- 31 Ocak 2018
- 285
- 333
- 18
- Konu Sahibi Destina--1
Ayrıl arkana bile bakma be yapacak sanki ailen onun yaptığından daha kötü bişeymi ... Sonu daha kötü olacak emin ol Can'ım annene yada ablan varsa ona anlat bi çözüm bulun bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
Ama sen bu salağı sevmeye devam et olur mu ?Bugun aksam anneme herseyi anlatacagini söylüyor simdide :-(
Kesinlikle ayrıl. Evlenseniz bile geçmeyecek çünkü. Bazı tipler böyledir. Sana hakaret etmeye hakkı yok. Sen onu aldatmadın. Ondan çok önce olan bir olayı sorun ediyor. Gerçek sevgi böyle bir şey değil emin ol.Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
Canım bak empati yapıyorum. Bende tehdit aldım anlayabiliyorum. Ama korkma lütfen. Ailene o anlatmadan sen tehdit ediyormuscasina anlat. 28 yaşındasin kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin . Ben 22 yaşındayım emin ol böyle bir duruma dussem korku uğruna o kişiyi ömür boyu çekmem.Herkese tavsiyeleri icin tesekkr ederim allah razi olsun .. lutfen kendinizi benim yerime koyun biraz empati yapin caresizim tehtit almak ve korkmak ne demk bilmiyorsunuz allah kimseye yasatmasin benim hatam biliyorum en basta inanarak hata yaptim hersey guzel olacak sandim aptal gibi simdi sonuc bu nefes alamiyorum sanki biraz derdime ortakolan olur belki diye buraya geldim kusura bakmayin hakkinizi helal edin
ailene söylerse söylesin. sen onu tehdit ettiği için savcılığa vereceğini söyle. yaptığı suçHerkese tavsiyeleri icin tesekkr ederim allah razi olsun .. lutfen kendinizi benim yerime koyun biraz empati yapin caresizim tehtit almak ve korkmak ne demk bilmiyorsunuz allah kimseye yasatmasin benim hatam biliyorum en basta inanarak hata yaptim hersey guzel olacak sandim aptal gibi simdi sonuc bu nefes alamiyorum sanki biraz derdime ortakolan olur belki diye buraya geldim kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Yahu biraz çözüm odaklı ol.Bir tek sen değilsin bu sorunu yaşayan benim eski sevgilim de yaptı aynı şeyleri tehditte etti ama ben pabuç bırakmadım.Herkese tavsiyeleri icin tesekkr ederim allah razi olsun .. lutfen kendinizi benim yerime koyun biraz empati yapin caresizim tehtit almak ve korkmak ne demk bilmiyorsunuz allah kimseye yasatmasin benim hatam biliyorum en basta inanarak hata yaptim hersey guzel olacak sandim aptal gibi simdi sonuc bu nefes alamiyorum sanki biraz derdime ortakolan olur belki diye buraya geldim kusura bakmayin hakkinizi helal edin