- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
Iftiralar bile basbakandan, bakanlardan geliyorsa, halk ne yapsin datlu? Basbakan hem kabatas, hem cami olayinda resmen yalan söyledi. O insanlara karsi iftira atti. Bunun dahasi varmi? Ve günümüzde halen o ayni tepkiler devam ediyor. Bak daha dün soma faciasinda hükümeti suçlayan insanlar için "villalarinda yasayan, cep telefonlari ile oynan insan zaten yurdum insanin halini anlamaz" gibi iftiralar atiyor.
Yani eger iftiralardan konusulcak ise, önce basbakandan baslanmasi gerekiyor diye düsünüyorum.
öyle bir kamuoyu oluşuyor ki yanlış doğru birbirne giriyor. normalde bi iftira varsa, bu ortaya çıkar ve aklanma olur. ama şimdi öyle olmuyo. sürekli gönderme yapılıyo, kimse doğrumu değil mi araştırmıyo. hali ile karşı tarafta herşeyi ile daha çok bağlanmak durumunda kalıyo
Freud diyor ki:Bir nesneye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir.Ben Tayyibe sahip olmak istemiyorum.
Freud diyor ki:Bir nesneye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir.Ben Tayyibe sahip olmak istemiyorum.
Sacmalamanin dibine vurmus..
Insanlar oglunuda sever, kizinida sever, babasinida sever, Peygamberini canini verecek kadar sever, arkadasinida sever Atatürk ü sever simdi herkes bunlara sahip mi olmak istiyormus?
Erdoğan ı sevenler ona sahip olmak için değil izlediği politikada kendilerine yer buldukları için seviyorlar.Freud diyor ki:Bir nesneye duyulan sevgi ona sahip olma isteğinden gelir.Ben Tayyibe sahip olmak istemiyorum.
Aslında öyle değil yine herşey gün yüzüne çıkıyor.
Bizimki yiğitliğe toz kondurmamak bir anlamda.
aynen bizde seviyoruz nolcakkkkbiz de seviyoruz n'olcek şimdi ?
ne olacak bu bizim Tayyip sevgimiz
Psikolojide sujenin yaklaştığı varlık obje olarak adlandırılır.Yani objenin psikoloji ve felsefede kullanımında insanlar da obje konumunda olabilirler.Tayyip de insandır.tayyip bir nesne mi pardon ?
Valla bende istememÜstüne trilyon verseler gene istemem.
Hani varya ''Allah Tayyibi başımızan eksik etmesin '' diye dua edenleronlara yakın,bana uzak olsun mümkünse.
ÖNSEZİLERİM 433 yetimin başçalanı sıfat tamamasını gösteriyor acaba doğru ne olabilir herkesin doğrusu farklıdır tabii doğruyu bulmak için istihare uykusuna mı yatmak lazım
Erdoğan ı sevenler ona sahip olmak için değil izlediği politikada kendilerine yer buldukları için seviyorlar.
bence öyle değil. şu anda insanların gözü tamamen kapalı. sevenler her olayı bir iftira olarak görüp sevgileirnden ödün vermiyor, sevmeyenler her yaptığını kusur bilip işi nefrete kadar götürüyor.
gökten taş yağsa Erdoğan'ı suçlayacak insanlar var.
sevgilerini abartıp farklı yakıştrımalar yapan insanlar var