• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak kiralar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başını okudum devamını okumadım kusura bakma. Ev kiralama hizmet sektörü mü? Oldu olacak kiracının temizliğini de ev sahipleri yapsın. Başını da tutsun mu? Evde otururken boyama ihtiyacı duyarsa kiracı kendi boyar çıkarken boyatmaz. Çıktıktan sonra ev sahibi ister boyatıp o haliyle kiraya verir isterse yeni gelen kiracı kendi isteğine göre boyar. İşin kanunu bilmiyorum ama mantığı böyle. Benim oturduğum evi ev sahibi kendi mi boyayacak zevkine göre?
Evet hizmet sektörü.hizmete kira ödemiyor muyuz ? Evet temizliği de o yapacak.neye şaşırdiniz ki?

Verene ödet.vermeyene de illa boyat deme.kardeş mal senin.o kadar da masrafı olacak yani.hep ödemeler gelsin hep kiralar aksın ama en ufak masraf olmasın.ne güzel dünyaymış o öyle.beni de çağır bari.dünyada değil cennette heralde bu yer.evin bakımını da millete kakala.ama kirayı söke söke al.ohh

Verene ödet.vermeyene de illa boyat deme.kardeş mal senin.o kadar da masrafı olacak yani.hep ödemeler gelsin hep kiralar aksın ama en ufak masraf olmasın.ne güzel dünyaymış o öyle.beni de çağır bari.dünyada değil cennette heralde bu yer.evin bakımını da millete kakala.ama kirayı söke söke al.ohh maşllah.kiradan düşeyim dese amenna diyeceksen tamam.
Oturmayın o halde...gidin bi çadır kurun orada yaşayın.sizin dediğiniz mantığa göre siz de ev sahibinin evine konmuş oluyorsunuz.
Evde oturan boyasını yaptırır (cunku oturan ve kullanan kendisi)ev sahibi isterse kiradan düşer.
Ne güzel...istediğim fiyata oturayım kirleteyim kırayım dökeyim yaptirmayayim ama ev sahibi nasılsa 3 kuruşunu alıyor sussun otursun.asıl varsa öyle bi yer söyleyin biz de kiraya çıkalım.
Sabahtan bu yana 1 milyonuncu kere diyoruz ki birçok insan kredi ödeyerek birseylerden feragat ederek alıyor o evi tabiki bir bedeli olacak.siz de alın o kadar basitse,insanlik yaparak bedava verin ama yine bu dediğimi görmezden geleceksiniz 🙂

Evi yeni merkezde olur.Kirayi yüksek tutsun anlarim.Ama dag başındaki eve bile yüksek kira istemesin.
Kuruş etmeyen ahir gibi evlere fazla fazla kira istemek hem acımasızlık hem görmemişlik. Ama bazı kiracılar da var ki yani birkaç aynı fiyata otururken iyi birazcık zam yapılınca hemen terör estiriyorlar.

Oturmayın o halde...gidin bi çadır kurun orada yaşayın.sizin dediğiniz mantığa göre siz de ev sahibinin evine konmuş oluyorsunuz.
Evde oturan boyasını yaptırır (cunku oturan ve kullanan kendisi)ev sahibi isterse kiradan düşer.
Ne güzel...istediğim fiyata oturayım kirleteyim kırayım dökeyim yaptirmayayim ama ev sahibi nasılsa 3 kuruşunu alıyor sussun otursun.asıl varsa öyle bi yer söyleyin biz de kiraya çıkalım.
Sabahtan bu yana 1 milyonuncu kere diyoruz ki birçok insan kredi ödeyerek birseylerden feragat ederek alıyor o evi tabiki bir bedeli olacak.siz de alın o kadar basitse,insanlik yaparak bedava verin ama yine bu dediğimi görmezden geleceksiniz 🙂
Niye kırıp dökeyim.normal yatıyorum kalkıyorum.ne yapacağım ki. Şimdi kimse kimseyi kandirmasın.bu hiperenflasyonun durumu 2 senelik.yani 2 senden önce alınan evler gayet de makul fiyatlara, insani şartlarda alındı.enflasyon o kadar düşüktü ki memura 150 lira zam veriliyordu.hatta bir ara onu da iptal etmeye çaliştılar hiç enflasyon yok diye.bir anda bu hâle geldik.yemeyin bizi.3 kuruşa alındı o evler.benim maaşım 4500 liraydı.1 odalı ev 120 bin lira.şimdi maaşlar 30 bin, 1 odalı ev 1 milyon lira.oranla bakalım nasil oluyor ?

Evet hizmet sektörü.hizmete kira ödemiyor muyuz ? Evet temizliği de o yapacak.neye şaşırdiniz ki?
Hizmet sektörü mü 🤣 Allahim şükürler olsun bugün yeni birsey daha öğrendim..
Ev sahibi kiracının evini temizleyecek dedi ya tövbe yarabbim...odaya kahvaltı da ister misiniz ? 😂

Evet yasalar yüzde 25 diyorsa uymak zorundasın.yasalara da mı karşı geleceksin ?.sen kimsin ya yasa falan tanımıyorsun?.cumhurbaşkanı misin hayırdir ya ? Evet sen kötüsün.üstelik yasa kanun dinlemeyen bir anarşistsin.2000 lira için milleti kırıp dökecek madar kalitesiz bir vicdansizsin.hatta bu durumdan şüphe etmeyecek kadar ileri derece bir vicdansizisin.zavallinin tekisin.
Ben aciklamami yaptim. kiraci da seve seve kabul etti canim :) sana hakaret edip banlanmicam siyasete de girmicem❤️ he anarsistim he kalitesizim hahahahah bana sonraki yorumlarimi oku bence o kiracidan 6 ay kira almadigimi 3 yil zam yapmadigimi. begenmiyosa defolsun gitsin evimden kimseyi zorla tutmuyorum hadi bakalim:)

Verene ödet.vermeyene de illa boyat deme.kardeş mal senin.o kadar da masrafı olacak yani.hep ödemeler gelsin hep kiralar aksın ama en ufak masraf olmasın.ne güzel dünyaymış o öyle.beni de çağır bari.dünyada değil cennette heralde bu yer.evin bakımını da millete kakala.ama kirayı söke söke al.ohh maşllah.kiradan düşeyim dese amenna diyeceksen tamam.
O zaman kiracının eve verdiği zararı gidermesini isteyemiyeceksem her zararının masrafını ben karşılayacaksam niye kiraya vereyim boş kalsın daha iyi

Hizmet sektörü mü 🤣 Allahim şükürler olsun bugün yeni birsey daha öğrendim..
Ev sahibi kiracının evini temizleyecek dedi ya tövbe yarabbim...odaya kahvaltı da ister misiniz ? 😂
troll galiba saka gibi yorumlari var banlanmaya degmez😂

Niye kırıp dökeyim.normal yatıyorum kalkıyorum.ne yapacağım ki. Şimdi kimse kimseyi kandirmasın.bu hiperenflasyonun durumu 2 senelik.yani 2 senden önce alınan evler gayet de makul fiyatlara, insani şartlarda alındı.enflasyon o kadar düşüktü ki memura 150 lira zam veriliyordu.hatta bir ara onu da iptal etmeye çaliştılar hiç enflasyon yok diye.bir anda bu hâle geldik.yemeyin bizi.
Eskiden babannem de genç kızdı 😃 -di'li geçmiş zaman,adı üstünde...2 yıl önce ekmeği bugünle aynı fiyata mi alıyordunuz? Ona da çemkirin o zaman.

Bırak Allah aşkına kafayı ev sahipleriyle bozmuş muhtemelen kendisi de kötü kiracılardan. Ev sahibinin evine zarar veren kim bilir belki kirasını ödemeyen biridir

Eskiden babannem de genç kızdı 😃 -di'li geçmiş zaman,adı üstünde...2 yıl önce ekmeği bugünle aynı fiyata mi alıyordunuz? Ona da çemkirin o zaman.
Tamam kardeş tamam.yık geç ortalığı.gözyaşlarıyla doldurduğun otel havuzunda aman da ne başarılı kadinım diye kendinden geçersin artık.herkeisn vicdanı kendine.en büyük hakem.ben daha nasihayt edemem.

Sürekli dışlanmanın hırsını bizden çıkarmayın. Dışlandığınızı anlattığınız bir konunuz var . Eğer bu üslup ve mantıkla devam ederseniz daha çok dışlanırsınız

Ev kiralarının nesi savunuluyor anlamadım ortada çok mantıksız bir durum var.
Bir aydır ev bakıyoruz taşınacağız.
Yıllardır aynı muhitte otururuz.
İlk geldiğimizde villa bakmıştık yok ya bu fazla bize deyip tutmamıştık.
Ama şimdi koca bahçeli villa 25bin,3+ 1daire 23.

Adam yazmış evine(90mtrekare) 17bin. 10 gün geçmiyor yükseltip 18 yazıyor sonra 19bin🤦‍♀️
Birbirlerinden görüp yükseltiyorlar ama hani evin durumuna bakmıyor balkonum kapalı mı, mutfağım o ev kadar iyi mi vs.
Aynı muhitte ise hepsi yeterli onlar için.
Ya da normalde hep daha çok kira istenen yerde ev 20binse daha az istenen yerde 18bim yazıyorlar.
Muhit farkı iki bine kadar düşmüş durumda.
Ben hiç anlamadım piyasayı.

Nereden çıkarıyorsunuz arkadaşlar böyle şeyleri hepinizin elinde akıllı telefon yok mu bunları yazarken utanın utanın pplkkjgff😂

Tamam kardeş tamam.yık geç ortalığı.gözyaşlarıyla doldurduğun otel havuzunda aman da ne başarılı kadinım diye kendinden geçersin artık.herkeisn vicdanı kendine.en büyük hakem.ben daha nasihayt edemem.
En başta yazdiklarinda bir parça haklilik payi vardı ama iyice sacmaladin artık. Aynı şeyi savundugum bir mesajima beğendim, digerine begenmedim atmissin devreler yandi zaar :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back