- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
eğer bi yorum yapıyosanız alıntı yapılma ihtimalini göze almalısınız bu 1.
*
ikincisi evet bize ne kimi sevip sevmediğin ama yazdığın şeyler yapılması gereken şeyler olup bize lutfedilmediğinden dolayı açıklama yapıyoruz bizde.
başbakan ne demek?
görevleri nedir?
ne yapması lazım?
biri öğretse hiç de fena olmaz hani
Şu yorumu okuyana kadar fark etmedim.
Yok artık..
Öyle demek istemediğini düşünmek istiyorum.
LG-P710 Tapatalk
Bazı şahsiyetler vardır ki bunların sayısı dünyada pek azdır üzerine laf söylemek, o insanlar seviyor diye çirkin ithamlarda bulunmak, arkasından iftiralar atmak söz konusu dahi olamaz. O şahsiyetler tüm dünyanın başarısını,zaferini, saygınlığını kazanmış, her kesimin kabul ettiği hakkın teslim ettiği, adını duyduğunda dahi ayağa kalktığı kişilerdir. Bu şahsiyetlerden biri işte Atatürk. Bir insan düşünün ölümünden seneler sonra bile onu görmeyen tanımayan kişiler tarafından seviliyor, kabri dolup taşıyor, insanlar ağlıyor, askeri ağlıyor, küçücük çocuklar bile biliyor kim olduğunu, neler yaptığını, bizi hangi günlerden nerelere getirdiğini. Bu şahsiyetler kötü yoruma kapalıdır bunu yapmak vatana ihanetle eşdeğerdir çünkü yaradılışımızın sebebi Allah ise, insan gibi bu dünyada yaşamamıza, haklarımıza sahip çıkmamıza, kula kulluk sistemine engel olan bu şahsiyettir ki dini de çok mukaddes görerek siyasete alet edenlere de bu düzen ile son vermiştir. Birileri ile kıyaslamak bile gereksiz ve saçma zaten.
Tarih okuyun tarihhhh..
Ondan öncekiler yapilmasi gerekeni yapsaydi, bugün türkiye 3. dünya ülkesi konumunda olmazdi..
Onun yapmasi degil onu insanlara sevdiren, öncekilerin insanlari ezip hicbir hizmet yapmamasi..
Ayrica yaziyi alintilamak baska, " ay biri seviyorum dediiiii, neler yaptigini yazdiiii" diye cildirma noktasina gelip saldirmak baska okk..
Basbakani seviyorum
Yilardir üniversite kapisinda aglasan, isyerlerinden atilan basörtülü kadinlara toplumdaki yerini iade ettigi icin
Savunma sanayisini yapmaya baslayan ülke konumuna geldigimiz icin
IMF den borc dilenen , emir alan ülke olmaktan kurtardigi icin..
....
.....
....
...
Daha cokm sayacagim yavas yavas:))))))))))))
Not: sen cevir kazi yamasina devam et:)) sen alacagin dersi aldin bence:))
PKK'yı resmen adam yerine koyup neredeyse kırmızı halıyla karşıladığı için,
generallerin çoğunluğunu cezaevine tıkıp ordunun çivisini çıkardığı için,
sadece asker değil, gazeteci, aydın, düşünürler de cezaevini boyladığı için,
ülkeye büyük miktarda yabancı ortaklar yaptığı için,
işsizlikle mücadele edeceğine gün be gün işsiz sayısı arttığı için,
dış ticaret açığını %89 arttırdığı için,
türk telekom gibi önemli ve getirisi yüksek bir firmayı sattığı için,
yaptığı zamlardan dolayı,
acılı insanlara olan saygısızlığından dolayı,
Atatürk'e olan saygısızlığından dolayı,
akp'li belediyelerde yapılan yolsuzluk soruşturmalarının rafa kaldırıldığı bir adalet sistemini desteklediği için,
yaptığı şeyleri sürekli dile getirip dünyayı kurtarmış gibi övündüğü için,
yaptığı hemen hemen her konuşmada, pardon da, mahalle karısı ağzını kullandığı için (yermenin de bir adabı var yani),
ne yazık ki oyun ona değil.
Bir arkadaşın dediği gibi, 'Akp nin kazandırdıklarını örnek alan ama kaybettirdiklerini ve kaybettireceklerini de unutmadan, kurucu iradenin işaret ettiği hedefler rotasına dönmeyi vaat eden bir muhalefete özlem duyuyor milletim.'
Öğrenmeye niyeti yokki onun...
PKK'yı resmen adam yerine koyup neredeyse kırmızı halıyla karşıladığı için,
generallerin çoğunluğunu cezaevine tıkıp ordunun çivisini çıkardığı için,
sadece asker değil, gazeteci, aydın, düşünürler de cezaevini boyladığı için,
ülkeye büyük miktarda yabancı ortaklar yaptığı için,
işsizlikle mücadele edeceğine gün be gün işsiz sayısı arttığı için,
dış ticaret açığını %89 arttırdığı için,
türk telekom gibi önemli ve getirisi yüksek bir firmayı sattığı için,
yaptığı zamlardan dolayı,
acılı insanlara olan saygısızlığından dolayı,
Atatürk'e olan saygısızlığından dolayı,
akp'li belediyelerde yapılan yolsuzluk soruşturmalarının rafa kaldırıldığı bir adalet sistemini desteklediği için,
yaptığı şeyleri sürekli dile getirip dünyayı kurtarmış gibi övündüğü için,
yaptığı hemen hemen her konuşmada, pardon da, mahalle karısı ağzını kullandığı için (yermenin de bir adabı var yani),
ne yazık ki oyun ona değil.
Bir arkadaşın dediği gibi, 'Akp nin kazandırdıklarını örnek alan ama kaybettirdiklerini ve kaybettireceklerini de unutmadan, kurucu iradenin işaret ettiği hedefler rotasına dönmeyi vaat eden bir muhalefete özlem duyuyor milletim.'
2003 – AKP lideri Tayyip Erdoğan’ın adli sicilini temizleyen yasa kabul edildi.
2003 – SEKA Balıkesir İşletmesi satıldı.
2003 – Taksan Takım Tezgahları Sanayi satıldı.
2003 – TZDK Sakarya Traktör İşletmesi satıldı.
2003 – PETKİM Standart Kimya şirketi satıldı.
2003 – TEKEL Çankırı Kaya Tuzlası satıldı.
2003 – SEKA Aksu İşletmesi satıldı.
2003 – Sümerbank Nazilli Basma Fabrikası satıldı.
2003 – Ormanların satışını öngören yasa kabul edildi.
2003 – Kuşadası Limanı satıldı.
2003 – SEKA Kastamonu İşletmesi satıldı.
2003 – Gerkonsan Gerede Çelik Konstrüksiyon Ve Teçhizat Fabrikaları satıldı.
2003 – Trabzon, Dikili Limanı satıldı.
2003 – SEKA Taşucu Tersane Alanı satıldı.
2003 – SEKA Çaycuma İşletmesi satıldı.
2003 – TCDD İzmir Limanı satıldı.
2004 – SEKA Karacasu İşletmesi satıldı
2004 – EBK Manisa Et ve Tavuk Kombinası satıldı.
2004 – ETİ Bakır İşletmeleri satıldı.
2004 – TEKEL Sekili Tuzlası satıldı.
2004 – Bursagaz satıldı.
2004 – ETİ Elektrometalurji satıldı.
2004 – Sümer Holding Bakırköy İşletmesi satıldı.
2004 – Kütahya Şeker Fabrikası satıldı.
2004 – THY’deki kamu hisselerinin %23’ü satıldı.
2004 – ETİ Gümüş satıldı.
2004 – SEKA Ardanuç İşletmesi satıldı.
2004 – Sümerbank Diyarbakır İşletmesi satıldı.
2004 – Çayeli Bakır İşletmeleri satıldı.
2004 – TÜGSAŞ’a ait Gemlik Gübre Sanayi satıldı.
2004 – TEKEL Alkollü İçkiler Sanayi satıldı. (İki yılı ödemesiz 292 milyon dolara alan şirket 2 yıl sonra 920 milyon dolara
Amerikalılara sattı. Devlet yaklaşık 600 milyon dolar zarar ettirildi.)
2004 – TEKEL İçki Bölümünün satışının ardından 9 fabrika kapatıldı.
2004 – ESGAZ satıldı.
2004 – ETİ Krom satıldı.
2004 – Tümosan Türk Motor sanayi satıldı.
2004 – İGSAŞ (İstanbul Gübre Sanayi) satıldı.
2005 – Sümerbank Manisa Pamuklu Mensucat satıldı.
2005 – SEKA’ya ait üretim yapan 120 tesisin yıkımı tamamlandı.
2005 – Şeker Kurumu ve İdari Birimleri Bakanlar Kurulu kararıyla kaldırıldı.
2005 – Sümerbank Beykoz Deri ve Kundura satıldı.
2005 – SEKA İzmit İşletmeleri satıldı.
2005 – ETİ Seydişehir Alüminyum satıldı.
2005 – TÜGSAŞ’a ait Tekirdağ Depoları satıldı.
2005 – TÜRK TELEKOM (iki yıllık karına) yabancılara satıldı.
2005 - Adapazarı Şeker Fabrikası satıldı.
2006 – TÜPRAŞ satıldı.
2006 – THY’daki kamu hisselerinin %28’i daha satıldı.
2006 – ERDEMİR satıldı.
2006 – Büyük Ankara Oteli satıldı.
2006 – TEKEL Kaldırım, Yavşan ve Kayacık Tuzlaları satıldı.
2007 – TCDD Derince Limanı satıldı.
2007 – Deveci Maden Sahası işletme hakkı satıldı.
2007 – Araç Muayene İstasyonu I ve II. Bölgeleri satıldı.
2007 – TCDD Mersin Limanı satıldı.
2008 – PETKİM satıldı.
2008 – TCDD Bandırma ve Samsun Limanları satıldı.
2008 – Ankara Doğalgaz Üretim’e ait 9 Santral satıldı.
2008 – TEKEL Sigara Sanayi İşletmeleri satıldı.
2008 – TEKEL’in Adana, Malatya, Tokat, Bitlis ve Samsun Sigara Fabrikaları, geniş arsalarıyla birlikte yabancılara satıldı.
2008 – TEKEL’in Sigara Bölümünün satışının ardından İstanbul, Adana, Bitlis, Malatya ve Tokat Sigara Fabrikaları kapatıldı
2008 – Türkiye genelinde 60 Yaprak Tütün İşleme Tesisi kapatıldı.
2009 – Başkent Elektrik Dağıtım satıldı.
2009 – Meram Elektrik Dağıtım satıldı.
2009 – Kastamonu, Kırşehir, Turhal, Yozgat, Çorum ve Çarşamba Şeker Fabrikaları satıldı. (Bu fabrikalar da sadece iki yıllık karına yabancılara satılmıştır.)
2009 – İller Bankası’nın tasfiyesi için yasa hazırlandı.
2009 – Güneydoğu sınırındaki arazilerin yabancılara satılması için yasa çıkartılmış olup, bu toprakların yabancılara devri için
hazırlıklar devam etmektedir.
Ülke resmen satıldı, dahası var mı?
Türkiye Cumhuriyeti bu yolla milyarlarca dolar zarara uğratılmış, AKP ve yandaşları ise devletin üzerinden milyarlarca dolar kazanmışlardır. Bu arada satılan bu kurumlardaki onbinlerce çalışan da sokağa atılmıştır.
AKP bu eserleri satarken bir taraftan da Cumhuriyet tarihinin en çok borçlanan iktidarıdır.
AKP döneminde (2003-2009) sadece 7 yılda tüm Cumhuriyet tarihindeki hükümetlerin toplam borçlarından daha fazla borç yapılmıştır (450 milyar TL). Dış borçlar ise 269 milyar dolardır.
Diğer taraftan, bu kadar satışa rağmen sadece 2009 yılında AKP hükümetinin bütçesi Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarak 52 milyar TL açık vermiştir.
Burada bahsedilmeyen daha bir çok kamu kurumunun, ormanların, limanların ve hatta okulların satışı ve tasfiyesi için hazırlıklar yapılmakta ve yasalar hazırlanmaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti bu yolla milyarlarca dolar zarara uğratılmış, AKP ve yandaşları ise devletin üzerinden milyarlarca dolar kazanmışlardır. Bu arada satılan bu kurumlardaki onbinlerce çalışan da sokağa atılmıştır.
AKP bu eserleri satarken bir taraftan da Cumhuriyet tarihinin en çok borçlanan iktidarıdır.
AKP döneminde (2003-2009) sadece 7 yılda tüm Cumhuriyet tarihindeki hükümetlerin toplam borçlarından daha fazla borç yapılmıştır (450 milyar TL). Dış borçlar ise 269 milyar dolardır.
Diğer taraftan, bu kadar satışa rağmen sadece 2009 yılında AKP hükümetinin bütçesi Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarak 52 milyar TL açık vermiştir.
Burada bahsedilmeyen daha bir çok kamu kurumunun, ormanların, limanların ve hatta okulların satışı ve tasfiyesi için hazırlıklar yapılmakta ve yasalar hazırlanmaktadır.
Yooo ben yorumumun arkasındayım,ama siz hala sizin inkarınız üstüne sizden alıntı yaptığım kısma yanıt veremediniz.İsterseniz imza olarak da paylaşırım o sözü o kadar da arkasındayım sizin Atatürk ile ilgili saygısız yorumunuzun aksine.Hatta isterseniz tekrar paylaşayım.Tarih okuyun tarihhhh..
Ondan öncekiler yapilmasi gerekeni yapsaydi, bugün türkiye 3. dünya ülkesi konumunda olmazdi..
Onun yapmasi degil onu insanlara sevdiren, öncekilerin insanlari ezip hicbir hizmet yapmamasi..
Ayrica yaziyi alintilamak baska, " ay biri seviyorum dediiiii, neler yaptigini yazdiiii" diye cildirma noktasina gelip saldirmak baska okk..
Basbakani seviyorum
Yilardir üniversite kapisinda aglasan, isyerlerinden atilan basörtülü kadinlara toplumdaki yerini iade ettigi icin
Savunma sanayisini yapmaya baslayan ülke konumuna geldigimiz icin
IMF den borc dilenen , emir alan ülke olmaktan kurtardigi icin..
....
.....
....
...
Daha cokm sayacagim yavas yavas:))))))))))))
Not: sen cevir kazi yamasina devam et:)) sen alacagin dersi aldin bence:))
Bana mı dediniz?Birileri bayagi tarih okuyor galiba ki günümuze gelememiş...
Kendi yasadigi ülkeyle bizimkini karistiriyor arada hoş görmek lazim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kafasına vura vura öğreten biri çıkar elbet
Bana mı dediniz?