Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

Psikolojide sujenin yaklaştığı varlık obje olarak adlandırılır.Yani objenin psikoloji ve felsefede kullanımında insanlar da obje konumunda olabilirler.Tayyip de insandır.

Daha nesne ak mı kara mı belli değilmiş önsezilerimiz bir karara varmamişken sen tuttun psikolojiyi soktun içine daha basit anlat verim alamazsın

arkadaş nesnenin tanımını bilmiyor weis yüklenme

Yok simdi aklimda kötü kötü seyler canlandi benim..
Kisiler baska baslikta " atamizin tirnagi olamazsiniz, atamiza olan sevgimiz bitmez" gibi seyler yazmislardi, simdi sevmek sahip olma arzusu ise ve Atatürk öldügüne göre neyse düsünmeyi keseyim baya tuaf seyler cikti ortaya...

Biz sevdigimizi yaratilmisi sevmek olarak sevmeye devam edelim, isteyen sahip olm ak icin sevsin

Son düzenleme:
bence öyle değil. şu anda insanların gözü tamamen kapalı. sevenler her olayı bir iftira olarak görüp sevgileirnden ödün vermiyor, sevmeyenler her yaptığını kusur bilip işi nefrete kadar götürüyor.
gökten taş yağsa Erdoğan'ı suçlayacak insanlar var.
sevgilerini abartıp farklı yakıştrımalar yapan insanlar var[/QUOTE]

İşte ben bu nokta da o insanlar için akıl fikir diliyorum.
Düşüncelerinin kölesi olmuşlar.
Çok şükür yanlışı doğruyu ayırt edecek yeterliliğe sahip bir insanım.Doğruya doğru, yanlışa yanlış derim bundan da zerre çekinmem.

Hay Allah begenemedim hiçbirşey gizli saklı değil ki gözünün içine baka baka yapılıyor hersey
demek ki bunlara fırsat verilse aynı davranışı gösterecekler başka bir açıklaması yok

Nasıl yani, teyze Kılıçdaroğlunun g... Kılıyızmı demek istedi şimdi. Anlamıştım bu akepe seçmeninde bi gariplik olduğunu zaten. Havaalanında karşılama yaparlarken Tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma demişlerdi.
Oda zaten onlara siz afrikalının örnek gençlerisiniz demişti.
Herşey bi garip
Neyse örnek gençlik yazmaya devam......

Arkadaşlar bi sakin olun. Hemende böldük ülkeyi yahuu :):)
Bölünmeyelim birleşelim. Böle böle bu günlere geldik :)

yok o teyze öyle demedi zeka seviyesi maksimum derecede halay çeken arkadaşlarımızın kendi algılayış biçimlerine göre algılayıp gerçeginin ne oldugunu bildikleri halde çaptırdıkları bir video idi.

Ha yersiz bir davranış biçimidir..Tasvip edilemez..

Birini inadına sevmek ney ya?Başkalarının fikirlerine ya da söylemlerine göre kendi fikirlerine yön vermek düşüce sistemi zayıf insanların yapacağı birşeydir.He bir de "inadına" hareket edilen insanlar da güya düşüncelerine önem verilmeyen,ciddiye alınmayan kişiler.Madem karşındakinin düşüncesine önem vermiyorsun neden seni etkilemesine izin veriyorsun?Bu ne yaman çelişki değil mi?Mesela ben asla sevemem,fıtratım gereği mümkün değil yani.Kimse de beni bu anlamda olumlu ya da olumsuz etkilemez.Sadece kişinin davranışlarına ve karakterine bakarak sevip sevmeyeceğime karar veririm.

Bak simdi Teyze nin bahsettigi kisinin incilerini saymaya baslasak forum cökeek cünkü sayfa sayisi yetmeyecek, neyse büyüklük yine bizde kalsin :))))

Yahu sevmeyin işte :)) siz fıtratınız geregi sevmiyorsunuz biz de fıtratımız geregi seviyoruz..

Yani ne yapalım seven de bir sevmeyende.

Ne yapsın garibanlar zorla getirilmislerdir bitse de gitsek artık modunda saatlerce alkış tutmak zorundalar

Zaten kime inatla olan bir şey zoraki bir şeydir bana göre.
İnatla insan mı sevilir yahuu? Eğitim şart her konuda :)

Daha nesne ak mı kara mı belli değilmiş önsezilerimiz bir karara varmamişken sen tuttun psikolojiyi soktun içine daha basit anlat verim alamazsın
Valla ya,adım da cahile çıktı yav;hadi bana yaptılar Freud'umun ne suçu vardı?Ben obje ne bilmiyormuşum,bir de işin içine nekrofili falan soktular.

En azindan, böyle anlayip milletede böyle anlatanlar, parantez icinde gercegi biliyoruz ama carpiiyoruz yazsalardida, zeka seviyesi ve anlama kabiliyeti konusunda, söyledikleri ciddiye alinmayacaklar sinifina koymasaydik

Gerçekten memleketin değişik bi zeka seviyesi var!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…