Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

Siz önce tartın da sonra başkalarına laf söyleyin. Arkadaşın paylaştığı şey sizin dediğinizden daha korkunç değildi yani. Sevmek sahip olmaksa ve Atatürk öldüğüne göre neyse aklıma tuhaf şeyler geldi demek ne demek hepimiz biliyoruz çok şükür. Kim sizi kızdırırsa kızdırsın cevap olarak bile bunlar yazılmaz kendinizi aklamak için siz yazdırdınız mecbur kaldım filan demeyin yani. Artık işin boyutunu aştınız Atatürk'e her iftirayı attınız bir bu kalmıştı onu seviyoruz diye demediğiniz. Nasıl mide bulandırıcı olduğunuzun farkında bile değilsiniz Atamızı cinsel anlamda sahip olmayı düşünmemize kadar getirdiniz pes. Sizin zihniyetinizde bir insana nu sözler bile fazla yazık çok yazık. Bu ülkenin öyle bir kişiye sahip olmakla gurur duymasını nelerle bağdaştırdınız. Ama doğru savunduğunuz insanlar twitterlarda gayet doğal birşeymiş gibi bir çocuğun cenazesine gidenlere bu tabiri kullanırsa yandaşları da Atatürk'ü sevenlere söyler. Bu ülkeden iyi ki gitmişsiniz iyi ki yurtdışında yaşıyorsunuz çünkü Atamın binbir zorlukla düşmandan kurtadrığı bize armağan ettiği, insanlığımızı kazandırdığı, özgürlüklerimizi verdiği bu ülkeye yakışmıyorsunuz. Atatürk olmasaydı Atamdan üstün tuttuğunuz başbakan da olmazdı bilmem anlatabildim mi. Yazık çok yazık Munenin dediği gibi bu ülke için canını feda edenlerin kemikleri sızlıyor bizimde yüreğimiz.

Seçmen üzerinden siyaset yapan siyasetçiyi sevmiyorum. Onlar, bunlar, şu zihniyet, bu zihniyet... Sana ne kardeşim? Keyif benim değil mi istediğime oy veririm istemediğime vermem. Sen bugün varsın yarın yoksun, ama ben ölene kadar seçmen olacağım, ölene kadar bu halkın bir parçası olacağım. Sen benden korkacaksın ben senden değil. Seçimle gelmiş bir devlet başkanının kendi halkını eleştirmesi trajikomik bana göre. Millet egemenliğinin hakim olduğu bir yönetim şeklinde milleti eleştirmek,aşağılamak, ayrıştırmak kimsenin haddi değil.
Kötü yanları da görüyoruz ama yine de oy veriyoruz diyen güzel kardeşlerim; oyunu yine ver, adamı yine sev sevme demiyorum ama madem hatasını da görüyorsun neden eleştirmiyorsun hiç? Neden ben bir mitingde de bu konuda da haksızsın diyen bir seçmen göremiyorum? Neden hata olduğu kabul edilen şeylerde bile yalnız bırakılıyoruz? Bu konuda yanlışlarını da görüyoruz diyenlerin samimiyetine inanmıyorum veya görüp de hoşunuza gidiyor bilemiyorum.

Açtığım konuda Atatürk hakkında böyle kötü diyalogların olmasına üzüldüm ve sanki ben aracı olmuş gibi kötü hissettim.
Lütfen tek ricam bu topraklarda "Türk" olarak yaşamamı sağlayan bir insan hakkında daha fazla yüz kızartıcı şeyler söylemeyin..

LG-P710 Tapatalk

Son düzenleme:

aynen katılıyorum
madem laiklik zor geliyor
kadınların eşit olduğu bi ülke zorunuza gidiyor
o zaman gidin bi şeriat ülkesine örneğin afganistana
çok memnun kalacaksınız eminim
burda şimdi atıp tutması kolay
az önce yazmıştım ''sen olmasaydın olurduk'' diyenler,Atatürk'e düşman kesilenler,bi oturun da düşünün asıl Atatürk olmasaydı haliniz nice olurdu

Son düzenleme:
Din deyince akan sular durur sörüm...
kesınlıkle öyle. ama önemli bir nokta; din ile siyaset ayrı, asla bırbırlerıyle kıyaslanamaz
içli dışlı olunamaz

kısacası,
ülkemizde din ile siyaset aynı koltukta oturduklerı surece kımse bir şey beklemesin gelecekten.
din ticaretı ınsanları her zaman bırbırıne düşürdü, düşürmekte...

Son düzenleme:

arkadasın bana yazısını gönderirmisiniz rica etsem nerde yazmıs bulamadım :26:

canım benim yaa sen takıl kafana göre olur mu?yorum yazmak istemiyorum sorularına

ya neden böyle yapıyorsunuz bilmemek ayıp deil ögrenmemek ayıp. Bende öğrenmek istiyorum birinci belli ikinci kim? Bu laf da hülya avşardan alıntı bak bunu da sen öğren mesela

ya neden böyle yapıyorsunuz bilmemek ayıp deil ögrenmemek ayıp. Bende öğrenmek istiyorum birinci belli ikinci kim? Bu laf da hülya avşardan alıntı bak bunu da sen öğren mesela

güldürme beni ya bana örnek verdiğin kişiye bak
öğrenmek istiyorsan gidip araştır daha mantıklı olur senin için

Onun için laiklik ilkesi kabul edilmedimi,birbirinden ayrı tutulmadımı...
Dahada düşürecek bak gör...

Bırak istedikleri gibi kıyaslama moduna girsinler..
Bizler neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz zaten...
Değiştiremezsin insanın fikri neyse zikride odur derler...

Ama ablacım bu kadar da olmaz artık. Sahip olmakla neleri bağdaştırdılar ya bir Atatürk ile Erdoğan sevgisini kıyaslamadıkları kalmıştı. En çokta bu ülkeden bizi kovanların beğenmiyorsanız başka yerde yaşayın diyenlerin bu ülkenin kuruluşunun asıl mimarı olan kişiyi yok saymaları ve bizi kovmaları. Sen bu kişiyi yok sayıyorsun, laikliği, inkılapları yok sayıyorsun zorla yaptırıldı diyorsun yazılar paylaşıyorsun o yazıları da savunuyorsun, şapka için astılar insanları diye iftiralar atıyorsun sonra da bu ülke bizim. Bu ülkeyi bu zaman getirene, senin Erdoğan'ı seçebilme nedenin olan, kadın olarak her hakka sahip olmanı sağlayan, özgürlüğünü yaşamanı sağlayan yegane insanı yerden yere vuracaksın sonra da beni kovacaksın Erdoğan yapmış tüm bunları gibi ondan önce yaşamıyormuşuz gibi. Bu ülkede bile yaşamayan insanların bu ülke için konuşmalarını da anlayamıyorum biz yaşıyoruz biz etkileniyoruz onlar değil.

Amin!..Ben okurken utandım.

sizin gibiler varken okumaya ne hacet..........önce bilgiyi verdi şimdi nazlanıyor küçük hanım.....

Çok ayıp,bunuda sen öğren olurmu...
Böyle bir konuda verdiğinörneğe bakarmısın....

Sizin gibiler nedir ya, bu da yeni moda...
Bilgi vermedi, bilgi vermekle yukumlu de degil, fikrini soyledi, merak ettigin bir sey varsa acip okursun, entellektuel cevreni de hulya avsar'dan oteye gecirmis olursun, guldurdun cidden, hulya avsar diyor ya...

Yok ogrenemez, okusa ogrense bu tavirla devam eder mi?

Erdoğan için tapanları görüyoruz işte,artık hangü makamda görüyorlarsa kendisini,kolaymı öyle bizim kovulmamız..
Bu vatan toprakları nasılkazanıldı acaba,otursunlarda onu öürensinler ilk önce...
Vatanımızda yaşanıuorsa birlik beraberlik içinde olunması lazım,hır gür yaparak kimsenin elşne bişey geçmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…