- 15 Nisan 2017
- 333
- 126
- 103
- Konu Sahibi Destina--1
Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
Anlaşılan o ki sindirememiş bu durumu. Bi de senden de öğrenmemiş ama yapacak bi durum yok sonra ki yaptığı tavır da dengesiz insan kızar sinirlenir de öpüp koklayıp sonra tekrar deliye dönmek nedir ya barışır affeder unutursun sineye çekip ya da ben bunu yediremedim der ayrılırsın. Belli ki o bu kavramı kuramamış sen onla bi konuş hala aynıysa bitirmek daha sağlıklı gibi görünüyor.