ne olacak bu iliskim ve eski sevgilimden hoşlanan kız

Yaa kendini kullandirma, neden netlesmedi falan diye yorumlar geliyor.

Ama ben sizin gibi düşünüyorum. Daha 2 hafta oldu yeniden yakinlasali. Ilk tanışma zamanlarimiz gibiyiZ. O yüzden hemen annene gidelim moduna girmek istemiyorum. Biraz sancı çekmem normal bu ara.

Aynen ben evlenenini bile gördüm.
Eşlerinin arkasından bile konuşan gerizekalılar varken üstelik.

Ne önerirsiniz peki :/

Ama sizinkinde bir art niyetlilik göremedim. Yanlış anlamayın ama biraz burnunuz sürtsün istemiş gibi.
Kaybetme korkusu yaşayın istemiş sanki.Akışını bırakın, bence çok keyifli gidiyor her şey.
Umarım çok mutlu olursunuz.

Aralarını yapmak istediğimiz arkadaşlarımız vardı. Eşim arkadaşına mevzuyu açınca (kız 31 yaşındaydı) arkadaşı "yuhhh yahu menapoza girmiş kadını mı bana öneriyorsun. Yok abi olmaz, bu karı çocuk mocuk yapamaz. ..tiret onu" demişti. Bu laf benim çok ağırıma gitmişti, tabi arkadaşıma söylemedim. Şimdi evliler ve adam deli divane oluyor karısına.
Yani bende çoğu arkadaş gibi atılıp tutulan insanlara karşı erkeklerin gizli bir hayranlık beslediğine inanıyorum.
Konuya gelince, daha aranızda ne var siz bile adlandıramamışsınız. Bana sanki sizi kullanıyor gibime geliyor. Basit bir nedenden ayrılık olmuş ve sonucunda acayip bir ilişki yumağı var. Biraz daha dikkatli olun bence.

çok enteresan bir konu olmuş.

kafedeki kızı gömmek kendini övmek için açmışsın konuyu gibi duruyor :)
pek derdin de yok gibi.

çok sevdiğim bir arkadaşım var. nişanlı, yaza evlenecek. evleneceği adam da ağrılı, muhafazakar biri.
beni arayıp "ona bakireyim diye yalan söyledim. kızlık zarımı diktireyim mi sence, benimle doktora gelir misin? sence ne yapayım?" dedi.

kısaca özet bu. tabii ağlayarak ve kararsız bir biçimde aradı ve konuşmamız epey uzun sürdü........"

Bu senin bir konundan parca??
Ne kadar ilginc de mi? Cok yakin bir arkadasinin sevgilisi de Ağrılı. Senin bu sevgilin de. Madem herkes sevissin ozgur bilmem ne o zaman neden kizlik zari diktiriyorsun diye sorarlar adama canim
Biz bir sey biliyoruz da konusuyoruz. Bir insan net olacak. Net. Tamam mi?.
Sevis ya da sevisme umrumda degil ama ben senin eski mesajlarini da konularini da bilirim..
Haydi var selametle!!!

Uuu beybiii
Çok dedektif gördüm sizi.
Erkek arkadaşım ağrılı değil ama Doğulu
Ve öyle bir şehirde yaşıyorum ki çevremde bolca Doğulu insan var.
Bu bahsettigim arkadaşımın hikayesi de gayet gerçek.

Özetle önceki konumda bahsettigim arkadaşım ben değilim. Olsam söylerim. Ne de olsa kimligim belli degil.
Benim bu tip dertlerim yok.

:)) Kusura bakmayın güldüm.
Çok zorlama olmamış mı?
Bir de amacınızı anlayamadım tam olarak.
Sorunu bırakıp sevişmelerine taktınız, tepki alınca konuları mı taradınız? :))
Sonuç?

:)) Kusura bakmayın güldüm.
Çok zorlama olmamış mı?
Bir de amacınızı anlayamadım tam olarak.
Sorunu bırakıp sevişmelerine taktınız, tepki alınca konuları mı taradınız? :))
Sonuç?

Konuda tek bir sey diyorum evlilerden uzak dursun ne hali varsa gorsun umrumda degil. Haydi byy.

çok enteresan bir konu olmuş.

kafedeki kızı gömmek kendini övmek için açmışsın konuyu gibi duruyor :)
pek derdin de yok gibi.
Aaah ah
Keşke gerçekten derdimin olmadığına inansam...
Dışardan bakınca öyle görünmesine seviniyorum aslında.
Ama ben kendimi yiyorum inanın.
Ne biçim aşık olmuşum meger yaa

Konuda tek bir sey diyorum evlilerden uzak dursun ne hali varsa gorsun umrumda degil. Haydi byy.
Bye diyip diyip tekrar gelmeyin rica ediyorum :))
Konumu da dagitmayin. Burda fikir alisverisinde bulunuyorum.
Dedektifligi de bırakın.
Ama bayaa İlginizi çektiğim de bir gerçek.

Bye diyip diyip tekrar gelmeyin rica ediyorum :))
Konumu da dagitmayin. Burda fikir alisverisinde bulunuyorum.
Dedektifligi de bırakın.
Ama bayaa İlginizi çektiğim de bir gerçek.

Tatlim sen benim ilgimi bundan yaklasik 1 sene once 'evli bir erkekle beraberim' konusuna yaptigin yorumlarla cekmistin.
Neyse bu da son mesajimdi

Tatlim sen benim ilgimi bundan yaklasik 1 sene once 'evli bir erkekle beraberim' konusuna yaptigin yorumlarla cekmistin.
Neyse bu da son mesajimdi
Rahatsızlığıniz her ne ise çaresini bende değil hekimlerde arayin.
Ve lütfen son mesajınız olsun.
Lütfen.
Konumu bloke ediyorsunuz

Ne cirkin bi uyari bu! Konu sahibinin evli erkeklerle birlikte olabilme potansiyeline neye dayanarak karar verdin de gelmis burda uyarida bulunuyorsun? Bi kadinin evlenmeden once sevismesiyle, evli erkeklerle iliski yasayabilmesini nasil bagdastiriyorsun?
Senin profil fotona kanip yazdiklarini okuma gafletinde bulunuyorum surekli...

O biliyor merak etme sen.. Evlenmeden sevisiyor diye bu kaniya varacak halim yok :)) Neyse yazmayacagim dedim. Byy

Desteğiniz için sağolun. İnsanların paranoyalariyla uğraşmayalim bence

Bizler için en iyisini diliyorum.
Aşk ve sevgi çok değerli. Kıymet bilmek lazim. Benim gibi sonradan anlayanlar da dersini geç de olsa alıyor işte.

Konu dışında baya bir muhabbet dönmüş. Konu açan arkadaşa yardımcı olmak varken başka yönlere yoğunlaşmamak gerekiyor bence.

Lütfen herkes üslubuna dikkat etsin ve polemiğe girilmesin.
Özel hayatlar kişilerin kendilerini ilgilendirir, yargılamak, yermek, itham etmek bize düşmez.
Bu konuda karşılıklı tartışmalar devam ederse uyarı alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…