Ne olacak bu kilolar :((

Konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum

Ben de yediklerime dikkat etmek amacıyla iş yerinde öğle yemeğine ara verdim. Nesfit aldım 3 gün önce ama üstünde süt ile karıştırılması gerektiği yazıyordu. Sade sütü içemeyeceğimi bildiğim halde aldım. Fakat tahmin ettiğim gibi süt olduğu için yiyemedim. Aynı nesfiti yoğurt ile denesem olur muydu acaba?

Şu an ise çilekli süt içiyorum. Kahvaltımı evde yapıp çıkıyorum. Yumurta ve peynire önem veriyorum. Yarından itibaren bir otelin spor salonunda spora başlayıp ardından yüzeceğim. Faydalı olacaktır muhakkak.

Ah canım kg sorunu sanki yapışmış bize..
Nasıl düzelicez bilemiyorum.

Ben doğumdan on gün sonra 63e düşmüştüm 82den. Diyetisyene de gittim test yapılıp liste de aldım. Ama yok sütüm gelmiyordu öyle yetecek kadar. İlk iki gün süt gelmedi gibi bişey doktor gelmişti kızım çok ağlıyor diye meğerse açmış:)) sütü az gelenin de çoğalmıuo yani kolay kolay.

Ben sütle de çok seviyorum..o donem meyvelisini alıyordum sürekli ama çilekli olan değil onu sevmiyorum..yogurtla ınanılmaz hoşuma gıdıyor o meyveli olan..yıyemiyorsan o şekilde dene..

Çilekli sutun de kalorisi çok yüksek dıkkat et ona..cok şekerli bişey o..

Nesfit'in meyvelisini almıştım zaten. Ama sütle yiyemediğimden kaldı. Yoğurtla denesem de olur yani? İş yerinde yemek için küçüklerden bi tane yoğurt alabilirim o halde.

Çilekli sütü ilk defa içtim hakkaten şekerli geldi. Sade içemiyorum. O zaman süt olayını unutmam lazım..

valla sağolun bayanlar:) konu sahibi iyiki açmiş bu konuyu. Bende bebek düşündüğüm için kilo vermeye başladım 15 günde 5 kg gitti. şuan 74 kgyla devam ediyorum. Bu ay hamile kalma olasılığım yüksek rabbimin izniyle. Ekmeği çıkardım hayatımdan zaten şeker asla hayatımda değildi. Abur cubura bayılıyordum eşimle akşam tv karşısında yedikçe yiyorduk onu kestim akşamları sadece yeşilçay içiyorum. Demekki bebeğim olsa doğumda 90 na dayanırım gibi geliyor ve korkuyorum bu yazdıklarınız bana motive oldu doğumdan sonra kolay gidiyorsa kilolar süper :)

bu gerçekten işe yarıyor mu denedin mi?
ne kadar süreyle yapmak gerekiyor acaba?
Evet yarıyor ama ben devamını getirememiştim. Unutuyordum Sanırım 2 haftada tam anlamıyla etkisini gösteriyor.

Bir kase yoğurt, 1 çay kaşığı pul biber (ben biraz acılısını ve bir kaşıktan daha fazla)sını ekliyordum, yarım limon.

teşekkür ederim cevabın için :)

su yazdiginiz hic saglikli degil ama farkindamisiniz ?

komposto hoşaf bırakın bunları
sadece şekerle süt olsaydı şeker hastaları ilaç kullanmadığı zaman süt fışkırurdı heryerinden

ekmeği çıkartın hayatınızdan yavaş yavaş

çayı kahveyi şekersiz için.

çok tatlı isterse canın tarçın kokla yermedimi damağına küçük bi çiklata yapıltır yavaş yavaş em

Bende dogum yapali 9 ay oldu 75 ile hamile kaldim 99.0 ile tamamladim.2 haftadir diyet yapiyorum 76 ile basladim Simdi 73.5 im ama 62 olmam lazim. Az yiyorum yogurt kurunu uyguluyorum gun icinde bir surahi suya bir kqlin dilim limom ve 1 y.k. sirke koyup iciyorum. Birde bilen bilir sems aslanin hipokrat cayina basladim ama onun ise yarayacagini pek sanmiyorum cunku tadi cok hosuma gitti ama biskuvi batirip yemek daha cok hosuma gitti :) simdi bir elimde burcak bir elimde cay afiyet olsun bana :):):)

Spor olarakta al bebegini kucagina kan ter icinde kalana kadar dans et cok ise yariyor.

Haklısınız, içecek hiçbirşeyde şeker aramam. Komposto Vs şekersiz içiyoruz ondan sıkıntı yok şükür. Biraz porsiyon azaltmak lazım bi de hamurişini komple bırakmam lazım.

Diyetisyene git. Tek başına zor vermen.
Bunu bende düşündüm bi kere gittim doğum öncesi kadın mı iticiydi bilmiyorum antipati oluştu bende. O zaman bi gayretle 6,5 kilo vermiştim bi ayda. Eşimle birlikte verdik yine. Eşim destek oluyor ama bu sefer kesin başarmam lazım.

Haklısınız, içecek hiçbirşeyde şeker aramam. Komposto Vs şekersiz içiyoruz ondan sıkıntı yok şükür. Biraz porsiyon azaltmak lazım bi de hamurişini komple bırakmam lazım.

birden bırakırsan vücut panik yapar aaa nerde benim güzel böreklerim nerde benim sıcak ekmeğim daha çok yersin

yavaş yavaş azalt, enönemlisi yağı azalt ve bol su iç

Sirke midenize dokunuyor mu reflüden var, beş altı sene önce denemiştim midem çok kötü oldu diye çekiniyorum.

birden bırakırsan vücut panik yapar aaa nerde benim güzel böreklerim nerde benim sıcak ekmeğim daha çok yersin

yavaş yavaş azalt, enönemlisi yağı azalt ve bol su iç
Aynen ya, bi kaç hafta önce birden kestim vucut kabul etmedi ağır geldi sanırım. Ekmeğimi ve porsiyonumu azaltıyorum şimdilik. İnşallah başarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…