Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

Başbakan kendisinde zerre kadar hata görmüyorken onu sevenler, ona bağımlı olanlar nasıl görsün?
Başbakan da olsa aciz bir kul ama bunu unutup insanüstü değer kazandıranlar olması hayret verici tabi..

Freud diyor ki:Bir nesneye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir.Ben Tayyibe sahip olmak istemiyorum.

Son düzenleme:

ben genel bir çerçeveden bakıyorum. şu attı bu attı diye değil. bütünüyle çok yoğun bir "doğru ve gerçek" karmaşası var. kimse gerçek "doğruyu" bilmiyor sadece tahmin ediyor. ön sezileriyle bulmaya çalışıyor. (fanatiklerin dışında kalanları kastediyorum. ) ha bu bizi milletçe ne kadar idare eder bilmiyorum....

Aslında öyle değil yine herşey gün yüzüne çıkıyor.
Bizimki yiğitliğe toz kondurmamak bir anlamda.

bu ulkede basa gecen her ıktıdara yuklenıldı.. sankı turkıye sessız sakın bır ulkeydı ama herkes tayyıbe karsı oldu bır anda??

kım rahat bır donem gecırdı kı ? hepsınde bın bır olay ortaya cıktı...

kı hangı ulkenın baskanı koltugunda yayılıp oturuyormus kı? tepkı almayan, ıstenılmeyen var mı dunyada ?

ama tayyıbın enerjısı tukendı bu cok net.. acıklamaları tavırları artık bunları kaldıramadıgını cok net gosterıyor..

tayyıp nefretıyle kımse oına zarar veremez ama o kendıne zarar vermeye basladı bıle ve koltuk sevdası ile kıbırle hareket etmeye devam ederse kendınden baska kımseye dokunmaz ...

sonucta bırı gıder bırı gelır... bugun tayyıbı alkıslayan yarın baskasını alkıslar

Sacmalamanin dibine vurmus..
Insanlar oglunuda sever, kizinida sever, babasinida sever, Peygamberini canini verecek kadar sever, arkadasinida sever Atatürk ü sever simdi herkes bunlara sahip mi olmak istiyormus?

çoğunluğu zalimce yargılayan, düşünceye saygısı olmayan olan bu sitede böyle bir topik sahibi oldugunuzdan dolayı sizi tebrik ederim. Size can ı gönülden kutluyorum. Size tamamen katılmakla beraber umudumu kaybettim çünkü onu peygamber gibi görmeye başladılar. Herşey ya dış mihrak, ya paralel yapı ya da montaj.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Freud diyor ki:Bir nesneye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir.Ben Tayyibe sahip olmak istemiyorum.
Erdoğan ı sevenler ona sahip olmak için değil izlediği politikada kendilerine yer buldukları için seviyorlar.

Aslında öyle değil yine herşey gün yüzüne çıkıyor.
Bizimki yiğitliğe toz kondurmamak bir anlamda.

bence öyle değil. şu anda insanların gözü tamamen kapalı. sevenler her olayı bir iftira olarak görüp sevgileirnden ödün vermiyor, sevmeyenler her yaptığını kusur bilip işi nefrete kadar götürüyor.
gökten taş yağsa Erdoğan'ı suçlayacak insanlar var.
sevgilerini abartıp farklı yakıştrımalar yapan insanlar var

ÖNSEZİLERİM 433 yetimin başçalanı sıfat tamamasını gösteriyor acaba doğru ne olabilir herkesin doğrusu farklıdır tabii doğruyu bulmak için istihare uykusuna mı yatmak lazım

Dusmanlik yapan insanlardan her sey beklenir.yalan, iftira, komplo vs.
Asla tarfsiz ve objektif olamazsiniz.
Allah sizin gibi dusmanlardan bu ulkeyi ve basbakanimi korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dusmanlik yapan insanlardan her sey beklenir.yalan, iftira, komplo vs.
Asla tarfsiz ve objektif olamazsiniz.
Allah sizin gibi dusmanlardan bu ulkeyi ve basbakanimizi korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazen doğruyu bir kişi gösterir,diğerleri de kabul eder.
Birde ''ben senin doğrunu kabul etmiyorum'' diyenler çıkar ,işte onlar çok tehlikelidir pepe..
Terörist,dış mihrak ,faiz lobisi veya İsrail dölü denilir bunlara...

Mümkündür,ama Freud'a laf dinletmek ne mümkün ben de onun yalancısıyım,Nuh diye peygamber demiyor adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…