Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

Arkadaşlar sırf bir insan yüzünden böyle birbirimize girmek yanlış.
Anlayın artık düşman olmak bize bir şey kazandırmıyor.
Halk birbirine düşman olmamalı siyasiler umrumda değil,siz yapmayın bari.

LG-P710 Tapatalk

Yalnız bu arada bir uyarıda bulunmam gerekecek,buraya yazdığım Freud sözü başka yerlere çekildi.Orada'Bir objeye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir'sözünde 'sahip olma' söz öbeğinde cinsel bir içerik asla yok.Sahip olma aitlik anlamında orada.Bu sözün altından cinsel bir anlam çıkarılıp,Türk halkının Atatürk'e duyduğu sevgiyle bağdaştırıp oradan da nekrofili yorumu yapmak...Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim,bu kadar açık ve net bir sözden böyle bir anlam çıkarılabileceği ve Atatürk'e bağlanabileceği aklımdan bile geçmemişti doğrusu!..

Freud diyor ki:Bir nesneye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir.Ben Tayyibe sahip olmak istemiyorum.

Freud'un sacmalamalari da oldum olasi beni benden alir zaten :))

Bu arada ben de sevmiyorum, zira halkin bolunmesinden, kutuplasmasindan bilenmesinden beslenen bir hukumetin basbakanini sevmem de soz konusu olamaz zaten...

Ataturk'u sevenlere olu seviciler dedin ha caktirmadan!!!
Ayip ayip ayip ayip...
Laflar bile ayni...
En azindan kendi aklinizla dusunun...

Belirli bir zümre saygısızlıkta sınır tanımayıp Atatürk'e dil uzatmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor.

ha ha ha konu nerelere gelmiş yahu
bence tayibi eleştirmek yerine hükümete muhalefet yapabilecek siyasetçi bulunmalı.......

Valla ben o sözüespiri olsun diye söylediğini düşünmüştüm.
Yoksa söze inaıp yazmadığın ortada :) insanların içi fesat her konu ya türbana ya Atatürk'e dayanır zaten :)

Ataturk'u sevenlere olu seviciler dedin ha caktirmadan!!!
Ayip ayip ayip ayip...
Laflar bile ayni...
En azindan kendi aklinizla dusunun...

Okudugunuzu anlama sorununuz var yada bilerek anlamamazliktan geliyorsunuz ayip ayip ayip ayip:)))))

Burada birini seven herkesi ona sahip olmak icin sevdigini iddea aden arkadasiniz herkesi , " oglunu, kizini, babasini, dedesini, sevdigi her kisiyi hatta ölmüs sevdiklerini " sahip olmak istedigi icin seviyor ilan etti bende durumu herkesin anlamasina yardimci oldum okkk:)

Simdi ayip ayip ayip ya anlayarak okuyun yada anlasanizda carpitmaya calismayin

Ayrica yazisini ilk yazdigi sekliyle biraksa yine bu duruma gelmezdi ama ilk yazdigi sekli degistirince ima ettigi seyde degisti:)))) kapis:)

Son düzenleme:
Valla ben o sözüespiri olsun diye söylediğini düşünmüştüm.
Yoksa söze inaıp yazmadığın ortada :) insanların içi fesat her konu ya türbana ya Atatürk'e dayanır zaten :)
Yok espriydi zaten tamamen,ama arkadaşlar ciddi alıp önce objenin kelime anlamını bilmediğimi iddia ettiler-psikolojideki kullanımını bilmeden-,sonra da Atatürk'e bağladılar.Ben de anlamadım.Ama iş ölüseviciliğe kadar gidince ben de yorum yapmak zorunda hissettim,kader mi bu?

Okudugumu gayet iyi anlarim hatta sizin su yazdiklariniz dolu dolu gozuksun diye ehe ehe tavrinizin ne kadar komik oldugunu bir baktim anladim, kisi kendinden bilir isi, basitlesmeyin...
Orda soylenen espri ve onun sacma oldugunu zaten ben de vurguladim ama sizin Ataturk uzerinden ornek vermeniz, ayip, ayip...
Ya da herhangi bir olen kisi icin farketmez, ne meraklisiniz insanlari olu sevici ilan etmeye...
Bir dolu yazi ici bombos ve kapkara!!

Aman boşver herkesi bilen biliyor :)

Ben o sözün açıklamasını yaptım,okuyun isterseniz;ukalalık yapmak istemem ama ben psikoloji eğitimi aldım bu konuda hangi sözün ne anlama geldiğini biliyorum.Açıklamamı okuyun lütfen.

Son düzenleme:
Şu yorumu okuyana kadar fark etmedim.
Yok artık..
Öyle demek istemediğini düşünmek istiyorum.

LG-P710 Tapatalk

Aklinca Ataturk'u ornek vermis, o nasil komik ama tavri bile ne korkunc, kim olursa olsun olen birisinin arkasindan bunlari soyleyebilmek...
Tavir bile ayni, camur atalim, bel alti vuralim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…