Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

Arkadasim yaptin bir hata en azindan özür dile..
Yazdigin yaziyi degistirmeseydin bende o sekilde vurucu bir yazi yazmak zorunda kalmazdim..
Sen biliyorsun yazini degistirdiginde imasinida degistirdigini..
Simdi bir sözü söylerken karsiligini alacaginizida bilmelisiniz..

Saka yapan insan o ilk yazdigi sekli ile birakir yaziyi, yazinizi degistirdiginiz anda yaziniz saka olmaktan cikti..

bazılarının tarih bilinci yok mune
ne desek iftira hakaret oluyor...

bak şimdi aklıma geldi
bugün mynet de haberlerde gördüm (görenler vardır)
hani diyoruz ya ''sen olmasaydın biz de olmazdık'' diye
karşı taraf da diyor'' sen olmasanda olurduk'' hep bunu merak etmişimdir nasıl olucaktık acaba?

Ben yazımı değiştirmedim,nasıl değiştirmişim bana söyler misiniz?Hem bir özlü sözü tam olarak nasıl değiştirebilirim,çünkü malumunuz değiştirilemezler.Bu Sigmund Freud'un bir sözü,değiştirilemez,değiştirmedim de,diğer arkadaşlar da gördü o sözümü,neden söz ediyorsunuz?Sahip olmak kelimesinden de cinsel bir anlam çıkarmanızla ilgili ne söyleyeceğimi bilmiyorum.Biri bir eve sahibim dediğinde ne anlıyorsunuz?Neyse belki de şaka olarak da olsa bilimden bahsetmemeliydim.Bundan sonra aklınıza takılan bir kısım olursa bana özelden mesaj atabilirsiniz çünkü konuyu bölüyoruz ve tekrardan bu sebepten ban yemek istemiyorum.Bir bilim adamının söylediği bir sözden dolayı da özür dileyecek değilim,lakin siz işin içine Atatürk'ü kattığınız için özür dilemek isteyebilirsiniz,size kalmış

Son düzenleme:

Bu sozu sarfedenlerin istedikleri var olma sekli aksini dusununenlerle ayni degil pofu...
Hilafet isteyen mi ararsin, kiz erkek ayri okusun, aksi gunah diyen mi? Ve daha bir dolu zitlik...

Seven sever ben sevmiyorum her yerde de dile getiriyorum sadece burada değil sevmek zorunda mıyım değilim. Başbakan diye, görevinin gereği olan, benim vergilerimle yapılan yolu, köprüyü filan örnek gösterip alenen insanlık suçu işlenmesine, hırsızlığa, rantlara, özelleştirmelere insanları kurban veren birini neden seveyim.

Yazıda da belirtildiği gibi benim ne çıkarım vardı Erdoğandan yapmadı da nefret besledim bu tamamen ülkesel bir şey. Ben bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında değilim, başkasının acısını kendi acım gibi yaşarım. Ben Erdoğan'ın kömürüne, makarnasına muhtaç değilim ama muhtaç bırakılanları da düşünürüm o insanlar makarnaya kömüre muhtaç bırakılacaklarına onları kendi paralarıyla alabilecekleri imkanlar sağlansın ama devlet bilerek bunu yapıyor. Benim eşim okumuş durumu iyi bir insan, ben okudum bir işte çalışıyorum Erdoğan sayesinde mi hayır çalıştım emek verdim başardım. Benim maaşımdan vergi kesiliyor mu kesiliyor ayrıca fatura ödüyor muyum ödüyorum ben bu ülkede söz hakkına sahip miyim sahibim. Erdoğan'a oy verip vermemem bunu değiştirmiyor ben vatandaşım. Benden vergi alacak ama beni yok sayacak hakaret edecek ona oy vermeyen kesimden olduğumuz için. İkiye bölecek benim yüzde ellim diyecek benim Erdoğan tarafından pohpohlanmaya da ihtiyacım yok.

Evet hani dediniz ya birileri çıkıp Atamın tırnağı olamaz dedi diye ben dedim. Hala diyorum her zaman diyeceğim. Tüm dünya liderleri bir araya gelse Atamın tırnağı olamaz. Bunu her ülkenin başkanı kabul ediyor. Yokluk sefalet içinde, bu insanların alıştığı kula kulluk düzeninden, şeriatın ağır kurallarından, insan haklarından nasibini almamış yönetimden bu ülkeyi kurtaran, imkansız denileni başaran, o yokluk içinde o kadar devleti dize getiren, isteklerini kabul ettiren bağımsızlığımızı kazandıran kısacası bize insan olduğumuzu ve her hakkımızın bize ait olduğunu hatırlatan biri için tabi ki kimse tırnağı olamaz derim. Ne demek ki, Atatürk'ü sahip olma arzusu ile seviyorsunuz demek kimse kimsenin sahibi olamaz hürmet duyar minnet duyar, Atatürk öleli seneler oldu kaç kuşak onu tanımadan büyüdü kitaplardan tv lerden öğrendi onu. Kim zorla senelerdir bir insanı sevdirebilir. Mantığı olan herkes bunca şey yapan birini tanımasa da sever ölmesi hiçbirşeyi değiştirmez. Değiştirmeyecekte ama o yere göğe koyamadığınız Erdoğan öldüğünde anılmayacak bile. Fark burada. Siz ne yaparsa yapsın sevmeye, ne yaparsa doğrudur demeye devam edin. Ben yaptığı yanlışların beni de bulmasını beklemem bir insanı sevmemek için.

Bu sozu sarfedenlerin istedikleri var olma sekli, aksini dusununenlerle ayni degil pofu...
Hilafet isteyen mi ararsin, kiz erkek ayri okusun, aksi gunah diyen mi? Ve daha bir dolu zitlik...

Herneyse hatanizi kabul etmeyeceksiniz anlasilan o halde söylenecek birsey kalmadi..
Birdaha birsey yazarken iki kere düsünürsünüz..
Bu arada yazinizi degistirdiniz, sözü degistirdiniz demiyorum, yazinizi degistirdiniz:)) Sizde biliyorsunuz bunu..
" sacmaladim biliyorum" kismini cikardiniz yazidan ve yaziniza ciddiyet kazandirdiniz yani yaziniz otomatikmen " sahip olmak icin seviyorsunuz" imasi kazandi..

Bu arada, bu arada, bir insani bir kisiyi sahip olmak icin seviyor olarak göstermek direk cinsellik olur zira baska türlü nasil sahip olunabilir o kisiye:))) alip evin duvarina mi asacagiz:)))

Herneyse hadi iyi günler size birdaha da sözünüzün nereye gittigini iki kere tartin...

Boşver açıklama yapma yahu..
Sen şaka olarak yaptım diyorsun,hala pişkin pişkin ''o vurucu yazıyı yazmak zorunda kaldım '' diyor..
Yani o ciddiymiş söylediklerinde..
Seni suçlayıp kendi suçunu bastırıyor.
Başbakanın ağzından çıkan her kelimeye BİAT eden bir kişi bizi ölüsevicilikle suçluyor
Ne ironi amaciddiye aldığına deymez.

Budur budur. Tam olarak en dogru şekilde ozet budur. Ellerinize saglik. ★

Bir insana sahip olmak sadece cinselliklemi olabilir yani? Aman Allahim beyni sadece belden asagi calisiyor diye ben buna derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…