Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

Onun için laiklik ilkesi kabul edilmedimi,birbirinden ayrı tutulmadımı...
Dahada düşürecek bak gör...

bende müslümanım, bende allaha inanıyorum
bende kul hakkından korkarım... ama taraflı ve ınsanları bölücü bir iktidarı asla onaylamıyorum.

neyse, ben bu konulara pek gırmıyorum
sonum ban oluyor genelde.tutamıyorum kendımı

Dedigin her seye katiiyorum ama bu kisma degil, ben de yurtdisindayim ama bu ulkenin insaniyim, yillarca da yasadim, donersem de yasayacagim, her zaman gundemimi de takip ederim, baglantida da kalirim... Yurtdisina gidip asimile olup, kendi ulkesini unutmali mi insan? Kizginlikla soylediginiz varsayiyorum...

Basbakani;

Insanlari hastane kuyruklarinda ölmekten kurtardigi icin
Insanlari hastanelerde rehin kalmaktan kurtardigi icin
Tasra yolu gibi olan Büyüksehir yollari olan Türkiye yi duble yollarla donattigi icin..
Türkiye yi, Isciye, memura zam yapilmadigi gibi birde verilen paralarin nema, key adi altinda para kesilen bir ülkeden kesilen tüm paralarin ödendigi bir ülke konumuna getirdigi icin
Bitirilemedigi icin patates deposu yapilmak istenen bolu dagi tünelini bitirdigi gibi, birde dünyada bir ilk olan Marmarayi Türkiyeye kazandirdigi icin
..........

Hepsini birden saymayayim yavas yavas..

......

Seviyorum..

Bu arada;
Benim o yazimda nekrofili falan gecmiyordu, madem aklinizda cinsellik yoktuda benim o yazimi neden nerofiliye bagladiniz..

Birdaha birsey yazarken iki kere düsünün yoksa böyle cevir kazi yanmasin yapar durursunuz..

teyyip kim? teyyipin en çıldırdığı şey, diğer yüzde ellinin iplememesi

geçi hoş diğer yüzde elliyede sahip değiller ya.

Son düzenleme:
sizin gibiler varken okumaya ne hacet..........önce bilgiyi verdi şimdi nazlanıyor küçük hanım.....

ben orda ''ATAM'a İNEK tabiri yapan şahsı sevmiyorum '' diyorum
soruyorsun cvp veriyorum
ve bana yazdığın yorum '''' bundan ibaret yani çok hoşuna gitmiş olacakki gülüyorsun
işin özünün ne denli ciddi olduğunun farkında değilsin
sonra da gelmiş nazlandı hanfendi diyorsun
sana bişey demek içimden gelmiyor
onun için takıl sen diyorum
merak ediyorum başka hangi ülkede,ülkesini kuran kişiye karşıya böyle bir nefret var mıdır?

Son düzenleme:

Acıtasyon yapıyor kızımız...

kasmayın kızlar ........ Aman tanrım tüm okları üzerime çektim.....:18::18::18::18:

Kızlar haa !!!
Senin kulaklarından tutar güzelcene çekerim...

Bende severdim bütün bu saydıklarını yaptığında
Ancaaak
2 senedir halkı bölmesi,insanları mezhep yüzünden aşağılaması,çocuk ölümüne bile merhamet göstermemesi,insanların inançlarına saygı duymaması bu ülkenin vergileriyle yapılan duble yolları,marmarayı,tüneli silip attı.
Anlatabildim mi?

LG-P710 Tapatalk

pardon da 21. yy da yaşıyoruzz bi zahmet yapsınn
uzay çağına geçti millett

ya siz çok komiksiniz gerildiniz yay gibi..... O zaman tahmin ediyorum... Cevabınız evetse kafa sallayın....kemal kılıçtaroğlu bildim mi????*

Hepsi komik de su hastane kismi en komigi. Hele ki dun saat sekizden aksamustu uce kadar hastane kuyrugu bekledikten sonra bana bi gulme geldi.

Almanyadan oyle gorunuyor demek. Bize de ugrasaydi su kuyruksuz hastaneler ne iyi olurdu biz de severdij belki

Weiss sucu baskasina atip uste cikma konusunda basarilisin hakkini yiyemem. Ama bu sefer ciksss olmadi. Sen git o kadar igrenc seyler yaz sonra de ki Sen yazmasaydin yazmazdim. Bu savunma o mesajinin igrencligini ortadan kaldirmiyor.

anlıyorumki bir çok arkadaş burda kendini kendince haklı cıkarmak umuduyla bazı terbiyesizliğin hat safasına ulasmıslar yazık ne yazık
sizin aldıgınız nefes yediğiniz ekmek bile Atatürk sayesinde yazıklar olsun
Atatürk ü bende seviyorum sevmiyorum idolüm hatta onun gibi bir atam oldugu için geleceğimizi kurtardıgı için ona ne kadar dua etsem azdır
ne kadar nankörüz yazıklar olsun türk milletine
kurban olduğumun yarattıgı biricik Atamız acaba ondan sonraki gelen bebelrin onun hakkında böle sacma sapan itamlara bulundugunu bilseydi nasıl olurdu acaba
nankörüz Atam biz nankör niye kurtardın ki bizi
şimdi şeriatın altında 3 tane bayanla aynı evde bir kocaya hizmet edip okuma yazma bilmeden cahilce ölmek varken
baba evinde babdan koca evinde kocadan dayak yiyip susmak sadece cocuk dogurmak varken niye kurtardın ki bizi
arkadaşlar burdan kem küm konusuyorlar internetten Atatürk olmasaydı bayanlar kusura bakmayınca böle sacmalıcak bile özgürlüğü bulamazdınız
ancak kara peceler içinde evden millete bakardınız konustunuzda da öldürüsüye dayak yerdiniz haddinizi hududunu asmayın sakın
Atatürk hakkında kötü konusmak kimsenin haddi değildir
HADDİNİZİ BİLİN

Sizin sözlerinizden kopyala-yapıştır yapıyorum,nekrofiliden bahsetmedim demişsiniz.

Yok simdi aklimda kötü kötü seyler canlandi benim..
Kisiler baska baslikta " atamizin tirnagi olamazsiniz, atamiza olan sevgimiz bitmez" gibi seyler yazmislardi, simdi sevmek sahip olma arzusu ise ve Atatürk öldügüne göre neyse düsünmeyi keseyim baya tuaf seyler cikti ortaya

Yorum Yok.Eğer siz gerçekten söylediğinize inanıyorsanız...

Son düzenleme:
rte sevmiyorum
kadınları:kapalı-açık diye ayırdığı için
sevmiyorum:öğrenci olmama rağmen bi ton sigorta ödemeye mahkum ettiği için
sevmiyorum:''biz bunları yaptık ''deyip deyip vergileri yüklediği için
sevmiyorum :bütün topraklarımızı yabancılara peşkeş çektiği için
sevmiyorum:Atatürk'e saygısız olduğu için
sevmiyorum:araplara ağlarken,bizlere ''oh iyi oldu'' dediği için
sevmiyorum:kadınları basitleştirmeye çalıştığı için
sevmiyorum: her olayda dini sömürdüğü için
sevmiyorum:herkesi birbirine düşman ettiği için
sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum........ve daha bir çok neden...

sen kendi yazdığını itiraf ettin ya daha ne söylüyorsun. Yukarıda yazmadın mı bir kişiye sahip olmayı istemek cinsellikten başka ne anlama gelir diye, sahip olucaz da duvara mı asıcaz dedin ee Atatürk'te öldüğüne göre dedin. Halaa ben o anlamda demedim diyorsunuz çok şükür aklımız başımız yerinde. Aklıma tuhaf şeyler geliyor ama demiyim dediniz söyleyin neydi o tuhaf şeyler buydu işte neden hemen çeviriyorsunuz lafı. Severseniz sevin ne yaparsa yapsın ne derse desin sevin babanızın oğlu gibi, hiç hata yapamazmış gibi sanki tüm insanlığı kucaklıyormuş gibi sevin. Amaaa Atatürk ile Erdoğan'ı asla kıyaslamayın. Ben Atatürk kimsenin tırnağı olamaz dedim diye bu dediğimi burada örnek gösterip konuyu nerelere getirdiniz. Erdoğan da gelmiş geçmiş ve gelecekte de gelecek olan hiçbir dünya lideri Atatürk gibi olamaz dedim diyeceğim de. Ülkenin o zaman ki şartlarında öyle bir zafer kazanan, milleti padişaha köle yapmaktan kurtaran, tüm ülkeyi en baştan kuran biri için ne söylenebilir. Tüm ülke yöneticileri zaten bunu kabul ediyor.

Çevir kazı yanmasın yapan da sizsiniz. İftira atan da sizsiniz. Başka yerlerde Atatürk'e ve onun inkılaplarına nefret besleyen yazılar paylaşıp savunan da sizsiniz. Sonra bu yazı alıntı deyip sıyrılmak isteyen de sizsiniz ama nedense onları savunmadığınızı okumadık. Erdoğan'ı istediğiniz gibi sevin ama bizim Atatürk sevgimizden, onun gibi birine sahip olmaktan duyduğumuz gururdan iğrenç şekilde cinsellik filan çıkarmayın bu bize yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…