
Benzetmemi mazur görün KK ama kadınlar Allah’tan korkmuyor erkekten korktuğu kadar. Ya inançlıyız diyorlar, pişmanım günah işledim diye dövünüyorlar. Be kardeşim madem inançlısın Allah sana sormaz mı bana neden güvenmedin de bir kuldan bu kadar korktun diye? Konu sahibinin için rahatlasın diye yazıyorum: kalbi temiz olan bir şekilde korunur, hiçbir zalim de bi bok yapamaz. Umarım sözlerimiz havada kalmaz da gidip evlenmez onunla. Yoksa gerdek gecesini bile yaşayamayacak zira o adam o gece rezilliği çıkarır bütün sülaleyi de başına toplar diyim ben.

Benzetmemi mazur görün KK ama kadınlar Allah’tan korkmuyor erkekten korktuğu kadar. Ya inançlıyız diyorlar, pişmanım günah işledim diye dövünüyorlar. Be kardeşim madem inançlısın Allah sana sormaz mı bana neden güvenmedin de bir kuldan bu kadar korktun diye? Konu sahibinin için rahatlasın diye yazıyorum: kalbi temiz olan bir şekilde korunur, hiçbir zalim de bi bok yapamaz. Umarım sözlerimiz havada kalmaz da gidip evlenmez onunla. Yoksa gerdek gecesini bile yaşayamayacak zira o adam o gece rezilliği çıkarır bütün sülaleyi de başına toplar diyim ben.
Şimdi de zamanında KK üyeleri için tehditler savurmuş ama artık esamesi bile okunmayan aciz köpekler için şu emojiyi koyuyorum :halay:

Aynen, ya yaradana karsi olusan korku olup olmasin, inancli olsun olmasin. Insansin arkadas, hic mi degerin yok? Kukla gibi gölge altinda mi yasayacaksin? Asla! Ha elbet iliski evlilik tadi tuzu dahilinde olur, bir defa olur dersin tamam acemilik, ama rutin haline gelmesinin sebebide kadinlarin buna izin vermesi. Lanet olsun su genel düzene gelmis kadin ve erkek bakisina. Esim okusa aha bizim hatun foşik avrat oldu diyecek :D

Hakaret duyduğum biri neden eşim/sevgilim olsun? Gerçekten asla anlamıyorum sizi. Siz onun evlenmiş boşanmış olmasını sorun etmiyorsunuz da o sizin bekaretinize neden kafayı takıyor? Sizi el değmemiş bedeniniz için değil vicdanınız, fikirleriniz falan için seven biriyle olmak çok daha mantıklı değil mi? Ömrünüz azap olmasın ayrılın. Sevmişsiniz, canınız istemiş sevişmişsiniz ne var bunda? Sanırsın kendisi rahip.

Ayrıl, ailene söylersede söylesin iftira atıyor dersin. Ayrıca o sana evlenip boşandığını bile söylememiş ne hakla sana ağzına geleni sayıyor?

Ya ailesine iftira dese bile aile katı biriyse kafasına takılır. Sorar sorgular ailesi.
Çok farklı sebeplerden ilişkiyi bitirmen daha iyi diyeceğim fakat karşında ruh hastası bir adam var.
Bilemedim..
Ama evlenmemen senin çok çok yararına olacağını biliyorum. Bu adam seni döver,söver,gururunu 2 paralık eder. O yüzden ne yap et ayrıl.

Back
X