- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi lou salome
Anlıyorum.Eklemek istediğim son şeyİçimi rahatlatan şey şu; kızla bir şey yaşamış olduğunu sanmıyorum. Çünkü benden önce uzun bir süre kız arkadaşı olmamış ve o dönem tek gecelik ilişkisi hiç olmamış. Yani istese olurdu, biliyorum. Bu tarz bir insan değil.
Yüzde 100 güvenme diceksiniz haklı olarak ama şu ana kadarki verilerim güvenilir olduğu yönünde.
Bir de kız onun tipi değil. O da kesin :)))
Şimdi şöyle;Ben şunu anlayamadım. Berabersiniz ama sevgilim diyemiyorsunuz. Bunu o mu istemiyor? Bu konuda hiç konuşmuyor musunuz? Bu en kötü durumdur bir ilişkide çünkü açık kapı bırakır her iki taraf içinde. Yani sevgili olmadığınız için bu ilişkiye 3. kişiler rahatlıkla girip çıkabilir. Ve siz bunun hesabını soramazsınız. Bu genelde erkeklerin işine gelen bir durumdur. Çünkü sevgilin var mı diyene gayet rahat hayır diyebilirler. Burda da böyle bir durum var. Sevgilinizin o kızdan hoşlandığını düşünmüyorum. Ama yarın birgün hoşlanacağı biride çıkabilir karşısına ..Biran önce ilişkinizi netleştirin.
Bi de namusla ilgili yorumlar yapılmış. Bence de kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Sevgilidir. Seversin ,öpersin sevişirsin. Ama şu fark var , kadın erkek diye ayırmıyorum. Sevgilimsin demediğin bir insanla bişeyler yaşıyorsanız. İki tarafta bu ilişkiyi sadece cinsellik için devam ettiriyor olabilir. Onun ayrımı iyi yapılmalı.
:)) emin olun, cinsellik istese istediği an elde edebilecek biri. Benden önce de hayranları olmuş ama sırf cinsellik için biriyle beraber olmamış hiç.Onunla da yatıyor bence....
Şimdi şöyle;
"Sevgili değiliz, kimseye böyle söylemeyelim" falan gibi bir konuşma asla olmadı. Beni sosyal ortamına da çağırdı, insanların yanında benimle telefonda da konuştu, kimseden de saklamadi.
Ama biz oturup konuşmadık. O nedenle sevgiliyiz demiyorum. Biz sadece sohbet ettik, güldük, gezdik, sarildik, birbirimize duygularımizi söyledik vs. Ama "şu andan itibaren sevgiliyiz" diye bir konuşma yapmadık. Bir de dediğim gibi zırt pirt birbirimizi arardik. Şimdi daha seyrek.
Yani sifirdan başlayan bir ilişki gibi biraz şu an. Bir de o sabirli sakin biri. Ben tez canlıyım. Hemen netleselim istiyorum galiba.
Çok teşekkür ederim :))Bence pek ses etme ama gözlemeye de devam et.
Biz de benzer bir durumu iki yıl evvel yaşamıştık. Kadın aleni sevgilime yazıyordu, sonra biraz çirkinleştirdi tavrını ve resmen yatağa atmaya kalkmıştı. Sevgilim de bana o dönem çekinmeden anlatmıştı, iyi ki anlatmış kadın gitmiş bazı iş arkadaşlarına beraber olduk falan demiş. Tüm bunlar olmadan başından bana anlattığı için ben pek üstünde durmadım sözüne güvendim. Çünkü daha kadın bana yazıyor mu şüphesinde bana anlatmıştı. Aynı şey senin için de geçerli bence. Eğer dürüstçe anlatıyorsa gözlemeye devam et ve pek de takma. Genel de senin huzursuz olmanı istiyorlar bu tip arsızlığa vuranlar. Ha sen rahat takmaz durunca deliriyorlar o ayrı.
Yani bu tip kelimeleri kullandığı bir kadınla hele travestiye benzetiyorsa kolay kolay bir şey olacağını sanmıyorum ben. Sakin kalmaya devam etmutluluklaar
"Aşkım şimdi biz neyiz" diyip bir çuval inciri berbat edeyim mi :)))İyi de tekrar başlamışsınız önceden de sevgiliymişsiniz. İlla liseli ergenler gibi "biz neyiz sevgili miyiz" yada "çıkalım mı"demeye gerek yok ki.
Bizde de bu tip konuşmalar olmadı.
Siz sevgilisiniz
Çok sağolun yaa.Adam eski sevgiliniz değil.:)
Sevgiliniz işte.
Konuşulmasına ne hacet?
İnsan arkadaşıyla sevişmez, sadece seviştiği kişiyi de sosyal ortama sokmaz.
Üstelik duygusal anlarınız da var.
Siz "eski" demeyin ona, "eskimiş" gibi de davranmayın. :)
Aaaa akrepler dururken,Vay arkadaş bir akrep olamamışız. Kovalığımdan utandım:)
Size de ayaklarınızı yerden kesecek bir aşk dilerim. Eğer varsa da daim olsun :)Travesti gibi makyaj yapan klasik koca arayan öğretmen kız dediği birini adam beğenmiyordur, niyeti yoktur. İçinizi ferah tutun.
Haklısın mantığı çok katıyoruz biz her şeyin içine sezgimiz de duygusal konularda güçlü değil:))="NickimiKediYediA_A, post: 44722480, member: 601141"]Aaaa akrepler dururken,
biz kulbu kırık kovalar ne anlasın sevişmekten, cinsel tutkudan.
Bu denkleme göre balıkların durumu fena. Duygusallıktan sevişemez bile.
"Aşkım şimdi biz neyiz" diyip bir çuval inciri berbat edeyim mi :)))
Tez canlıyım. Arasın sorsun hemen netlessin istiyorum sanirim. Şimdi sizinle konusunca aslinda durum kötü değil galiba diye düşündüm.
Olay tamamen anlattığım gibi. Ama dün neredeyse aglicaktim biz nolucaz diye :)