ne olacak bu iliskim ve eski sevgilimden hoşlanan kız

Tatlim sen benim ilgimi bundan yaklasik 1 sene once 'evli bir erkekle beraberim' konusuna yaptigin yorumlarla cekmistin.
Neyse bu da son mesajimdi

Evlerden ırak bir konu sahibi : p

Başına ne gelecekse ki gelecek tahmin ediyorum hak ediyor

Konu sahibi ne kadar hanımefendi bir kızsın sen ya..

Üslubunu, tarzını bozmadan, seviyeni yitirmeden konuna kanalize olmuş bir şekilde ilerliyorsun.

seni tebrik ediyorum ve ilişkin konusunda da ben karşı tarafın da senle benzer şeyler düşündüğünü hissediyorum. Sanki biraz cekiniyor senden..

Belli ki ziyadesiyle özgür, ele avuca sığmaz kız imajı çizmişsin ve Adam ilişkinin adını koyarsam geri teper mi, ayrıldığımız döneme döner miyiz tarzı endişelere sahip.

Çünkü şuanda ikiniz acısından da bişiler muhteşem gidiyor .

Sen koy adını ve Adamı bu yükten Kurtar. Ama şimdi biz neyyiz modunda olmasın.

Zeki kızsın sen hakedersin ..

Çook sağolun. Bu yazdıklarınıza ara ara bakayım da moralim düzelsin.

Kim kibledi lan beni?
2 gundur giremiyorum kkya, bu ne demek biliyomusun? Koskoca 2 gun.
Korsan takildim, yorum yapamadim cogu konuya icimde kaldi .

Konu sahibi kibledi kesin.
Neden kibliyosunz ogrenebilirmiyim hanfendi?

Evli erkek olayı ne ki anlamadım
Sevgiliniz mi evliydi
Siz daha önce evli bir erkekle mi birlikte oldunuz ?

Eger o tarz bir kadinsaniz koca Avcısı travesti makyajlı öğretmen kızi böyle nitelendiren erkeğin size çok daha ağır şeyler söylemesi lazım

Ama öyle bir şey yoksa aklımdan bu geçtiği için özür dilerim .
Konuyla ilgili de ben pek çözemedim durumunuzu güzel bir şey yaşıyorsunuz belli ki sevgilinizin tavırları da sevdiğini gösteriyor
Neden yavaş ilerliyorsunuz? Sevgili olun işte bildiğimiz manada

Ortada evli adam falan yok. O sorunlu bir arkadaşın gelip konuyu dagitmasi sonucu belirdi.

Açtığım konuyla ilgili yorum bekliyorum sadece.

Son durum;

Geçen perşembe onlarda kaldım. Gerçi adet dönemimde olduğumdan kalasim yoktu. Bir kahve icip eve donecektim. Çok rahatsizdim ama israr etti. Sabaha kadar sarılıp öpüp uyudu. Bir saniye bile birakmadi uyurken. Ben pek uyuyamadim heyecandan ve adet nedeniyle.

Dün ben mesaj attım, cevap yazdı. Bugün de hiç iletişim kurmadik.

Yani bir yandan da mesafeli gibi. Sanki ben daha cok ariyor gibiyim onu. Ne yapsam acaba? Üstüne düşmek istemiyorum ama aramız sogusun da istemiyorum hazır isinmisken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…