- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 424
-
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
Psikolojide sujenin yaklaştığı varlık obje olarak adlandırılır.Yani objenin psikoloji ve felsefede kullanımında insanlar da obje konumunda olabilirler.Tayyip de insandır.
arkadaş nesnenin tanımını bilmiyor weis yüklenme
Ülkenin ortasından paravan mı geçirsek?Ayrılsak da Beraberiz'de vardı ya.
Mümkündür,ama Freud'a laf dinletmek ne mümkün ben de onun yalancısıyım,Nuh diye peygamber demiyor adam.
Bazen doğruyu bir kişi gösterir,diğerleri de kabul eder.
Birde ''ben senin doğrunu kabul etmiyorum'' diyenler çıkar ,işte onlar çok tehlikelidir pepe..
Terörist,dış mihrak ,faiz lobisi veya İsrail dölü denilir bunlara...
Nasıl yani, teyze Kılıçdaroğlunun g... Kılıyızmı demek istedi şimdi. Anlamıştım bu akepe seçmeninde bi gariplik olduğunu zaten. Havaalanında karşılama yaparlarken Tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma demişlerdi.
Oda zaten onlara siz afrikalının örnek gençlerisiniz demişti.
Herşey bi garip
Neyse örnek gençlik yazmaya devam......
Nasıl yani, teyze Kılıçdaroğlunun g... Kılıyızmı demek istedi şimdi. Anlamıştım bu akepe seçmeninde bi gariplik olduğunu zaten. Havaalanında karşılama yaparlarken Tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma demişlerdi.
Oda zaten onlara siz afrikalının örnek gençlerisiniz demişti.
Herşey bi garip
Neyse örnek gençlik yazmaya devam......
Birini inadına sevmek ney ya?Başkalarının fikirlerine ya da söylemlerine göre kendi fikirlerine yön vermek düşüce sistemi zayıf insanların yapacağı birşeydir.He bir de "inadına" hareket edilen insanlar da güya düşüncelerine önem verilmeyen,ciddiye alınmayan kişiler.Madem karşındakinin düşüncesine önem vermiyorsun neden seni etkilemesine izin veriyorsun?Bu ne yaman çelişki değil mi?Mesela ben asla sevemem,fıtratım gereği mümkün değil yani.Kimse de beni bu anlamda olumlu ya da olumsuz etkilemez.Sadece kişinin davranışlarına ve karakterine bakarak sevip sevmeyeceğime karar veririm.
Valla ya,adım da cahile çıktı yav;hadi bana yaptılar Freud'umun ne suçu vardı?Ben obje ne bilmiyormuşum,bir de işin içine nekrofili falan soktular.Daha nesne ak mı kara mı belli değilmiş önsezilerimiz bir karara varmamişken sen tuttun psikolojiyi soktun içine daha basit anlat verim alamazsın
En azindan, böyle anlayip milletede böyle anlatanlar, parantez icinde gercegi biliyoruz ama carpiiyoruz yazsalardida, zeka seviyesi ve anlama kabiliyeti konusunda, söyledikleri ciddiye alinmayacaklar sinifina koymasaydikyok o teyze öyle demedi zeka seviyesi maksimum derecede halay çeken arkadaşlarımızın kendi algılayış biçimlerine göre algılayıp gerçeginin ne oldugunu bildikleri halde çaptırdıkları bir video idi.
Ha yersiz bir davranış biçimidir..Tasvip edilemez..
yok o teyze öyle demedi zeka seviyesi maksimum derecede halay çeken arkadaşlarımızın kendi algılayış biçimlerine göre algılayıp gerçeginin ne oldugunu bildikleri halde çaptırdıkları bir video idi.
Ha yersiz bir davranış biçimidir..Tasvip edilemez..
En azindan, böyle anlayip milletede böyle anlatanlar, parantez icinde gercegi biliyoruz ama carpiiyoruz yazsalardida, zeka seviyesi ve anlama kabiliyeti konusunda, söyledikleri ciddiye alinmayacaklar sinifina koymasaydik