- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
en çok ''dindar'' adı altında ticaret dönüyor
Din deyince akan sular durur sörüm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en çok ''dindar'' adı altında ticaret dönüyor
Herneyse hatanizi kabul etmeyeceksiniz anlasilan o halde söylenecek birsey kalmadi..
Birdaha birsey yazarken iki kere düsünürsünüz..
Bu arada yazinizi degistirdiniz, sözü degistirdiniz demiyorum, yazinizi degistirdiniz:)) Sizde biliyorsunuz bunu..
" sacmaladim biliyorum" kismini cikardiniz yazidan ve yaziniza ciddiyet kazandirdiniz yani yaziniz otomatikmen " sahip olmak icin seviyorsunuz" imasi kazandi..
Bu arada, bu arada, bir insani bir kisiyi sahip olmak icin seviyor olarak göstermek direk cinsellik olur zira baska türlü nasil sahip olunabilir o kisiye:))) alip evin duvarina mi asacagiz:)))
Herneyse hadi iyi günler size birdaha da sözünüzün nereye gittigini iki kere tartin...
Halkı ikiye bölmek gibi gaflette bulundu..
Sevmiyorum bende,her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor,nefretim çoğalıyor resmen..
Munecğim arkadaşın alıntısı aşağıda söyler misin bu sözler nereye çıkar? sevmek sahip olma arzusu ise ve Atatürk öldüğüne göre deyip sonra da tuhaf şeyler çıkacak ortaya demek direkt ölü sevicilik manasına gelmez mi bunun ne ben öyle yazmak zorunda kaldı mı olur, ne bir açıklaması olur. Kim kimse kızarsa kızsın böyle bir tabirde bulunamaz. Yemin ederim ellerim titriyor sinirden ban almamak için susuyorum. Arkadaşın dedği Atamın tırnağı olamaz kimse lafını da baişka yerde ben söyledim her yerde de söylüyorum meğer bu sahip olma arzusuymuş. Tekrar söylüyorum yukarıda da yazdım minnet duymak, hürmet duymak ile o kişiye sahip olma arzusu nasıl bağdaştırılabilir. Ben diğer ülkelerin başkanlarıyla benim ülkemi kuran bugünlere getiren insanı karşılaştırıyorum ve emsalini göremiyorum emsali olsaydı, tırnağı olsalardı zaten o savaşlarda sayıca üstün olmalarına rağmen, her türlü donanıma sahip olmalarına karınları tok üstleri tam takım olmasına rağmen yenilmezlerdi. Atamda ki zeka ve başarı inancı yoktu onlarda ve ne yazık ki o ülkeler bile bunu kabul edip hakkını teslim ederken, övgüler dizerken biz kimse tırnağı olamaz dedik diye ölü sevici yerine konduk. Tamamlamasına gerek yoktu cümlesini anlayan anladı tamamlasa zaten bunları yazacaktı. Ölü sevicinin anlamını bilmeyenler burada gelir yazıyorlar sonra başkaları mecbur bıraktı diyorlar. Bunu akıldan geçirmek dahi kabul edilemez. Bundan cinsel bir anlam çıkarmak gerçekten tüyler ürpertici. Sadece şunu söylüyorum Erdoğan ile Atarüek'ü kıyasa girmeye çalışıyorsunuz ama bunu başaramazsınız asla onun ladar sevdiremezsiniz seneler sonrası bile o Anıtkabir doluyorsa bir durun düşünün kime ne diyoruz diye. Yazık çok yazık. Bizi bu ülkeden kovanlar bu ülkeyi kurtaranlara hakaretler ediyor. Haa ama siz öyle bir şey demediniz canım biz fantazi üretiyoruz. Atatürk şapka giyenleri astırdı, Atatürk insanlara inkılapları zorla kabul ettirdi vs.. Gidin o zaman şeriat uygulayan ülkelerde yaşayın biz laiklikten memnunuz. Bunu ada söylettiniz sonunda ay pardon siz bu ülkede de yaşamıyorsunuz ki.
kesınlıkle öyle. ama önemli bir nokta; din ile siyaset ayrı, asla bırbırlerıyle kıyaslanamazDin deyince akan sular durur sörüm...
Herneyse hatanizi kabul etmeyeceksiniz anlasilan o halde söylenecek birsey kalmadi..
Birdaha birsey yazarken iki kere düsünürsünüz..
Bu arada yazinizi degistirdiniz, sözü degistirdiniz demiyorum, yazinizi degistirdiniz:)) Sizde biliyorsunuz bunu..
" sacmaladim biliyorum" kismini cikardiniz yazidan ve yaziniza ciddiyet kazandirdiniz yani yaziniz otomatikmen " sahip olmak icin seviyorsunuz" imasi kazandi..
Bu arada, bu arada, bir insani bir kisiyi sahip olmak icin seviyor olarak göstermek direk cinsellik olur zira baska türlü nasil sahip olunabilir o kisiye:))) alip evin duvarina mi asacagiz:)))
Herneyse hadi iyi günler size birdaha da sözünüzün nereye gittigini iki kere tartin...
canım benim yaa sen takıl kafana göre olur mu?yorum yazmak istemiyorum sorularına
aynen sesini duyduğumda zap yapıyorum.bazen diyorum ki her halde dinlemediğim için sevmiyorum ben bu adamı
ya neden böyle yapıyorsunuz bilmemek ayıp deil ögrenmemek ayıp. Bende öğrenmek istiyorum birinci belli ikinci kim? Bu laf da hülya avşardan alıntı bak bunu da sen öğren mesela
kesınlıkle öyle. ama önemli bir nokta; din ile siyaset ayrı, asla bırbırlerıyle kıyaslanamaz
içli dışlı olunamaz
kısacası,
ülkemizde din ile siyaset aynı koltukta oturduklerı surece kımse bir şey beklemesin gelecekten.
din ticaretı ınsanları her zaman bırbırıne düşürdü, düşürmekte...
Bırak istedikleri gibi kıyaslama moduna girsinler..
Bizler neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz zaten...
Değiştiremezsin insanın fikri neyse zikride odur derler...
Açtığım konuda Atatürk hakkında böyle kötü diyalogların olmasına üzüldüm ve sanki ben aracı olmuş gibi kötü hissettim.
Lütfen tek ricam bu topraklarda "Türk" olarak yaşamamı sağlayan bir insan hakkında daha fazla yüz kızartıcı şeyler söylemeyin..
LG-P710 Tapatalk
ac iki tane haber oku ogrenirsin...
ya neden böyle yapıyorsunuz bilmemek ayıp deil ögrenmemek ayıp. Bende öğrenmek istiyorum birinci belli ikinci kim? Bu laf da hülya avşardan alıntı bak bunu da sen öğren mesela
sizin gibiler varken okumaya ne hacet..........önce bilgiyi verdi şimdi nazlanıyor küçük hanım.....
sizin gibiler varken okumaya ne hacet..........önce bilgiyi verdi şimdi nazlanıyor küçük hanım.....
Çok ayıp,bunuda sen öğren olurmu...
Böyle bir konuda verdiğinörneğe bakarmısın....
çok ayıp,bunuda sen öğren olurmu...
Böyle bir konuda verdiğinörneğe bakarmısın....
Ama ablacım bu kadar da olmaz artık. Sahip olmakla neleri bağdaştırdılar ya bir Atatürk ile Erdoğan sevgisini kıyaslamadıkları kalmıştı. En çokta bu ülkeden bizi kovanların beğenmiyorsanız başka yerde yaşayın diyenlerin bu ülkenin kuruluşunun asıl mimarı olan kişiyi yok saymaları ve bizi kovmaları. Sen bu kişiyi yok sayıyorsun, laikliği, inkılapları yok sayıyorsun zorla yaptırıldı diyorsun yazılar paylaşıyorsun o yazıları da savunuyorsun, şapka için astılar insanları diye iftiralar atıyorsun sonra da bu ülke bizim. Bu ülkeyi bu zaman getirene, senin Erdoğan'ı seçebilme nedenin olan, kadın olarak her hakka sahip olmanı sağlayan, özgürlüğünü yaşamanı sağlayan yegane insanı yerden yere vuracaksın sonra da beni kovacaksın Erdoğan yapmış tüm bunları gibi ondan önce yaşamıyormuşuz gibi. Bu ülkede bile yaşamayan insanların bu ülke için konuşmalarını da anlayamıyorum biz yaşıyoruz biz etkileniyoruz onlar değil.