• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??

Anlaşılan o ki sindirememiş bu durumu. Bi de senden de öğrenmemiş ama yapacak bi durum yok sonra ki yaptığı tavır da dengesiz insan kızar sinirlenir de öpüp koklayıp sonra tekrar deliye dönmek nedir ya barışır affeder unutursun sineye çekip ya da ben bunu yediremedim der ayrılırsın. Belli ki o bu kavramı kuramamış sen onla bi konuş hala aynıysa bitirmek daha sağlıklı gibi görünüyor.

Kendisi benim gibi or..pu degilmis bana oyle diyor hem o erkekmis hem evlenip bosanmis helaliymis ama birsuru kizlada birlikte olmus ama benden saklmamis ben niye sakladim bu hakaretleri yiyecegimi bildigim icin niye soylemek zorunda olayım bir kerese beni birisi ben oldugum icin sevsin dedim

daha önce yaptıgım sey hataydı cok af dıledım pişman oldum demıssın (günah vs dıye pişman oldugunu düşündüm)

ama bunda da aynı seylerı yasamaktan cekinmemıssın...

bu adamla evlenılmez. ayrılın bence. bisüre evlilik vs dusunmeyın. kendize zaman verin.

Birde bana ben seni bu halinke kabul ediyorum cunku cok seviyorum diyor inaniyirim aptal gibi ama mutkaka haftanjn iki gununu burnumdan getiriyor
Halinde ne var?niye ezik duruma düşüyorsun.o senin yalan söylemene felan takilmamis bakire olmadigini takiyor.evlenme pisman olursun

Cok korkuyorum cunku ailem com tutucudur cok katidir ogrenseler beni asla affetmezler kucuk bi sehirde yasadim büyüdüm o yuzden cevremde cok tutucu suan ailemin yanunda yasamıyorum baska bi sehirde çalışıyorum ogrenseler beni burda birakmazlar memlekete alirlar ondan sonra yüzlerine nasil bakarım. Biliyorum bu adam beni mahvediyor biliyorum hepsini biliyorum ama o kadar caresizim ki com yoruldum nereye giderim nasil yasarim bilmiyorum seytan diyor al biletini hafta sonu herhangi bi yere cek git ondan sonrası ALlah buyuk. Cok tesekkur ederim yazdiklarin icin ne guzel yazmisin allah razi olsun arkadasim :KK43: bana dua edin lütfen
merhaba destina hanım yazdıklarınızı dün okudum,durumunuza çok üzüldüm. ben adalet bakanlığında sosyal hizmet uzmanı olarak çalışıyorum. sizinki ne benzer veya daha vahim birçok şeyle karşılaştım. sizin bu durumda sağlıklı bir karar vermeniz imkansız. bu kişiyle devam etmeniz halinde,gelecekte ne olacağı konusunda ihtimaller üzerinde durmak istiyorum. bu durumu kabullenip her türlü hakaret,tehdit,aşağılama,belki tecavüz gibi şeylere maruz kalıp,sonu hiç iyi olmayan şeylerle karşılaşacaksınız(intihar,boşanma,diğerlerini yazmak istemiyorum),ya da kendinize başka bir yol çizip ona göre hareket edeceksiniz. eğer bu konuda yardım almak isterseniz,adli ve psikolojik anlamda elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz. allah yardımcınız olsun,hoşçakalın.

konusmaya hakkı yok oda bırını sevmıs ayrılmıs sızde ..... hem bu sızın ozelınız ıstersenız paylasırsınız ıstersınız paylasmazsınız elın ogluna herseyını anlatıcak degılsınız ya o gecmısındekı herseyı dokuyor mu sıze pardon??? asla ama asla hakkınızı yedırmeyın sızı ezmesıne musade etmeyın ona bır sans verın sıze hala hor gorurse ayrılın

İnanın tek ümidim bir salgın hastalık çıkması ve bu gibi insanların telef olması.
Ne hakları var elin insanını bu kadar üzmeye yıpratmaya ne kadar iğrenç bir zihniyet bu ya... İstediğiniz gibi yaşayabilirsiniz o kim oluyor ya...

merhaba destina hanım yazdıklarınızı dün okudum,durumunuza çok üzüldüm. ben adalet bakanlığında sosyal hizmet uzmanı olarak çalışıyorum. sizinki ne benzer veya daha vahim birçok şeyle karşılaştım. sizin bu durumda sağlıklı bir karar vermeniz imkansız. bu kişiyle devam etmeniz halinde,gelecekte ne olacağı konusunda ihtimaller üzerinde durmak istiyorum. bu durumu kabullenip her türlü hakaret,tehdit,aşağılama,belki tecavüz gibi şeylere maruz kalıp,sonu hiç iyi olmayan şeylerle karşılaşacaksınız(intihar,boşanma,diğerlerini yazmak istemiyorum),ya da kendinize başka bir yol çizip ona göre hareket edeceksiniz. eğer bu konuda yardım almak isterseniz,adli ve psikolojik anlamda elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz. allah yardımcınız olsun,hoşçakalın.
Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin dediklerinizi unutmayacagim :-(

Her şeyi anlat ayrıl. Sorunlu br adam . Güven sorunu varmış belli ki üstüne sen de böyle yapınca böyke tepki vermiş. Evlilik yürümez. Onu hep kafana kakar artık güvenmediği için de hayatını cehenneme çevirir . Ayrıl

Kendinizi goz göre gore atese atmayın...
Dunya onun üzerine kurulmadi
Nisanliyken bunu yapan evliyken neler yapar size bu kadar cok kiskanc biri size bu dunyyi dar eder
Sevgi bitiyor hemde cok cabuk bitiyor boyle biriyle evlenip ayrilmaktansa simdiden ayrilin

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
nişanlınız bu konuyu her fırsatta kullanıp sizi parmağında oynatır.ben olsam 1 dakka bile bile durmam o adamda.sizi gerçekten seven bir kişi sizi olduğunuz gibi kabullenir konuyu dahi açmaz.

Back
X