-
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
Tamam şimci dagılabilirik...
sevenler çabuk benimle gelsin !
lütfen daha fazla övme nefis övüldükçe firavunlaşır..
lütfen daha fazla övme nefis övüldükçe firavunlaşır..
İlk defa siyaset topic'inde bir konu öpüşülerek bitirildi.Savaşmayın sevişin ilkesi uygulandı,bu gurur bizim.
Freud diyor ki:Bir nesneye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir.Ben Tayyibe sahip olmak istemiyorum.
Yok simdi aklimda kötü kötü seyler canlandi benim..
Kisiler baska baslikta " atamizin tirnagi olamazsiniz, atamiza olan sevgimiz bitmez" gibi seyler yazmislardi, simdi sevmek sahip olma arzusu ise ve Atatürk öldügüne göreneyse düsünmeyi keseyim baya tuaf seyler cikti ortaya...
Biz sevdigimizi yaratilmisi sevmek olarak sevmeye devam edelim, isteyen sahip olm ak icin sevsin
Belirli bir zümre saygısızlıkta sınır tanımayıp Atatürk'e dil uzatmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor.Yalnız bu arada bir uyarıda bulunmam gerekecek,buraya yazdığım Freud sözü başka yerlere çekildi.Orada'Bir objeye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir'sözünde 'sahip olma' söz öbeğinde cinsel bir içerik asla yok.Sahip olma aitlik anlamında orada.Bu sözün altından cinsel bir anlam çıkarılıp,Türk halkının Atatürk'e duyduğu sevgiyle bağdaştırıp oradan da nekrofili yorumu yapmak...Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim,bu kadar açık ve net bir sözden böyle bir anlam çıkarılabileceği ve Atatürk'e bağlanabileceği aklımdan bile geçmemişti doğrusu!..
Yalnız bu arada bir uyarıda bulunmam gerekecek,buraya yazdığım Freud sözü başka yerlere çekildi.Orada'Bir objeye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir'sözünde 'sahip olma' söz öbeğinde cinsel bir içerik asla yok.Sahip olma aitlik anlamında orada.Bu sözün altından cinsel bir anlam çıkarılıp,Türk halkının Atatürk'e duyduğu sevgiyle bağdaştırıp oradan da nekrofili yorumu yapmak...Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim,bu kadar açık ve net bir sözden böyle bir anlam çıkarılabileceği ve Atatürk'e bağlanabileceği aklımdan bile geçmemişti doğrusu!..
Ataturk'u sevenlere olu seviciler dedin ha caktirmadan!!!
Ayip ayip ayip ayip...
Laflar bile ayni...
En azindan kendi aklinizla dusunun...
Ataturk'u sevenlere olu seviciler dedin ha caktirmadan!!!
Ayip ayip ayip ayip...
Laflar bile ayni...
En azindan kendi aklinizla dusunun...
Yok espriydi zaten tamamen,ama arkadaşlar ciddi alıp önce objenin kelime anlamını bilmediğimi iddia ettiler-psikolojideki kullanımını bilmeden-,sonra da Atatürk'e bağladılar.Ben de anlamadım.Valla ben o sözüespiri olsun diye söylediğini düşünmüştüm.
Yoksa söze inaıp yazmadığın ortada :) insanların içi fesat her konu ya türbana ya Atatürk'e dayanır zaten :)
Okudugunuzu anlama sorununuz var yada bilerek anlamamazliktan geliyorsunuz ayip ayip ayip ayip:)))))
Burada birini seven herkesi ona sahip olmak icin sevdigini iddea aden arkadasiniz herkesi , " oglunu, kizini, babasini, dedesini, sevdigi her kisiyi hatta ölmüs sevdiklerini " sahip olmak istedigi icin seviyor ilan etti bende durumu herkesin anlamasina yardimci oldum okkk:)
Simdi ayip ayip ayip ya anlayarak okuyun yada anlasanizda carpitmaya calismayin
Yok espriydi zaten tamamen,ama arkadaşlar ciddi alıp önce objenin kelime anlamını bilmediğimi iddia ettiler-psikolojideki kullanımını bilmeden-,sonra da Atatürk'e bağladılar.Ben de anlamadım.Ama iş ölüseviciliğe kadar gidince ben de yorum yapmak zorunda hissettim,kader mi bu?
Okudugunuzu anlama sorununuz var yada bilerek anlamamazliktan geliyorsunuz ayip ayip ayip ayip:)))))
Burada birini seven herkesi ona sahip olmak icin sevdigini iddea aden arkadasiniz herkesi , " oglunu, kizini, babasini, dedesini, sevdigi her kisiyi hatta ölmüs sevdiklerini " sahip olmak istedigi icin seviyor ilan etti bende durumu herkesin anlamasina yardimci oldum okkk:)
Simdi ayip ayip ayip ya anlayarak okuyun yada anlasanizda carpitmaya calismayin
Ayrica yazisini ilk yazdigi sekliyle biraksa yine bu duruma gelmezdi ama ilk yazdigi sekli degistirince ima ettigi seyde degisti:)))) kapis:)
Şu yorumu okuyana kadar fark etmedim.
Yok artık..
Öyle demek istemediğini düşünmek istiyorum.
LG-P710 Tapatalk