Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

Aa evet de o kısmın sözle ne ilgisi var sizin probleminiz sahip olma kısmıyla,bu bir bilim adamının sözü ve sözün hiçbir yerinde Atatürk GEÇMİYOR.Hatam falan da yok,bilgi sahibi olmadığınız konu hakkında yorum yapıp ona cinsel anlam yükleyen sizsiniz,bilmiyorsanız sormanız gerekirdi.Kaldı ki sahipliğin birincil anlamı aitliktir.Hadi diyelim böyle bir anlam çıkardınız,niye bunu Atatürk'e bağlama ihtiyacı duydunuz?Ne topicin,ne konunun,ne sözün,ne Freud'un kendisiyle ufaktan yakından Atatürk ile bir alakası yok.Tekrardan ukalalık gibi geliyorsa bağışlayın ama senelerce eğitimini aldığım bir konuda,obje gibi en temel kavramlarını bile bilmeyen birinden ders alıp özür dileyecek değilim.Neyse ben kendimden geçtim,ama Atatürk'e bağlamasaydınız keşke gerçekten ayıp oldu.

Aaaa mantikta ayni, baskasina suc at, konuyu degistir:)
Bosver hic aciklama yapma, herkes niyetini biliyor, o kadar sacmalandi ki, one baskasi suruldu...
Her sey tamamen ayni olur mu, neyse biz "kendi" aklimizla yola devam edelim...

Keşke herkes neden sevip sevmediğini sebep göstererek ve olaya biraz daha objektif yaklaşarak söylese. Ülkeye yapılan yararlardan veya verilen zarardan kimse bahsetmiyor. Genel olarak Türkiye vatandaşlarına yapılan yardımdan veya edilen ihmallerden de. Kimileri körü körüne seviyor, oy veriyor; kimileri ölsem oy vermem diyor ama sebebini açıklayamıyor. Varsa yoksa biz seviyoruz, biz sevmiyoruz diyip konuyu başka yerlere çekip farklı fikre sahip olanlar bir şekilde yeriliyor veya küçümseniyor. Sanki alınan elbiseyi eleştirir gibi sevenlere ve sevmeyenlere ayrılındı. Yeteri kadar bölünmüşlük yokmuş gibi. Halbuki gerçekler, daima artısını eksisini tartışarak ve nihai ortak noktaya varılarak bulunur.

Bende SEVMİYORUM. Sevmem içinde bir neden bulamıyorum, bulmakta istemiyorum.
Çok iyi hatip olduğu kesin. Ondan şüphemiz yok.
Bunca zamandır iktidarsa bu çok iyi olduğundan değil, güçlü bir muhalefet olmadığındandır diye düşünüyorum.
Ne Chp ne de Mhp liderleri güçlü değil karşısında. Tek sıkıntıda orda zaten.
Kimseyi Akepe'li diye ötekileştirmeyi de sevmiyorum.
Ben nasıl herkesin düşünce yapısına saygı duyuyorsam, onlarda benim düşüncelerime saygı duymak ZORUNDA.

Benim ATAMA ayyaş diyen uyuyan inek diyen benim aziz milletime koyun muamelesi yapan adamı SEVMİYORUM

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Halkı ikiye bölmek gibi gaflette bulundu..
Sevmiyorum bende,her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor,nefretim çoğalıyor resmen..

Munecğim arkadaşın alıntısı aşağıda söyler misin bu sözler nereye çıkar? sevmek sahip olma arzusu ise ve Atatürk öldüğüne göre deyip sonra da tuhaf şeyler çıkacak ortaya demek direkt ölü sevicilik manasına gelmez mi bunun ne ben öyle yazmak zorunda kaldı mı olur, ne bir açıklaması olur. Kim kimse kızarsa kızsın böyle bir tabirde bulunamaz. Yemin ederim ellerim titriyor sinirden ban almamak için susuyorum. Arkadaşın dedği Atamın tırnağı olamaz kimse lafını da baişka yerde ben söyledim her yerde de söylüyorum meğer bu sahip olma arzusuymuş. Tekrar söylüyorum yukarıda da yazdım minnet duymak, hürmet duymak ile o kişiye sahip olma arzusu nasıl bağdaştırılabilir. Ben diğer ülkelerin başkanlarıyla benim ülkemi kuran bugünlere getiren insanı karşılaştırıyorum ve emsalini göremiyorum emsali olsaydı, tırnağı olsalardı zaten o savaşlarda sayıca üstün olmalarına rağmen, her türlü donanıma sahip olmalarına karınları tok üstleri tam takım olmasına rağmen yenilmezlerdi. Atamda ki zeka ve başarı inancı yoktu onlarda ve ne yazık ki o ülkeler bile bunu kabul edip hakkını teslim ederken, övgüler dizerken biz kimse tırnağı olamaz dedik diye ölü sevici yerine konduk. Tamamlamasına gerek yoktu cümlesini anlayan anladı tamamlasa zaten bunları yazacaktı. Ölü sevicinin anlamını bilmeyenler burada gelir yazıyorlar sonra başkaları mecbur bıraktı diyorlar. Bunu akıldan geçirmek dahi kabul edilemez. Bundan cinsel bir anlam çıkarmak gerçekten tüyler ürpertici. Sadece şunu söylüyorum Erdoğan ile Atarüek'ü kıyasa girmeye çalışıyorsunuz ama bunu başaramazsınız asla onun ladar sevdiremezsiniz seneler sonrası bile o Anıtkabir doluyorsa bir durun düşünün kime ne diyoruz diye. Yazık çok yazık. Bizi bu ülkeden kovanlar bu ülkeyi kurtaranlara hakaretler ediyor. Haa ama siz öyle bir şey demediniz canım biz fantazi üretiyoruz. Atatürk şapka giyenleri astırdı, Atatürk insanlara inkılapları zorla kabul ettirdi vs.. Gidin o zaman şeriat uygulayan ülkelerde yaşayın biz laiklikten memnunuz. Bunu ada söylettiniz sonunda ay pardon siz bu ülkede de yaşamıyorsunuz ki.

Son düzenleme:

Mune hanim polemige girmek istemedigim icin yazmadim ama aklimdan gecenleri yazmissiniz.
Amac ulkeyi bolmek burda bile 2dk da bolunmek lafi gecti bundan sonra Allah Turk milletinin yardimcisi olsun.
Ellerinize saglik. ★★★

Bırak istedikleri gibi kıyaslama moduna girsinler..
Bizler neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz zaten...
Değiştiremezsin insanın fikri neyse zikride odur derler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…