Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

bende müslümanım, bende allaha inanıyorum
bende kul hakkından korkarım... ama taraflı ve ınsanları bölücü bir iktidarı asla onaylamıyorum.

neyse, ben bu konulara pek gırmıyorum
sonum ban oluyor genelde.tutamıyorum kendımı:KK23:

Müsümanın deyip ikilem yaratıyor beyefendi,kim daha fazla müslüman acaba..
Ben mi kndisimi...

ya siz çok komiksiniz gerildiniz yay gibi..... O zaman tahmin ediyorum... Cevabınız evetse kafa sallayın....kemal kılıçtaroğlu bildim mi????*:nazar:

Sus istersen haaa,

Basbakani;

Insanlari hastane kuyruklarinda ölmekten kurtardigi icin
Insanlari hastanelerde rehin kalmaktan kurtardigi icin
Tasra yolu gibi olan Büyüksehir yollari olan Türkiye yi duble yollarla donattigi icin..
Türkiye yi, Isciye, memura zam yapilmadigi gibi birde verilen paralarin nema, key adi altinda para kesilen bir ülkeden kesilen tüm paralarin ödendigi bir ülke konumuna getirdigi icin
Bitirilemedigi icin patates deposu yapilmak istenen bolu dagi tünelini bitirdigi gibi, birde dünyada bir ilk olan Marmarayi Türkiyeye kazandirdigi icin
..........

Hepsini birden saymayayim yavas yavas..

......

Seviyorum..

Bu arada;
Benim o yazimda nekrofili falan gecmiyordu, madem aklinizda cinsellik yoktuda benim o yazimi neden nerofiliye bagladiniz..

Birdaha birsey yazarken iki kere düsünün yoksa böyle cevir kazi yanmasin yapar durursunuz..

Yurt dışından öylemi gözüküyor acaba??
Sen sev sevmeyede devam et...

ya bi de bi lafları var
metro yapttııkkkk metrobüs yapttııkkk marmarayy bilmemm neee yaptık
yahu yapın artık
elalemin adamları uzaya ev yapacak
siz daha bununla övüne duran
haa bi de sanki babalarının hayrına yaptılar
kimbilir kaç milyon dolar ceplerine girdi de yaptılar
haa ayrıca o marmaraya korkudan binemiyorum
onu yapan mühendisler çıkıpta ben binmem diyorsa vardır bişeyi :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar size iyi muhabbetler...çok eğlendirdiniz beni ama simdi gitmem lazım........siz aynı tempoyla devam edin......... Hepinizi öpüyorum............................

ya bi de bi lafları var
yahu yapın artık
elalemin adamları yapacak

halka hizmet için o koltuktalar ama halk onların kösiymiş gibi davranıyorlar

rte sevmiyorum
kadınları:kapalı-açık diye ayırdığı için
sevmiyorum:öğrenci olmama rağmen bi ton sigorta ödemeye mahkum ettiği için
sevmiyorum:''biz bunları yaptık ''deyip deyip vergileri yüklediği için
sevmiyorum :bütün topraklarımızı yabancılara peşkeş çektiği için
sevmiyorum:Atatürk'e saygısız olduğu için
sevmiyorum:araplara ağlarken,bizlere ''oh iyi oldu'' dediği için
sevmiyorum:kadınları basitleştirmeye çalıştığı için
sevmiyorum: her olayda dini sömürdüğü için
sevmiyorum:herkesi birbirine düşman ettiği için
sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum........ve daha bir çok neden...

Bir çok sebep var ama onlar marmaraydı şuydu buydu diye ezberlemişler bi kere.Yurtdışından cennet görünüyoruz sanırım.

LG-P710 Tapatalk

Yahu sabahtan beri sevmiyorum diyene kimse birsey diyormu " niye sevmiyoooonn" diyen var mi?
Nedir bu mahalle baskisi ya..
Suna bak 50 kisi alintilayip saldiriyor, " yaziniz alintilandi" ikazi bir susmuyor..

Sizene kardesim??????
Siz sevmiyorum derken bizemi soruyorsunuzda biz neden sevdigimizin hesabini size verecegiz..
NEredeyse cildiracaksiniz biri cikip, yaptiklarini söyledi " seviyorum " dedi diye..

Ayrica Basbakan 2002 de Türkiyenin basina gecti, o zamanda 21. yy deydik ama IMF ye el acip Kemal Dervis`lerden yardim bekliyorduk, hastane kapilarinda ölüyordu insanlar, gecin kardesim masali..Mecbur yapacakmis, ondan öncekiler neden yapmiyordu?

Son düzenleme:
Acaba başbakan yaptigi yollari kendi banka hesabında mi yaptiriyor da sanki lutfetmis gibi gösteriliyor?

Cagin gerektirdiklerini yapmak zorundalar işleri bu zaten bunun için ödül beklemesinler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar size iyi muhabbetler...çok eğlendirdiniz beni ama simdi gitmem lazım........siz aynı tempoyla devam edin......... Hepinizi öpüyorum............................
ayy nolur öpmee rica ederimmm....

halka hizmet için o koltuktalar ama halk onların kösiymiş gibi davranıyorlar

hıhı bende öyle diyorum tek amaç halka hizmet zaten

Bir çok sebep var ama onlar marmaraydı şuydu buydu diye ezberlemişler bi kere.Yurtdışından cennet görünüyoruz sanırım.

LG-P710 Tapatalk

ona da bi yorum yazdım :)

anlıyorumki bir çok arkadaş burda kendini kendince haklı cıkarmak umuduyla bazı terbiyesizliğin hat safasına ulasmıslar yazık ne yazık
sizin aldıgınız nefes yediğiniz ekmek bile Atatürk sayesinde yazıklar olsun
Atatürk ü bende seviyorum sevmiyorum idolüm hatta onun gibi bir atam oldugu için geleceğimizi kurtardıgı için ona ne kadar dua etsem azdır
ne kadar nankörüz yazıklar olsun türk milletine
kurban olduğumun yarattıgı biricik Atamız acaba ondan sonraki gelen bebelrin onun hakkında böle sacma sapan itamlara bulundugunu bilseydi nasıl olurdu acaba
nankörüz Atam biz nankör niye kurtardın ki bizi
şimdi şeriatın altında 3 tane bayanla aynı evde bir kocaya hizmet edip okuma yazma bilmeden cahilce ölmek varken
baba evinde babdan koca evinde kocadan dayak yiyip susmak sadece cocuk dogurmak varken niye kurtardın ki bizi
arkadaşlar burdan kem küm konusuyorlar internetten Atatürk olmasaydı bayanlar kusura bakmayınca böle sacmalıcak bile özgürlüğü bulamazdınız
ancak kara peceler içinde evden millete bakardınız konustunuzda da öldürüsüye dayak yerdiniz haddinizi hududunu asmayın sakın
Atatürk hakkında kötü konusmak kimsenin haddi değildir
HADDİNİZİ BİLİN

Bazı şahsiyetler vardır ki bunların sayısı dünyada pek azdır üzerine laf söylemek, o insanlar seviyor diye çirkin ithamlarda bulunmak, arkasından iftiralar atmak söz konusu dahi olamaz. O şahsiyetler tüm dünyanın başarısını,zaferini, saygınlığını kazanmış, her kesimin kabul ettiği hakkın teslim ettiği, adını duyduğunda dahi ayağa kalktığı kişilerdir. Bu şahsiyetlerden biri işte Atatürk. Bir insan düşünün ölümünden seneler sonra bile onu görmeyen tanımayan kişiler tarafından seviliyor, kabri dolup taşıyor, insanlar ağlıyor, askeri ağlıyor, küçücük çocuklar bile biliyor kim olduğunu, neler yaptığını, bizi hangi günlerden nerelere getirdiğini. Bu şahsiyetler kötü yoruma kapalıdır bunu yapmak vatana ihanetle eşdeğerdir çünkü yaradılışımızın sebebi Allah ise, insan gibi bu dünyada yaşamamıza, haklarımıza sahip çıkmamıza, kula kulluk sistemine engel olan bu şahsiyettir ki dini de çok mukaddes görerek siyasete alet edenlere de bu düzen ile son vermiştir. Birileri ile kıyaslamak bile gereksiz ve saçma zaten.

ya bi de bi lafları var
yahu yapın artık
elalemin adamları uzaya ev yapacak

Millet uzaya gidiyor,bizimkihala marmarayı yere göğe koyamıyor,sanki cebinden ödedi parasını...
enim vergimle yaptı bir kere..
Başbakan değilmisin yapacaksın tabi elşn mecbur yapmaya...

bazı ınsanları görünce şeytana, insanlar konusunda hak vermıyor değilim :KK14:

Öyle sörüm...

Yahu sabahtan beri sevmiyorum diyene kimse birsey diyormu " niye sevmiyoooonn" diyen var mi?
Nedir bu mahalle baskisi ya..
Suna bak 50 kisi alintilayip saldiriyor, " yaziniz alintilandi" ikazi bir susmuyor..

Sizene kardesim??????
Siz sevmiyorum derken bizemi soruyorsunuzda biz neden sevdigimizin hesabini size verecegiz..
NEredeyse cildiracaksiniz biri cikip, yaptiklarini söyledi " seviyorum " dedi diye..

Ayrica Basbakan 2002 Türkiyenin basina gecti, o zamanda 21. yy deydik ama IMF ye el acip Kemal Dervis`lerden yardim bekliyorduk, hastane kapilarinda ölüyordu insanlar, gecin kardesim masali..Mecbur yapacakmis, ondan öncekiler neden yapmiyordu?

eğer bi yorum yapıyosanız alıntı yapılma ihtimalini göze almalısınız bu 1.
*
ikincisi evet bize ne kimi sevip sevmediğin ama yazdığın şeyler yapılması gereken şeyler olup bize lutfedilmediğinden dolayı açıklama yapıyoruz bizde.

Son düzenleme:
Millet uzaya gidiyor,bizimkihala marmarayı yere göğe koyamıyor,sanki cebinden ödedi parasını...
enim vergimle yaptı bir kere..
Başbakan değilmisin yapacaksın tabi elşn mecbur yapmaya...

Öyle sörüm...

başbakan ne demek?
görevleri nedir?
ne yapması lazım?
biri öğretse hiç de fena olmaz hani

bazı şahsiyetler vardır ki bunların sayısı dünyada pek azdır üzerine laf söylemek, o insanlar seviyor diye çirkin ithamlarda bulunmak, arkasından iftiralar atmak söz konusu dahi olamaz. O şahsiyetler tüm dünyanın başarısını,zaferini, saygınlığını kazanmış, her kesimin kabul ettiği hakkın teslim ettiği, adını duyduğunda dahi ayağa kalktığı kişilerdir. Bu şahsiyetlerden biri işte atatürk. Bir insan düşünün ölümünden seneler sonra bile onu görmeyen tanımayan kişiler tarafından seviliyor, kabri dolup taşıyor, insanlar ağlıyor, askeri ağlıyor, küçücük çocuklar bile biliyor kim olduğunu, neler yaptığını, bizi hangi günlerden nerelere getirdiğini. Bu şahsiyetler kötü yoruma kapalıdır bunu yapmak vatana ihanetle eşdeğerdir çünkü yaradılışımızın sebebi allah ise, insan gibi bu dünyada yaşamamıza, haklarımıza sahip çıkmamıza, kula kulluk sistemine engel olan bu şahsiyettir ki dini de çok mukaddes görerek siyasete alet edenlere de bu düzen ile son vermiştir. Birileri ile kıyaslamak bile gereksiz ve saçma zaten.

ah be keşke herkez bunun bilinci de olsa yani bu lafları yazarken nasıl böle şeyler yazabiliyorlar aklım almıyor
birileri car car konusuyorsunuz baskı yapıyorsunuz demiş nerde bu yazı dedim cevaplamadı bile neyse
onlar saygısızlıklarıyla bizi bastırmaya calısırken bizde bilgimizle bastırıyoruz aramızdaki fark bundan bile belli

Acaba başbakan yaptigi yollari kendi banka hesabında mi yaptiriyor da sanki lutfetmis gibi gösteriliyor?

Cagin gerektirdiklerini yapmak zorundalar işleri bu zaten bunun için ödül beklemesinler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebrik ediyorum seni hayatımmmmm

X