- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
-
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
Bu çok mantıksız geliyor bana.Yani yanlış anlamayın durumu özetleyen bir cümle tam da bu oluyor aslında ama benim aklım almıyor birileri sevmiyor diye birini sevmek yada birileri seviyor diye birini sevmemek bana komik geliyor.
Herkesin aklı var fikri var.
Ailemden biri de olsa yanlış yapıyorsun derim sevgimden bir şey kaybolmaz ki.
Ama bazı şeyler iftira bouyutunda olunca...
İftiraya inanıp inanmamak da kişinin hür iradesinde olan birşey. Yani biri diğerine iftira atınca diğerinin yanlışı ortadan kalkmıyor ki.
Bu çok mantıksız geliyor bana.Yani yanlış anlamayın durumu özetleyen bir cümle tam da bu oluyor aslında ama benim aklım almıyor birileri sevmiyor diye birini sevmek yada birileri seviyor diye birini sevmemek bana komik geliyor.
Herkesin aklı var fikri var.
Ailemden biri de olsa yanlış yapıyorsun derim sevgimden bir şey kaybolmaz ki.
Heh iste tamda o sebepten olabilir insanlarin sevgisini anlamamak:))
Zira, o teyze Kilicdaroglu nun, Erdogan i elestirmesine sinirlenerek " Erdogan in g..ünün kili" diyor..
Yani insanlar birseyleri carpitmakla, karalama malzemesi yapmakla bagi kuvvetlediriyor ve Türkiye de Erdogan sevgisi büyüyor..
sevgi ve nefretin miras gibi aktarıldığı bir toplumda yaşıyoruz. kan davaları, beşik kertmeleri( şimdi yok şükür ama eskiden varmış) . sizin söylediğiniz şey olması gereken, teorikte de herkes öyle olduğunu düşünür. ama iş prtaiğe geline öyle olmuyor işte. aile içinde anne baba neye eğilimli ise çocuklarda ona eğilimli oluyor. tersi için bireyin güçlü bir tepki vermesi gerekiyor ki buda okuyup araştırmakla oluyor. Erdoğanı seversiniz, araştırmışsınızdır, yaptığı şeyler size hitap ediyodur. ama bi insanın bütünü ile sevilmesi de olanksızdr. neticede bu beşer. beşer şaşar. insan yeri geliyor ailesini de eleştiriyor.
ha sevmezssiniz , politikası, kişiliği size uymuyodur ama bi insanın yine bütünü ile sevilmemsi de olanaksızdır. en azından yaratılmışı severim yaradan da ötürü: ) böyle olunca , nefret yada fanatiklik seviyesinde sevmeler bana da ters geliyo ki seninle aynı noktadayım : )
Ben sana sevme demiyorum hobi olarak yine sev canım kıyamam yaa biz yanlış giden durumlardan bahsettikce daha da baglanıyorlarmiş
Teyzem kendini daha iyi ifade etti Erdoğan'ın gö.tinin gilıyem
Evet atılan iftiralar, karalama kampanyaları oluyor olacaktır da bunun önüne geçmek pek mümkün değil.
Ne yazık ki abartıyı seven bir milletiz sevgimizde nefretimizde abartı. Gerçeklikten uzak ne yazık ki.
İftiraya inanıp inanmamak da kişinin hür iradesinde olan birşey. Yani biri diğerine iftira atınca diğerinin yanlışı ortadan kalkmıyor ki.
öyle bir kamuoyu oluşuyor ki yanlış doğru birbirne giriyor. normalde bi iftira varsa, bu ortaya çıkar ve aklanma olur. ama şimdi öyle olmuyo. sürekli gönderme yapılıyo, kimse doğrumu değil mi araştırmıyo. hali ile karşı tarafta herşeyi ile daha çok bağlanmak durumunda kalıyo
sevgi ve nefretin miras gibi aktarıldığı bir toplumda yaşıyoruz. kan davaları, beşik kertmeleri( şimdi yok şükür ama eskiden varmış) . sizin söylediğiniz şey olması gereken, teorikte de herkes öyle olduğunu düşünür. ama iş prtaiğe geline öyle olmuyor işte. aile içinde anne baba neye eğilimli ise çocuklarda ona eğilimli oluyor. tersi için bireyin güçlü bir tepki vermesi gerekiyor ki buda okuyup araştırmakla oluyor. Erdoğanı seversiniz, araştırmışsınızdır, yaptığı şeyler size hitap ediyodur. ama bi insanın bütünü ile sevilmesi de olanksızdr. neticede bu beşer. beşer şaşar. insan yeri geliyor ailesini de eleştiriyor.
ha sevmezssiniz , politikası, kişiliği size uymuyodur ama bi insanın yine bütünü ile sevilmemsi de olanaksızdır. en azından yaratılmışı severim yaradan da ötürü: ) böyle olunca , nefret yada fanatiklik seviyesinde sevmeler bana da ters geliyo ki seninle aynı noktadayım : )