Ben de 400 yada 500 düşünüyordum350 yeter bence yakın değilse. Max. 500.
Arkadaşlar üniversiteden arkadaşım evleniyor çok yakın değil. Düğün aynı şehirde ama ilçede 3 saat uzaklıkta gideyim diyordum ama gidemiycem. Para göndericem. Ne kadar gönderilmeli ? Minik bir öneri siz ne takıyorsunuz böyle durumlarda. Ekonomi bir tuhaf :/
Ben de öyle çok taktım ve bekarimYakinim degilse takmam. Hele dügünüm yakin tarihte degilse. Su Ana kadar evlenen arkadaslarima taktigim altinlar pismanligimdir.
Neden böyle düşünüyorsunuz ?Yakinim degilse takmam. Hele dügünüm yakin tarihte degilse. Su Ana kadar evlenen arkadaslarima taktigim altinlar pismanligimdir.
bilezik taktigim arkadasim dugunume gelmeyip salak bir orkide gönderdigi icinNeden böyle düşünüyorsunuz ?
Oww çok fenabilezik taktigim arkadasim dugunume gelmeyip salak bir orkide gönderdigi icin
Kulağıma küpe olacak sağ olun.bilezik taktigim arkadasim dugunume gelmeyip salak bir orkide gönderdigi icin
Arkadaşa bilezik takmak mıbilezik taktigim arkadasim dugunume gelmeyip salak bir orkide gönderdigi icin
Yarım gr tedavülden kalktı. Bir gram altında altın üretmek yasak artık.Yarim gr ya da gram takin.
Aa cidden mi elimizdekiler nolcak acabaYarım gr tedavülden kalktı. Bir gram altında altın üretmek yasak artık.