- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
-
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
Herneyse hatanizi kabul etmeyeceksiniz anlasilan o halde söylenecek birsey kalmadi..
Birdaha birsey yazarken iki kere düsünürsünüz..
Bu arada yazinizi degistirdiniz, sözü degistirdiniz demiyorum, yazinizi degistirdiniz:)) Sizde biliyorsunuz bunu..
" sacmaladim biliyorum" kismini cikardiniz yazidan ve yaziniza ciddiyet kazandirdiniz yani yaziniz otomatikmen " sahip olmak icin seviyorsunuz" imasi kazandi..
Bu arada, bu arada, bir insani bir kisiyi sahip olmak icin seviyor olarak göstermek direk cinsellik olur zira baska türlü nasil sahip olunabilir o kisiye:))) alip evin duvarina mi asacagiz:)))
Herneyse hadi iyi günler size birdaha da sözünüzün nereye gittigini iki kere tartin...
Ben yazımı değiştirmedim,nasıl değiştirmişim bana söyler misiniz?Hem bir özlü sözü tam olarak nasıl değiştirebilirim,çünkü malumunuz değiştirilemezler.Bu Sigmund Freud'un bir sözü,değiştirilemez,değiştirmedim de,diğer arkadaşlar da gördü o sözümü,neden söz ediyorsunuz?Sahip olmak kelimesinden de cinsel bir anlam çıkarmanızla ilgili ne söyleyeceğimi bilmiyorum.Biri bir eve sahibim dediğinde ne anlıyorsunuz?Neyse belki de şaka olarak da olsa bilimden bahsetmemeliydim.Bundan sonra aklınıza takılan bir kısım olursa bana özelden mesaj atabilirsiniz çünkü konuyu bölüyoruz ve tekrardan bu sebepten ban yemek istemiyorum.Bir bilim adamının söylediği bir sözden dolayı da özür dileyecek değilim,lakin siz işin içine Atatürk'ü kattığınız için özür dilemek isteyebilirsiniz,size kalmış
erdoğanı sevmiyorum,halkı ayrıştırıp galeyana getirmesine sinir oluyorum.dini kullanıp,dindarım deyip din dışı yaptığı her şeyden nefret ediyorum.ayrıca çocuklarından başka kimseyi sevmediği de tahmin ediyorum.
bilmem bence komik
Halkı ikiye bölmek gibi gaflette bulundu..
Sevmiyorum bende,her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor,nefretim çoğalıyor resmen..
Terbiye sınırlarını aşmayalım...
Konuyu ölü seviciliğe bağlamışsınız, paravan, sahip olma, sevme, ölü sevme.
Merak etmeyin yakında o paravanı çekecekler, tam ortadan değil 5-6 yerden gelecek paravan, o zaman hep beraber dövünürüz biz ne yaptık diye.
Size şu kadarını söyleyeyim, bu ülkeyi var eden padişahlar da dahil, Atatürk, silah arkadaşları, şimdiye kadar şehit olmuş tüm Mehmetçikler, Elif analar, Nene hatunlar şurda yazılanları okusa kemikleri sızlar.
Yazık çok yazık...
Yok simdi aklimda kötü kötü seyler canlandi benim..
Kisiler baska baslikta " atamizin tirnagi olamazsiniz, atamiza olan sevgimiz bitmez" gibi seyler yazmislardi, simdi sevmek sahip olma arzusu ise ve Atatürk öldügüne göreneyse düsünmeyi keseyim baya tuaf seyler cikti ortaya...
Biz sevdigimizi yaratilmisi sevmek olarak sevmeye devam edelim, isteyen sahip olm ak icin sevsin
aynen
bi de duygu sömürü yapması yok muuu beni benden alıyor...
Terbiye sınırlarını aşmayalım...
Konuyu ölü seviciliğe bağlamışsınız, paravan, sahip olma, sevme, ölü sevme.
Merak etmeyin yakında o paravanı çekecekler, tam ortadan değil 5-6 yerden gelecek paravan, o zaman hep beraber dövünürüz biz ne yaptık diye.
Size şu kadarını söyleyeyim, bu ülkeyi var eden padişahlar da dahil, Atatürk, silah arkadaşları, şimdiye kadar şehit olmuş tüm Mehmetçikler, Elif analar, Nene hatunlar şurda yazılanları okusa kemikleri sızlar.
Yazık çok yazık...
espri anlayışına hayran kaldım aynen devam
sağol canım da ikincisi kimmiş bak şimdi onu da merak ettim
Munecğim arkadaşın alıntısı aşağıda söyler misin bu sözler nereye çıkar? sevmek sahip olma arzusu ise ve Atatürk öldüğüne göre deyip sonra da tuhaf şeyler çıkacak ortaya demek direkt ölü sevicilik manasına gelmez mi bunun ne ben öyle yazmak zorunda kaldı mı olur, ne bir açıklaması olur. Kim kimse kızarsa kızsın böyle bir tabirde bulunamaz. Yemin ederim ellerim titriyor sinirden ban almamak için susuyorum. Arkadaşın dedği Atamın tırnağı olamaz kimse lafını da baişka yerde ben söyledim her yerde de söylüyorum meğer bu sahip olma arzusuymuş. Tekrar söylüyorum yukarıda da yazdım minnet duymak, hürmet duymak ile o kişiye sahip olma arzusu nasıl bağdaştırılabilir. Ben diğer ülkelerin başkanlarıyla benim ülkemi kuran bugünlere getiren insanı karşılaştırıyorum ve emsalini göremiyorum emsali olsaydı, tırnağı olsalardı zaten o savaşlarda sayıca üstün olmalarına rağmen, her türlü donanıma sahip olmalarına karınları tok üstleri tam takım olmasına rağmen yenilmezlerdi. Atamda ki zeka ve başarı inancı yoktu onlarda ve ne yazık ki o ülkeler bile bunu kabul edip hakkını teslim ederken, övgüler dizerken biz kimse tırnağı olamaz dedik diye ölü sevici yerine konduk. Tamamlamasına gerek yoktu cümlesini anlayan anladı tamamlasa zaten bunları yazacaktı. Ölü sevicinin anlamını bilmeyenler burada gelir yazıyorlar sonra başkaları mecbur bıraktı diyorlar. Bunu akıldan geçirmek dahi kabul edilemez. Bundan cinsel bir anlam çıkarmak gerçekten tüyler ürpertici. Sadece şunu söylüyorum Erdoğan ile Atarüek'ü kıyasa girmeye çalışıyorsunuz ama bunu başaramazsınız asla onun ladar sevdiremezsiniz seneler sonrası bile o Anıtkabir doluyorsa bir durun düşünün kime ne diyoruz diye. Yazık çok yazık. Bizi bu ülkeden kovanlar bu ülkeyi kurtaranlara hakaretler ediyor. Haa ama siz öyle bir şey demediniz canım biz fantazi üretiyoruz. Atatürk şapka giyenleri astırdı, Atatürk insanlara inkılapları zorla kabul ettirdi vs.. Gidin o zaman şeriat uygulayan ülkelerde yaşayın biz laiklikten memnunuz. Bunu ada söylettiniz sonunda ay pardon siz bu ülkede de yaşamıyorsunuz ki.
Yokk saka o saka:))
Bu arada PC cizirtisi yine benim takibimde ne yapsam olmuyor kurtulamiyorumdegistirsem mi?
sağol canım da ikincisi kimmiş bak şimdi onu da merak ettim