Ne olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?

[sıze=3]
,teşekkürler!..
[/sıze]

yol yapmakta nedir hemde duble yol yapıyorlar. insanları duble kutuplaştırma, duble hırsızlık, duble yandaşlık, duble paralel, duble yalan, duble hakaret, herşeyleri duble duble yaşıyorlar, duble duble götürüyorlar, oyy maşallah

RTE bugün ölse yarın hatırlanmayacak,anma günleri düzenlenmeyecek unutulacak biridir.Bu yüzden Atatürk zorunuza gidiyor siz de haklısınız :)

LG-P710 Tapatalk

RTE bugün ölse yarın hatırlanmayacak,anma günleri düzenlenmeyecek unutulacak biridir.Bu yüzden Atatürk zorunuza gidiyor siz de haklısınız :)

LG-P710 Tapatalk

Aynen bir süre konuşulur ondan sonra unutulur gider. Kendileri söylüyor onun gibi biri birdaha gelemez diye, yani onun gibi bir dikdatör bu topraklarda hayal olur demek istiyorlar..sonra yandaşlarıda çil yavrusu gibi dağılır gider. Köylü köyüne herkes yoluna.

Bu da Recep Tayyip Erdoğan'ı Sevmeme Nedenlerimden Biri:
Erdoğan Videoda Atatürk'ün ilkelerinden biri olan laikliğe karşı çıkıyor ve Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.'sözüyle dalga geçiyor.Özellikle 1.43'ten sonraki kısmı dikkatli dinleyin[video=youtube;npF0ZzeQnVQ]https://www.youtube.com/watch?v=npF0ZzeQnVQ[/video]

Bir zamanların en çok konuşulanı Saddam'ı şimdi kim konuşuyor?
Haala hayallerde yaşıyorlar.
Dünya lideriymiş bizim bi tane dünya liderimiz var zaten.

LG-P710 Tapatalk

Kaybolmamistir.Isine gelmeyeni gormezden gelir sonra kaale almiyorum der. Egoyu tavan yapmakla mesgul.

Bosa parmaklarinizi yormayin seven sever sevmeyen sevmez yapacak bi sey yok.
Kimin kimi seveceğine ben karışamam, ancak kimileri körü körüne savunuyor, iki yol yapıldı diye ülke kalkındı sanıyorlar. Onları da suçlayamayız, günümüz medyası başka seçenek bırakmıyor. Bu yüzden bunları paylaşmamdaki amaç insanları bilgilendirmek, memlekette neler döndüğünü gösterebilmek; insanlarla siyasi tartışmaya girip birilerini yermek değil.

yalnız değilsin bacım aynen bende sevmiyorum hattaa nefret ediyorum

şahsı görünce kısmetim kapanıyor

E tabii, burda Atatürk ü sevmeyenler neden sevmiyor sanıyorsun?
Erdoğan Atatürk ( pardon ona göre Gazi Mustafa Kemal) "en büyük Kahramandı, her yaptığı doğruydu" deseydi burda bizim Atatürk sevgimizi beğenmez, en büyük Atatürkçü onlar olurdu.
Ne diycen işte" fıtrat, kader , kısmet"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…