Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inş isteyen herkese rabbım nasıp edr.bizde3yıllık evliyiz ilk yıl eşim korundu.ben ilaç kullanmadım ilk hailleğim korunmayı bıraktıktan 10ay sonra hç beklemedimz ayda oldu çünkü sadece2kez ilişkimiz olmuştu oay.ve oay hamile kalmışım.ama bebk gelişemiş kurtaj oldum 2buçuk aylıktı.aslında hamille kalbilmenin asıl sırrı sakın olmak geniş olmak aslında ben bunu ilk hamileğimdeanaldım çünkü tama dedik tedavı omız lazım dedik oay haile kalmışım.neyse herkese asın rahat günler diliyorum vede bebişli gunler inş bırbırmıze dua edlim inş
merhaba arkdaşlar 5aylık evliyim 5aydır istiyoruz fakat olmadı. bu ay genel kontrol için doktora gidicem inşallah bu sorun yoktur..
selam kızlar 8 yıllık evliyim eşim çok istediği için hiç korunmadık ilk yıllar 7 ve 6 yaşında 2 prensesim vardı ondan sonra sürekli eşim korunuyordu ve ben tiroit hastasıyım (tiroid hastaları zor hamile kalırmış) korunduğumuz halde şimdi birde 4 aylık prensim var allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırmayı nasip etsinna.s.
ya ilaç faaln kulandın mı canım bende15ay önce bek gelişemiş karnımda kurtaj oldum hala yokkk