- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- Konu Sahibi lou salome
Yaa kendini kullandirma, neden netlesmedi falan diye yorumlar geliyor.Normal normal, o barışmalardan sonra oluyor öyle :)
Ama iyi yanından bakarsak aslında bunlar ilk flört dönemi heyecanını tekrar yaşatıyor insana. Size de öyle olmuş işte.
Kimseden saklamıyor gayet ortamınız aynı devam ediyormuş zaten.
Gayet bu kızı sorduğunuzda da size bir güzel anlatmış yani hesap da veriyor hala. Canınızı sıkmayın ondan aynı coollukla devam edin Çok üstüne düşüp ay biz sevgili miyiz falan demeden ilk aşık olduğu havada rahat devam edin bence.
Burada gelen eleştiriler olur mutlaka herkes kendi hayat tarzında yorum yapıyor. Hiç öyle ananla tanıştır fln diye telaş yapıp bir şeylerin tadını kaçırmaya gerek yok.
Biz de üç sene gezdik tozduk seviştik, bana da aman bak gör hevesini alır gider falan dediler kulak ardı ettim iyi ki etmişim. Evlenip direkt aileler sorumluluklar almadan hayatımı da yaşadım oh diyorum şimdi.
Bu kızı da buradaki yorumları da kualk ardı edip devam edin bence. Ha kızı da çok boş bırakmayın tabii ama adama da yansıtmayın
Ama ben sizin gibi düşünüyorum. Daha 2 hafta oldu yeniden yakinlasali. Ilk tanışma zamanlarimiz gibiyiZ. O yüzden hemen annene gidelim moduna girmek istemiyorum. Biraz sancı çekmem normal bu ara.