- 18 Şubat 2010
- 15.851
- 19.776
-
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
Bana mı dediniz?
[sıze=3]2003 akp lideri tayyip erdoğanın adli sicilini temizleyen yasa kabul edildi.
2003 seka balıkesir işletmesi satıldı.
2003 taksan takım tezgahları sanayi satıldı.
2003 tzdk sakarya traktör işletmesi satıldı.
2003 petkim standart kimya şirketi satıldı.
2003 tekel çankırı kaya tuzlası satıldı.
2003 seka aksu işletmesi satıldı.
2003 sümerbank nazilli basma fabrikası satıldı.
2003 ormanların satışını öngören yasa kabul edildi.
2003 kuşadası limanı satıldı.
2003 seka kastamonu işletmesi satıldı.
2003 gerkonsan gerede çelik konstrüksiyon ve teçhizat fabrikaları satıldı.
2003 trabzon, dikili limanı satıldı.
2003 seka taşucu tersane alanı satıldı.
2003 seka çaycuma işletmesi satıldı.
2003 tcdd izmir limanı satıldı.
2004 seka karacasu işletmesi satıldı
2004 ebk manisa et ve tavuk kombinası satıldı.
2004 eti bakır işletmeleri satıldı.
2004 tekel sekili tuzlası satıldı.
2004 bursagaz satıldı.
2004 eti elektrometalurji satıldı.
2004 sümer holding bakırköy işletmesi satıldı.
2004 kütahya şeker fabrikası satıldı.
2004 thydeki kamu hisselerinin %23ü satıldı.
2004 eti gümüş satıldı.
2004 seka ardanuç işletmesi satıldı.
2004 sümerbank diyarbakır işletmesi satıldı.
2004 çayeli bakır işletmeleri satıldı.
2004 tügsaşa ait gemlik gübre sanayi satıldı.
2004 tekel alkollü içkiler sanayi satıldı. (iki yılı ödemesiz 292 milyon dolara alan şirket 2 yıl sonra 920 milyon dolara
amerikalılara sattı. Devlet yaklaşık 600 milyon dolar zarar ettirildi.)
2004 tekel içki bölümünün satışının ardından 9 fabrika kapatıldı.
2004 esgaz satıldı.
2004 eti krom satıldı.
2004 tümosan türk motor sanayi satıldı.
2004 igsaş (istanbul gübre sanayi) satıldı.
2005 sümerbank manisa pamuklu mensucat satıldı.
2005 sekaya ait üretim yapan 120 tesisin yıkımı tamamlandı.
2005 şeker kurumu ve idari birimleri bakanlar kurulu kararıyla kaldırıldı.
2005 sümerbank beykoz deri ve kundura satıldı.
2005 seka izmit işletmeleri satıldı.
2005 eti seydişehir alüminyum satıldı.
2005 tügsaşa ait tekirdağ depoları satıldı.
2005 türk telekom (iki yıllık karına) yabancılara satıldı.
2005 - adapazarı şeker fabrikası satıldı.
2006 tüpraş satıldı.
2006 thydaki kamu hisselerinin %28i daha satıldı.
2006 erdemir satıldı.
2006 büyük ankara oteli satıldı.
2006 tekel kaldırım, yavşan ve kayacık tuzlaları satıldı.
2007 tcdd derince limanı satıldı.
2007 deveci maden sahası işletme hakkı satıldı.
2007 araç muayene istasyonu ı ve ıı. Bölgeleri satıldı.
2007 tcdd mersin limanı satıldı.
2008 petkim satıldı.
2008 tcdd bandırma ve samsun limanları satıldı.
2008 ankara doğalgaz üretime ait 9 santral satıldı.
2008 tekel sigara sanayi işletmeleri satıldı.
2008 tekelin adana, malatya, tokat, bitlis ve samsun sigara fabrikaları, geniş arsalarıyla birlikte yabancılara satıldı.
2008 tekelin sigara bölümünün satışının ardından istanbul, adana, bitlis, malatya ve tokat sigara fabrikaları kapatıldı
2008 türkiye genelinde 60 yaprak tütün işleme tesisi kapatıldı.
2009 başkent elektrik dağıtım satıldı.
2009 meram elektrik dağıtım satıldı.
2009 kastamonu, kırşehir, turhal, yozgat, çorum ve çarşamba şeker fabrikaları satıldı. (bu fabrikalar da sadece iki yıllık karına yabancılara satılmıştır.)
2009 iller bankasının tasfiyesi için yasa hazırlandı.
2009 güneydoğu sınırındaki arazilerin yabancılara satılması için yasa çıkartılmış olup, bu toprakların yabancılara devri için
hazırlıklar devam etmektedir.
ülke resmen satıldı, dahası var mı?
Deprem vergisini çatır çatır aldılar,e oldu gidip yol yapmışlar birde utanmadan ekranlara çıkıp söylediler...
Kardeşim depreme dayanaklı ev yapın da ihtiyac sahipleri gidip otursun..
Yokkkk olurmu illa yol olacak,neymiş hükümet yol yapmışşş..
Hadi canımmm sende....
Tamam, pardon...weiss'e söyledi.....
RTE bugün ölse yarın hatırlanmayacak,anma günleri düzenlenmeyecek unutulacak biridir.Bu yüzden Atatürk zorunuza gidiyor siz de haklısınız :)
LG-P710 Tapatalk
Sevenler kayboldu piyasadan, çok ağır oldu galiba, kusura bakmayın...
yol yapmakta nedir hemde duble yol yapıyorlar. insanları duble kutuplaştırma, duble hırsızlık, duble yandaşlık, duble paralel, duble yalan, duble hakaret, herşeyleri duble duble yaşıyorlar, duble duble götürüyorlar, oyy maşallah
Aynen bir süre konuşulur ondan sonra unutulur gider. Kendileri söylüyor onun gibi biri birdaha gelemez diye, yani onun gibi bir dikdatör bu topraklarda hayal olur demek istiyorlar..sonra yandaşlarıda çil yavrusu gibi dağılır gider. Köylü köyüne herkes yoluna.
Kimin kimi seveceğine ben karışamam, ancak kimileri körü körüne savunuyor, iki yol yapıldı diye ülke kalkındı sanıyorlar. Onları da suçlayamayız, günümüz medyası başka seçenek bırakmıyor. Bu yüzden bunları paylaşmamdaki amaç insanları bilgilendirmek, memlekette neler döndüğünü gösterebilmek; insanlarla siyasi tartışmaya girip birilerini yermek değil.Kaybolmamistir.Isine gelmeyeni gormezden gelir sonra kaale almiyorum der. Egoyu tavan yapmakla mesgul.
Bosa parmaklarinizi yormayin seven sever sevmeyen sevmez yapacak bi sey yok.
yalnız değilsin bacım aynen bende sevmiyorum hattaa nefret ediyorumNe olacak benim bu Tayyip düşmanlığım?
Başbakan Erdoğanı, AK Partiyi eleştirdiğimde şöyle tepkiler alıyorum: Gözünü Tayyip Erdoğan nefreti bürümüş. Öfken, gerçekleri görmeni engelliyor. Düşmanlığından dolayı, baktığın her şeyde kusur görüyorsun.
Peki gerçekten Tayyip Erdoğana öfkem var mı?
Allahın bildiğini sizden saklayacak değilim. Evet var.
Peki nefret ediyor muyum? Doğrusu zaman zaman kabaran öfkemin nefrete dönüşmemesi için büyük bir çaba gösteriyorum.
Peki neden bu kadar öfkeliyim? Ne istedim de vermediler? Hangi TVnin, gazetenin başına geçmeyi veyahut hangi gazetelerinde köşe talep ettim de kabul etmediler?
12 yıllık Erdoğan iktidarı döneminde, ihale alamadım da ondan mı kızıyorum?
TRTye film yada belgesel önerisi götürdüm, geri mi çevirdiler?
Ne istedim? Bırakın istemeyi, talip olduğumu ima ettiğim herhangi bir şey var mı?
Tek bir Allahın kulu, benim AK Parti iktidarından kişisel herhangi bir talepte bulunduğumu söyleyebilir mi?
Bugüne kadar çalıştığı tüm makamlardan kendi isteğiyle istifa etmiş biri, Tayyip Erdoğandan ne bekler?
O halde nedir bu Tayyip Erdoğana olan öfkemin nedeni?
Tayyip Erdoğan benim gençliğimi, hayallerimi, geleceğimi, ideallerimi, inancımı bugüne kadar gözüm gibi koruduğum her şeyimi ellimden aldı.
Dinin topluma değer katacağına olan inancıma büyük darbe indirdi.
Ortaokuldan beri İslamcı camianın içindeyim.
O yaştan itibaren bu ülkeye güzel ahlak, dürüstlük, dostluk, kardeşlik, özgürlük gelsin diye çalıştım çabaladım.
Tayyip Erdoğanın temsil ettiği dindar siyaset Türkiyede iktidar olsun, ülkeye huzur getirsin diye gecemi gündüzüme kattım.
Aşklarımı, ailemi, çocuklarımı tüm hayatımı İslamcılık davası için ihmal ettim.
Tek bir amacımız vardı: Müslümanlıktan aldığımız o güzel ahlakı tüm ülkeye yaymak. Özgürlüğü, kardeşliği, iç barışı, yoksullara merhameti ve yardımı, insanlara saygıyı bu ülkenin kalıcı değerleri kılmak.
Bu idealler uğruna siyaset yapıyorduk.
Bunun için gazeteler çıkardık. TVleri bunun için, bin bir sıkıntıyla kurduk.
Vakıfları, dernekleri, okulları hep bunun için açtık.
Bu düşünce, bu görüş iktidar olsun diye 3 yıl boyunca sabaha kadar sokaklarda gazete dağıttım.
Elime azıcık para geçtiğinde hemen ya dergi çıkardım ya gazete.
Benim gibi yüzbinlerin çabası sonunda AK Parti iktidar oldu.
İşte tüm bu birikimi Erdoğan 2 yılda mahvetti. Kendi kişisel hesapları için gözümüzün yaşına bakmadan bütün emeğimizi, birikimimizi harcadı.
Dindarları, dindarlığı toplumun nazarında değersizleştirdi. Değersizleştirmekle kalmadı üstelik, nefret objesi yaptı.
Asla hırsızlık yapmaz diye bakılan dindarlara hırsız, yolsuz damgası vurulmasına neden oldu.
Çatışmacılığı, ötekileştirmeyi, hakareti, saygısızlığı dindarların alameti farikası yaptı.
Merhametli, müşfik, yardımsever olarak bilinen dindarları iktidar hevesiyle gaddarlaştırdı.
Adam kayırma, kendinden olmayanın hakkını yeme, onun döneminde zirveye çıktı.
Alnında secde izi bulunan adama duyulan o itimadı yok etti.
Dindar adamdır yalan söylemez, dindar adamdır çalmaz, dindar adam adaletsizlik yapmaz algısını yaptıklarıyla yerle bir etti.
Barış dini olan İslamın çıkar için kullanıldığında nasıl yakıcı bir silaha dönüşebileceğini gösterdi.
Sadece bunlar mı?
İstanbulun silueti onun zamanında bozuldu.
Şehirlerimiz onun iktidar döneminde daha da yaşanmaz hale geldi.
Mezhep savaşı Ortadoğuyu kasıp kavururken, siyasi çıkar için Alevi- Sünni ayrımcılığı yapmaktan imtina etmedi.
Reyhanlıda 53 Sünni vatandaşımızı kaybettik dedi!
Medya onun döneminde pespayeleşti. Gazetecilik iflas etti.
Sektördeki en kişiliksiz, en ahlak yoksunu, haysiyet fukarası kim varsa onları en önemli makamlara taşıdı.
Maaşını verdiği bu tetikçilerin 'kardeşim' dediği yol arkadaşlarına saldırmasına göz yumdu.
Onunla birlikte hareket eden hiçbir dava arkadaşına değer vermedi. Hepsini aşağıladı. Yok saydı. İtibarsızlaştırdı.
50 yıllık emeğin sonunda yetişen İslamcı aydın, yazar, kanaat önderlerinin hepsini iktidar imkanlarıyla sindirdi, değersizleştirdi.
Kimine makam verdi, kimine ihale.
Gözün üstünde kaşın var diyen yazarları, aydınları, gazetecileri yokluğa mahkum etti.
Dışladı. Ekmeğiyle oynadı. Bu insan, yıllardır ben iktidar olayım diye çabaladı demeden, bir eleştiri yazısı üzerine kendi dava arkadaşlarının işine son verilmesini emretti.
Sonunda hepsini koşulsuz itaate mecbur bıraktı, muma çevirdi.
Başkan olma sevdasına özgür, demokrat, barışçı bir anayasa yapma imkanını tepti.
Küfrü, hakareti, kavgayı, kural tanımamayı siyasi söylem olarak benimsedi.
Suriyede daha ilk günden itibaren silahlı çatışmanın tarafı oldu.
Savaşı körükledi. Bir ülkeyi harap eden, yüzbinlerin ölümüne sebep olan bir ateşe odun taşımaktan çekinmedi.
Gezi sürecinde Kabataş ve camide içki gibi uydurma senaryolarla iç barışımıza büyük bir darbe indirdi.
13 yaşındaki evladını kaybetmiş bir anneyi miting meydanında yuhalattı.
Sorumlu olduğu bir felakette ölen insanların acısına bakmadan vatandaş yumrukladı. Acılı bir insana tekme atan danışmanını korudu, onunla birlikte namaza gitti.
Tüm bunlarla hepimizi dünya aleme rezil etti.
Benim emeğimle iktidar olan birinin yaptıklarından dolayı, yabancılara Ben Türküm demeye utanıyorum.
Bundan daha acı ne olabilir?
Bu listeyi o kadar uzatabilirim ki sayfalar yetmez.
Peki bana Tayyip Erdoğan öfken gözünü karartmış diyen arkadaşlar, siz niçin öfkelenmiyorsunuz?
Tüm bu olanlara rağmen öfkenizi nasıl yendiniz?
Yıllarca yaptığınız çalışmaların heba edilmesi niçin zorunuza gitmiyor?
Daha fazla oy almak için ülkemizin yaşanmaz hale getirilmesi sizi nasıl kızdırmıyor?
Erdoğanın dine ve dindarlara verdiği zarar sizi niçin etkilemiyor?
Bugüne kadar canla başla savunduğunuz ideolojiyi, umut olmaktan çıkardı. Buna rağmen hâlâ ona sevgiyle nasıl yaklaşıyorsunuz?
Bütün iddianızı, sözlerinizi, çabalarınızı boşa çıkardı. Savunduğunuz değerleri ucuzlattı.
Buna rağmen niçin öfke duymuyorsunuz?
Nedir bunun sırrı?
Söyleyin, biz de bilelim.
http://www.internethaber.com/ne-olacak-benim-bu-tayyip-dusmanligim-16073y.htm
LG-P710 Tapatalk
Bu da Recep Tayyip Erdoğan'ı Sevmeme Nedenlerimden Biri:
Erdoğan Videoda Atatürk'ün ilkelerinden biri olan laikliğe karşı çıkıyor ve Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.'sözüyle dalga geçiyor.Özellikle 1.43'ten sonraki kısmı dikkatli dinleyin[video=youtube;npF0ZzeQnVQ]https://www.youtube.com/watch?v=npF0ZzeQnVQ[/video]
Benim de,benim de.Yalnız topic yine üstümüze kaldı iyi mişahsı görünce kısmetim kapanıyor
Bu da Recep Tayyip Erdoğan'ı Sevmeme Nedenlerimden Biri:
Erdoğan Videoda Atatürk'ün ilkelerinden biri olan laikliğe karşı çıkıyor ve Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.'sözüyle dalga geçiyor.Özellikle 1.43'ten sonraki kısmı dikkatli dinleyin[video=youtube;npF0ZzeQnVQ]https://www.youtube.com/watch?v=npF0ZzeQnVQ[/video]
aziz nesin - zübük
geldi aklıma
Benim de,benim de.Yalnız topic yine üstümüze kaldı iyi mi