Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

Ama bazı şeyler iftira bouyutunda olunca...

Bende kendisini sevmiyorum. Ama nefrette edip kendime zarar vermiyorum. Yaptığı çoğu şeyi desteklemem çünkü toplumdaki iç huzuru bozucu bir siyaset uyguluyor. Tarihteki kanlı diktatörleri ve katlettikleri milyonlarca insanı görünce diktatör olduğunu düşünmüyorum. AKP' nin iktidar olmasının nedeni muhalefetin başarısız olmasıdır. Ayrıca Erdoğan çok başarılı bir hatiptir. Karşısındakileri söyledikleri yalan dahi olsa çok kolay etkisi altına alabiliyor. Muhalefet partilerinin liderlerinde malesef bu özellik yok. Müslümanım diyen birinin yapmayacağı şeylerin (hırsızlık, rüşvet, kul hakkı) hepsini yapıyor. En azından buna göz yuman ve destekleyen insanlardan biri olmadığım için mutluyum.

İftiraya inanıp inanmamak da kişinin hür iradesinde olan birşey. Yani biri diğerine iftira atınca diğerinin yanlışı ortadan kalkmıyor ki.

Ben aşırı sevmek v nefret etmeninssebelerini ve sonuçlarını kendimce değerlendirdim.
Ama hak verdiğimi söylemedim.
Yani tabiki gün yüzüne çıkıyor heşey ama insannlar inadına sevip ya da nefret ediyor görmek istemiyor.

sevgi ve nefretin miras gibi aktarıldığı bir toplumda yaşıyoruz. kan davaları, beşik kertmeleri( şimdi yok şükür ama eskiden varmış) . sizin söylediğiniz şey olması gereken, teorikte de herkes öyle olduğunu düşünür. ama iş prtaiğe geline öyle olmuyor işte. aile içinde anne baba neye eğilimli ise çocuklarda ona eğilimli oluyor. tersi için bireyin güçlü bir tepki vermesi gerekiyor ki buda okuyup araştırmakla oluyor. Erdoğanı seversiniz, araştırmışsınızdır, yaptığı şeyler size hitap ediyodur. ama bi insanın bütünü ile sevilmesi de olanksızdr. neticede bu beşer. beşer şaşar. insan yeri geliyor ailesini de eleştiriyor.
ha sevmezssiniz , politikası, kişiliği size uymuyodur ama bi insanın yine bütünü ile sevilmemsi de olanaksızdır. en azından yaratılmışı severim yaradan da ötürü: ) böyle olunca , nefret yada fanatiklik seviyesinde sevmeler bana da ters geliyo ki seninle aynı noktadayım : )

Heh iste tamda o sebepten olabilir insanlarin sevgisini anlamamak:))

Zira, o teyze Kilicdaroglu nun, Erdogan i elestirmesine sinirlenerek " Erdogan in g..ünün kili" diyor..#

Yani orada Kilicdaroglu icin kullaniliyor o cümle ( ne kadar tasvip etmesemde)

Yani insanlar birseyleri carpitmakla, karalama malzemesi yapmakla bagi kuvvetlediriyor ve Türkiye de Erdogan sevgisi büyüyor..

Son düzenleme:
Tayyibinde çok umrundaydi sevenler de sevmeyenler de ...

Takim tutma isine döndü tayyip sevme isi zaten.. Alkis tut tezahürat et ver gazi belki gol atar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Bak bu konuda haklısın kadın onu kastetmişti aslında ama aldı yürüdü olay

En iyi yorum bu,ben de tam bunu demek istiyorum.

Ama bazı şeyler iftira bouyutunda olunca...

Evet atılan iftiralar, karalama kampanyaları oluyor olacaktır da bunun önüne geçmek pek mümkün değil.
Ne yazık ki abartıyı seven bir milletiz sevgimizde nefretimizde abartı. Gerçeklikten uzak ne yazık ki.

Ben sana sevme demiyorum hobi olarak yine sev canım kıyamam yaa biz yanlış giden durumlardan bahsettikce daha da baglanıyorlarmiş
Teyzem kendini daha iyi ifade etti Erdoğan'ın gö.tinin gilıyem

Ben zaten bu siyasetçileri sevme, sevmeme durumunu anlayamiyorum. Yahu adam senin kankanmi? asker arkadasinmi? Adam ile gidip arada çay kahvemi içiyorsun? Bu adam senin arkadasin degil, ailen degil, yani nasil sevip/sevilmiyor?

Bu adam güya ülkesine hizmet etmek için seçiliyor. Yani önemli olan vatandaslara hizmet sunmasi, o ülkede özgürlük olmasi, adaletin islemesi,... bu konuda sevgi gerçekten en arka planda olmasi gerekiyor. Ben bildim bileli hiç bir siyasetçiyi sevmedim, sevmiyorum. Her siysetçi ister sol, ister sag günün sonunda milletin hayri için yapmiyor. Daha çok kendilerini düsünüyorlar. Millet olarakta daima duyarli olmamiz gerekiyor, daima agzimiz açmamiz gerekiyor. Açmadigimiz sureçte böyle Erdogan gibi tum gücu kendine çekmis adamlar çikiyor. Halk siyasetçilerden degil, siyasetçiler, bakanlar, basbakan halktan korkmasi gerekiyor!

Katılıyorum yorumuna
(beğenemedim de buradan belirtmek istedim)

İftiraya inanıp inanmamak da kişinin hür iradesinde olan birşey. Yani biri diğerine iftira atınca diğerinin yanlışı ortadan kalkmıyor ki.

öyle bir kamuoyu oluşuyor ki yanlış doğru birbirne giriyor. normalde bi iftira varsa, bu ortaya çıkar ve aklanma olur. ama şimdi öyle olmuyo. sürekli gönderme yapılıyo, kimse doğrumu değil mi araştırmıyo. hali ile karşı tarafta herşeyi ile daha çok bağlanmak durumunda kalıyo

Kendinizi kaldırmayı boşuna çok seviyorum oluyorum biliyorum kefenimle geldim diyen insanlardan o Teyzem kendince sevgisini ifade etti

Iftiralar bile basbakandan, bakanlardan geliyorsa, halk ne yapsin datlu? Basbakan hem kabatas, hem cami olayinda resmen yalan söyledi. O insanlara karsi iftira atti. Bunun dahasi varmi? Ve günümüzde halen o ayni tepkiler devam ediyor. Bak daha dün soma faciasinda hükümeti suçlayan insanlar için "villalarinda yasayan, cep telefonlari ile oynan insan zaten yurdum insanin halini anlamaz" gibi iftiralar atiyor.

Yani eger iftiralardan konusulcak ise, önce basbakandan baslanmasi gerekiyor diye düsünüyorum.

Aynen öyle AKP'ye hiç bir zaman oy vermedim. Böyle giderse vermemde pek mümkün değil.
Yaptığı iyi şeyler yok muy du vardı elbet zaten kendide her konuşmasında vurguluyor yol yaptım, marmaray yaptım diye.
Allah razı olsun görmezden gelmek bana yakışmaz,yapmadı diyemem.
İstanbul da bir çok kişinin hayatının kolaylaştırıcı şeylerdi ama oy vermem için yeterli değildi hiç biri.
Aşırı kinci buluyorum ve öfkesini kontrol edemediğini düşünüyorum. Buda ülkenin selametine zarar veriyor. Kibri herşeyin önünde.
Söylediği şeyler çoğu zaman vicdanıma dokunuyor bir insan bunu nasıl telafuz edebiliyor diyorum.

Neden insanlarin olumlu olumsuz herseyi gördügünü ama yinede tek tercihinin Erdogan oldugunu anlamak bu kadar zor?
Kendimden örnek vereyim, suan Erdogan hatalarda yapsa veryansin etmem zira bugüne kadar Türkiye üzerinde ne kadar oyun oynayan odak varsa birlesmis durumda ve en ufak seyde linc etmeye calisiyor..

Bir insanin sirtinda büyük bir sorumluluk varken birde en ufak birsey olunca hatta birsey olmasa bile bazi odaklarin birlesip o kisiyi linc etmeye calismasi o kisinin istem disi tepki vermesine sebep olur..

Son zamanlarda önene gelen kendini tertemiz ilan edip eline gecirdigi her firsatta Basbakana salirmaya basladi buda otamatikmen karsi tepki olusturdu..

Yani ortalik gülgül gülüstanlikken Basbakan sinirlenmiyor..

Ayrica yapilan elestirilerin cogu karalamak amaci ile yapiliyor özellikle Cumhurbaskanligi secimi yaklastikca resmen zivanadan ciktilar..

Ama diyorumya böyle yapildikca insanlar Erdogana daha cok sahip cikacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…