- 7 Mart 2012
- 3.387
- 428
-
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
Terbiye sınırlarını aşmayalım...
Konuyu ölü seviciliğe bağlamışsınız, paravan, sahip olma, sevme, ölü sevme.
Merak etmeyin yakında o paravanı çekecekler, tam ortadan değil 5-6 yerden gelecek paravan, o zaman hep beraber dövünürüz biz ne yaptık diye.
Size şu kadarını söyleyeyim, bu ülkeyi var eden padişahlar da dahil, Atatürk, silah arkadaşları, şimdiye kadar şehit olmuş tüm Mehmetçikler, Elif analar, Nene hatunlar şurda yazılanları okusa kemikleri sızlar.
Yazık çok yazık...
Arkadasim yaptin bir hata en azindan özür dile..
Yazdigin yaziyi degistirmeseydin bende o sekilde vurucu bir yazi yazmak zorunda kalmazdim..
Sen biliyorsun yazini degistirdiginde imasinida degistirdigini..
Simdi bir sözü söylerken karsiligini alacaginizida bilmelisiniz..
Saka yapan insan o ilk yazdigi sekli ile birakir yaziyi, yazinizi degistirdiginiz anda yaziniz saka olmaktan cikti..
bak şimdi aklıma geldi
bugün mynet de haberlerde gördüm (görenler vardır)
hani diyoruz ya ''sen olmasaydın biz de olmazdık'' diye
karşı taraf da diyor'' sen olmasanda olurduk'' hep bunu merak etmişimdir nasıl olucaktık acaba?
bak şimdi aklıma geldi
bugün mynet de haberlerde gördüm (görenler vardır)
hani diyoruz ya ''sen olmasaydın biz de olmazdık'' diye
karşı taraf da diyor'' sen olmasanda olurduk'' hep bunu merak etmişimdir nasıl olucaktık acaba?
benim atam'a ''uyuyan inek'' tabirini kullanan şahsı sevmiyorum!
kim kullanmış merak ettim rte mi?
Bu sozu sarfedenlerin istedikleri var olma sekli, aksini dusununenlerle ayni degil pofu...
Hilafet isteyen mi ararsin, kiz erkek ayri okusun, aksi gunah diyen mi? Ve daha bir dolu zitlik...
Ben yazımı değiştirmedim,nasıl değiştirmişim bana söyler misiniz?Hem bir özlü sözü tam olarak nasıl değiştirebilirim,çünkü malumunuz değiştirilemezler.Bu Sigmund Freud'un bir sözü,değiştirilemez,değiştirmedim de,diğer arkadaşlar da gördü o sözümü,neden söz ediyorsunuz?Sahip olmak kelimesinden de cinsel bir anlam çıkarmanızla ilgili ne söyleyeceğimi bilmiyorum.Biri bir eve sahibim dediğinde ne anlıyorsunuz?Neyse belki de şaka olarak da olsa bilimden bahsetmemeliydim.Bundan sonra aklınıza takılan bir kısım olursa bana özelden mesaj atabilirsiniz çünkü konuyu bölüyoruz ve tekrardan bu sebepten ban yemek istemiyorum
evet rte
yanlış hatırlamıyorsam izmir de bi konuşmasında söylemiş
ayrıca zaten ''iki ayyaş'' diye bi tabir de kullanmıştı neyse..
freud'dan söz yazıp sonuna da dil koyup ben aslında başka şey demek istemiştim demenin psikolojide ki yerini de alabilir miyiz ?
Bende kendisini sevmiyorum. Ama nefrette edip kendime zarar vermiyorum. Yaptığı çoğu şeyi desteklemem çünkü toplumdaki iç huzuru bozucu bir siyaset uyguluyor. Tarihteki kanlı diktatörleri ve katlettikleri milyonlarca insanı görünce diktatör olduğunu düşünmüyorum. AKP' nin iktidar olmasının nedeni muhalefetin başarısız olmasıdır. Ayrıca Erdoğan çok başarılı bir hatiptir. Karşısındakileri söyledikleri yalan dahi olsa çok kolay etkisi altına alabiliyor. Muhalefet partilerinin liderlerinde malesef bu özellik yok. Müslümanım diyen birinin yapmayacağı şeylerin (hırsızlık, rüşvet, kul hakkı) hepsini yapıyor. En azından buna göz yuman ve destekleyen insanlardan biri olmadığım için mutluyum.