Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR YA BENDE 2,5 AYLIK EVLİYİM HAP KULLANIYORDUM AMA YENİ BIRAKTIM SİZE BAKIYORUMDA BENİM GİBİ YENİ OLUPTA YAPAN YOK HERHALDE :) SİZCE ÇOKMU ERKEN VE BİŞİ DAHA SORUCAM HAMİLE KALAMAZSAM NE KADAR SÜE SONRA DOKTORA GİTMELİYİM SİZCE...![]()
:1hug:
İNŞ CANIM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE EVRSİN CANIM BRBIRIMIZEDE DUA EDLİM EMİ AMA KORKMA SAKIN OL SDECE DUA ET BİDE CALIŞ TABİ:1hug:
canım 15ay önce saglıksız gecbelik yaşadı kurtaj oldum ve hala adetlerim tam anlamıyla duzene girmdei canım.2 3aydır duzenl
deieybilirm benim içerde parca kalmış dediler6ay öle gitti sonra güçlü biantıbiyotık kullandım eylülde eylülden sonrada 2y düzenli ol sonrasında 10 15 8gün ceti günümden şimdi 2 3aydır düzenli gibi.kimileri kurajdan sonra düşükten sonra hemen hamile kalıyomuş bizm daha vaktimzi var demkki
Arkadaşlar nerdesiniz??Yarın adet günüm inşllah olmam eğer olursam hapa başlıycam 5.günü.Sizler napıyosunuz?Nerelerdesiniz?
Arkadaşlar nerdesiniz??Yarın adet günüm inşllah olmam eğer olursam hapa başlıycam 5.günü.Sizler napıyosunuz?Nerelerdesiniz?