Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

kefen giyip gelenleri de unutmamak lazım :)

Siz büyüksünüz, zekisiniz, akıllısınız, herşeyi en iyi siz biliyor en doğru siz analiz ediyorsunuz. Napalım artık, kader, kısmet, nasip, fıtrat mıtrat......Allah sizi böyle yaratmış, çok sanşlısınız....

Bir insan herşeyi ancak bu kadar güzel açıklayabilir.
Ben de SEVMİYORUM. Seveni de sevmiyorum maalesef. Her ne kadar "kişisel tercih"lere saygı duysam da ona sempati duyan benim dünyamdan değilmiş gibi geliyor. Sevmek isteyen buyursun doya doya sevsin. Benden uzakta sevsin yeter. Allah memleketimizin sonunu hayır etsin.

Son düzenleme:
Bak simdi bunun psikolojide bir karsiligi var..
Baktin olmuyor karsi tarafi övermis gibi kücümse:))

Neyse dagilalim millet seven sevmeye nefret eden nefret etmeye aynen devam edecek:)))

Neyyy ağzından mı öpmüş? :)
Neyse size çok sevmeli, bol öpüşmeli günler ben kaçar.

tamda fikrim bu, aynen böyle düşünüyorum. O kadar sayfadan sonra tam yorum yapıcaktım ki, hislerimin tercümanı yazıyı buldum

Terbiye sınırlarını aşmayalım...
Konuyu ölü seviciliğe bağlamışsınız, paravan, sahip olma, sevme, ölü sevme.

Merak etmeyin yakında o paravanı çekecekler, tam ortadan değil 5-6 yerden gelecek paravan, o zaman hep beraber dövünürüz biz ne yaptık diye.

Size şu kadarını söyleyeyim, bu ülkeyi var eden padişahlar da dahil, Atatürk, silah arkadaşları, şimdiye kadar şehit olmuş tüm Mehmetçikler, Elif analar, Nene hatunlar şurda yazılanları okusa kemikleri sızlar.

Yazık çok yazık...

İlk defa siyaset topic'inde bir konu öpüşülerek bitirildi.Savaşmayın sevişin ilkesi uygulandı,bu gurur bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…