o ay hamile kalmisinne kadar zamanda hamile kaldınız. ilacı içmeye başladıktan sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ay hamile kalmisinne kadar zamanda hamile kaldınız. ilacı içmeye başladıktan sonra.
daha çok yeni tatlım stres yapmamaya çalış, sabırlı ol, inşllah olur en kısa sürede hayırlısıylabende yeni evliyim 3 bucuk ay oldu ikimizde istiyoruz ama olmuyo gecen ay 2 gun oldum bu ay tam vaktinde oldum
![]()
Benim de 2 gün günüm geçti kan testi yaptırdım sağlık ocağında pazartesi belli olur dedi şimdi bekle dur ama kendim test yapınca negatif çıktı umutlanamıyorumdaha çok yeni tatlım stres yapmamaya çalış, sabırlı ol, inşllah olur en kısa sürede hayırlısıyla
Benim de 2 gün günüm geçti kan testi yaptırdım sağlık ocağında pazartesi belli olur dedi şimdi bekle dur ama kendim test yapınca negatif çıktı umutlanamıyorum
OLUMLU DA OLUMSUZ DA OLSA YAZARIM CANIM RABBİM HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİN RABBİM HERKESİ SEVİNDİRSİNniye o kadar geç çıkıyormuş ki ya, şimdi beklemek ne zor olur, aslında 2-3 saate çıkardı ama yoğunluk var herhalde, hayırlısı olsun ama umutlanmamak daha iyi gibi geliyo bana, daha sakin karşılıyor insan öyle yapınca, öteki türlü beklenti olunca hayal kırıklığı da oluyor üzülüyoruz. hem beklemediğin bir anda olursa sürpriz olur daah güzel olur, pazartesi yazzarsın di mi sonucu buraya, ben takip ediyorum cnm
amiin bu güzel duan için :)OLUMLU DA OLUMSUZ DA OLSA YAZARIM CANIM RABBİM HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİN RABBİM HERKESİ SEVİNDİRSİN
herkese versin Rabbim canım evlatsızlık zor evin neşesi önemliamiin bu güzel duan için :)
tabi mutlaka, Allah aratmasınherkese versin Rabbim canım evlatsızlık zor evin neşesi önemli
siz de istiyorsunuz değil mi ne kadar zamandır istiyorsunuz ben de bir yıldır istiyorum hayırlısı birbirimize dua edelim ben çok dua ediyorum buradaki arkadaşlarımatabi mutlaka, Allah aratmasın
benim henüz ikinci ayım canım geçen ay istemeye başladık olmadı, bu ay da çok umutlu değilim açıkası, 7 gün var adetime öyle bekliyorum şimdilik, inşallah çok bekletmez, benim için de dua edin, ben de ediyorum, umarım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bir an öncesiz de istiyorsunuz değil mi ne kadar zamandır istiyorsunuz ben de bir yıldır istiyorum hayırlısı birbirimize dua edelim ben çok dua ediyorum buradaki arkadaşlarıma
Hayırlısıyla inşallah olur canımcım daha erken olur kuzum hayırlısıylabenim henüz ikinci ayım canım geçen ay istemeye başladık olmadı, bu ay da çok umutlu değilim açıkası, 7 gün var adetime öyle bekliyorum şimdilik, inşallah çok bekletmez, benim için de dua edin, ben de ediyorum, umarım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bir an önce
Hayırlısıyla inşallah olur canımcım daha erken olur kuzum hayırlısıyla
dua et canım banaben de acele etmiyorum canım henüz yeni diye, hani olursa olsun diyoruz artık, kısmet :))