• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Ayrıl arkana bile bakma be yapacak sanki ailen onun yaptığından daha kötü bişeymi ... Sonu daha kötü olacak emin ol Can'ım annene yada ablan varsa ona anlat bi çözüm bulun bence

Yok yakınken don bence tehlike canları çalıyor .benkm kocam hiç bir sey yapmadigim halde sabahtan akşama kadar küfür hakaret eder yani şanslısın daha evlenmeden göstermiş kendini evlenme at yuzugu ne hali varsa gorsun

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??

Kendisinin de hayatında biri olmuş (hatta kimbilir kaç kişi) evlenip ayrılmış ama senin hayatında kendisinden önce birisi oldu diye burnundan getiriyor öyle mi? En nefret ettiğim insan tipi!!

Mazoşistsen, acı çekmeyi seviyorsan evlen bu geri kafalıyla.

Herkese tavsiyeleri icin tesekkr ederim allah razi olsun .. lutfen kendinizi benim yerime koyun biraz empati yapin caresizim tehtit almak ve korkmak ne demk bilmiyorsunuz allah kimseye yasatmasin benim hatam biliyorum en basta inanarak hata yaptim hersey guzel olacak sandim aptal gibi simdi sonuc bu nefes alamiyorum sanki biraz derdime ortakolan olur belki diye buraya geldim kusura bakmayin hakkinizi helal edin

Tüm hayatını bu hakaretleri duymak ile geçirebileceğine emin misin? Ailene o anlatmadan sen anlat Yada iftira atıyor de artık ne dersen de havlayan köpek ısırmaz
Veya ailem kabul etmiyor evlenip ayrılmış biri ile evlenmemi de ne dersen de ailenden çekeceğin en çok 3 ay ama bu iblisle ömür geçmez

Anaaam canim benim bu yaziyi 3-4 sene önce ben yazmis olabilirdim. Aynisi benim basimdan gecti. Ben kimselen yatmadim. Sevdigimde eski sözlümdü. Oda evlenmis ayrilmis biri degildi ama aynisini yasadim ve sana diyecegim tek sey. Uzak dur. Seni hasta edicek. bu Hareketleri Düzgün akilli birinin yapacak hareketler degil. Uzak dur kendine gel. Bu hakaretleri sen haketmiyorsun. Birisinle iliskiye girmissen bu senin bilecegin is. Kismeyi ilgilendirmez. Kendine hakaret ettirip böyle durumlara sokulmana izin verme.

ayrılın, ailenize söylerse söylesin, iftira dersiniz.
böyle bir adamla evlenirseniz ömür boyu azap çekeceksiniz.

Tum bunlara neden katlaniyorsun? Ufak bir sevgi kirintisi gormek icin, bu okuzu neden cekiyorsun?

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
Kesinlikle ayrıl. Evlenseniz bile geçmeyecek çünkü. Bazı tipler böyledir. Sana hakaret etmeye hakkı yok. Sen onu aldatmadın. Ondan çok önce olan bir olayı sorun ediyor. Gerçek sevgi böyle bir şey değil emin ol.

Ayrılsanıza.
Evlenince çok daha beter olacak besbelli,nesini göremiyorsunuz?

Ne ile tehdit ederse etsin.
Çirkinleştiği ile kalır,kimse inanmazki ona.
İnansalar bile ne değişir,inkar edersiniz geçersiniz.

Çok başınızı yakacak belli,ayrılın yaa yazık etmeyin kendinize.

Ayrıca nasıl öğrendi?
Siz söylemediniz herhalde?
Yalanımı öğrendi dediğiniz için soruyorum.

Herkese tavsiyeleri icin tesekkr ederim allah razi olsun .. lutfen kendinizi benim yerime koyun biraz empati yapin caresizim tehtit almak ve korkmak ne demk bilmiyorsunuz allah kimseye yasatmasin benim hatam biliyorum en basta inanarak hata yaptim hersey guzel olacak sandim aptal gibi simdi sonuc bu nefes alamiyorum sanki biraz derdime ortakolan olur belki diye buraya geldim kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Canım bak empati yapıyorum. Bende tehdit aldım anlayabiliyorum. Ama korkma lütfen. Ailene o anlatmadan sen tehdit ediyormuscasina anlat. 28 yaşındasin kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin . Ben 22 yaşındayım emin ol böyle bir duruma dussem korku uğruna o kişiyi ömür boyu çekmem.

SON DAKİKA

Son düzenleyen: Moderatör:
çözüm burada

Son düzenleyen: Moderatör:
ailene söylerse söylesin. sen onu tehdit ettiği için savcılığa vereceğini söyle. yaptığı suç

Yahu biraz çözüm odaklı ol.Bir tek sen değilsin bu sorunu yaşayan benim eski sevgilim de yaptı aynı şeyleri tehditte etti ama ben pabuç bırakmadım.
Sen anca köle gibi davranıyorsun biraz güçlü ol şu arabesk tavırları bi bırak allah aşkına .
Sen anca şöyle oldu böyle oldu eee tamam çözüme odaklan çözüme ama yok bir erkeğin tohmeti altına girmek daha çok işine geliyor bence .

Back
X