• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

İlk bebişime 3.denemede hamile kaldım,oğlum 6 yaşında.2.hala bekletiyor 6.denemede de olmadı.Kısmet 7ye inş.

ben 11. aydır korunmuyorum bakalım test yaptım biraz önce negatif çıktı moralim bozuk bu ay klomen kullanacağım bakalım hayırlısı şimdi

selam arkadaşlar.. hamile olanlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. benim gibi beklemekte olanlara sabır diliyorum biliyorum ki yeri ve zamanı var rabbim biliyor bize sadece dua etmek düşer.. 1 yıl korundum ben de geçtiğimiz şubatta bıraktım hapı.. bir an önce rabbim bize de tattırsın annelik duygusunu...

o_Obende yeni evliyim 3 bucuk ay oldu ikimizde istiyoruz ama olmuyo gecen ay 2 gun oldum bu ay tam vaktinde oldum
:(

8. denemede... Allaha şükür... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

o_Obende yeni evliyim 3 bucuk ay oldu ikimizde istiyoruz ama olmuyo gecen ay 2 gun oldum bu ay tam vaktinde oldum
:KK43:
daha çok yeni tatlım stres yapmamaya çalış, sabırlı ol, inşllah olur en kısa sürede hayırlısıyla

daha çok yeni tatlım stres yapmamaya çalış, sabırlı ol, inşllah olur en kısa sürede hayırlısıyla
Benim de 2 gün günüm geçti kan testi yaptırdım sağlık ocağında pazartesi belli olur dedi şimdi bekle dur ama kendim test yapınca negatif çıktı umutlanamıyorum

Benim de 2 gün günüm geçti kan testi yaptırdım sağlık ocağında pazartesi belli olur dedi şimdi bekle dur ama kendim test yapınca negatif çıktı umutlanamıyorum

niye o kadar geç çıkıyormuş ki ya, şimdi beklemek ne zor olur, aslında 2-3 saate çıkardı ama yoğunluk var herhalde, hayırlısı olsun ama umutlanmamak daha iyi gibi geliyo bana, daha sakin karşılıyor insan öyle yapınca, öteki türlü beklenti olunca hayal kırıklığı da oluyor üzülüyoruz. hem beklemediğin bir anda olursa sürpriz olur daah güzel olur, pazartesi yazzarsın di mi sonucu buraya, ben takip ediyorum cnm

niye o kadar geç çıkıyormuş ki ya, şimdi beklemek ne zor olur, aslında 2-3 saate çıkardı ama yoğunluk var herhalde, hayırlısı olsun ama umutlanmamak daha iyi gibi geliyo bana, daha sakin karşılıyor insan öyle yapınca, öteki türlü beklenti olunca hayal kırıklığı da oluyor üzülüyoruz. hem beklemediğin bir anda olursa sürpriz olur daah güzel olur, pazartesi yazzarsın di mi sonucu buraya, ben takip ediyorum cnm
OLUMLU DA OLUMSUZ DA OLSA YAZARIM CANIM RABBİM HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİN RABBİM HERKESİ SEVİNDİRSİN

OLUMLU DA OLUMSUZ DA OLSA YAZARIM CANIM RABBİM HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİN RABBİM HERKESİ SEVİNDİRSİN
amiin bu güzel duan için :)

siz de istiyorsunuz değil mi ne kadar zamandır istiyorsunuz ben de bir yıldır istiyorum hayırlısı birbirimize dua edelim ben çok dua ediyorum buradaki arkadaşlarıma
benim henüz ikinci ayım canım geçen ay istemeye başladık olmadı, bu ay da çok umutlu değilim açıkası, 7 gün var adetime öyle bekliyorum şimdilik, inşallah çok bekletmez, benim için de dua edin, ben de ediyorum, umarım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bir an önce

benim henüz ikinci ayım canım geçen ay istemeye başladık olmadı, bu ay da çok umutlu değilim açıkası, 7 gün var adetime öyle bekliyorum şimdilik, inşallah çok bekletmez, benim için de dua edin, ben de ediyorum, umarım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bir an önce
Hayırlısıyla inşallah olur canımcım daha erken olur kuzum hayırlısıyla

kızlar malum bugün kandil.. hepimiz birbirimize dua edelim isteyen herkese rabbim anne baba olmayı nasip etsin o heyecanı bize de yaşatsın inşallah.. hepimizinki daha çook yeni aslında.. 12. yılında hamile kalabilenleri tanıyorumm. Allah aratmasın evlatsızlıkla imtihan etmesin hiçbirimizi...

Back