Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.624 24 Mayıs 2014 Konu Sahibi RaspberrySyrup #321 LiLyaNa_ .!.: Anca beraber kanca beraberrr Genişletmek için tıkla... PrezentabLkonteS .!.: ben seviyorum diye nolcek Genişletmek için tıkla... PrezentabLkonteS .!.: biz de seviyoruz n'olcek şimdi ? ne olacak bu bizim Tayyip sevgimiz Genişletmek için tıkla... ayol bişey olmasına gerek yok ki
LiLyaNa_ .!.: Anca beraber kanca beraberrr Genişletmek için tıkla... PrezentabLkonteS .!.: ben seviyorum diye nolcek Genişletmek için tıkla... PrezentabLkonteS .!.: biz de seviyoruz n'olcek şimdi ? ne olacak bu bizim Tayyip sevgimiz Genişletmek için tıkla... ayol bişey olmasına gerek yok ki
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 55.515 212.824 52 24 Mayıs 2014 Konu Sahibi RaspberrySyrup #322 El insaf! Ayıp, utanma, edep yok! O zaman tartışacağınız bir konu da yok. Bu gece gık deyip ufacık bir polemiğe gireni, hakaret edeni, konu dışına çıkanı banlarım, sonra dileyen dilediği gibi verip veriştirebilir bana!
El insaf! Ayıp, utanma, edep yok! O zaman tartışacağınız bir konu da yok. Bu gece gık deyip ufacık bir polemiğe gireni, hakaret edeni, konu dışına çıkanı banlarım, sonra dileyen dilediği gibi verip veriştirebilir bana!