• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Mrb arkadaslar benimde haziranda bir sene olacak Rabbim kimseyi imtihan etmesin bebekle çok zor. Birde Bu arada eşim varikosel ameliyatı oldu 2 ay önce bende problem yok şimdilik sadece tüpleri m açık mi tıkalimi ona bakilmadi. Dr da gidin ihmal etmeyin bi problem varsa erken tedavi de önemli

Mrb arkadaslar benimde haziranda bir sene olacak Rabbim kimseyi imtihan etmesin bebekle çok zor. Birde Bu arada eşim varikosel ameliyatı oldu 2 ay önce bende problem yok şimdilik sadece tüpleri m açık mi tıkalimi ona bakilmadi. Dr da gidin ihmal etmeyin bi problem varsa erken tedavi de önemli
İnşaallah hamile kalırız hayırlısıyla

Ben ilkinde doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra ucuncu ay hamile kaldim.ikincisinde dördüncü denemede kaldım ama düşük oldu.üçüncüsü simdi karnimda. Düşükten altı ay sonra hamile kaldim.ama bu altı ayin üç ayinda korunduk.yani ortalama hepsinde uç ya da dördüncü ayda kalmisim..

Ben ilkinde doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra ucuncu ay hamile kaldim.ikincisinde dördüncü denemede kaldım ama düşük oldu.üçüncüsü simdi karnimda. Düşükten altı ay sonra hamile kaldim.ama bu altı ayin üç ayinda korunduk.yani ortalama hepsinde uç ya da dördüncü ayda kalmisim..
DARISI BANA VE İSTEYENLERE CANIM AMİN BİZ DE HAYIRLISIYLA HAMİLE KALIRIZ İNŞ

Bende evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım.10 haftalıkken kalp atışları durdu bebeğimizi kaybettik.Doktor 6ay korun dedi. Insülin direncim vardı ve doktor tavsiyesiyesıyle bir ilaca başladım. Doktor bana aynı zamanda bu ilaç hormonlarinıda düzenler tekrar hamile kalabilirsin dedi. doğal yollardanyarım yamalak korunuyor sayılıyordukki 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bebek 3 aylık olana kadar aile dışında kimseye soylemedik bebeğimiz olacağını tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korktum kendi acimdan çok insanlara dert anlatmak daha sinir bozucu oluyor çünkü insülin direnci ilacını kadın doğum doktorum bebek 3 aylık olana kadar kullan dedi kullandım. Çok şükür allahıma 15 günde bir korkudan kontrole gide gele meleğimi kucağıma aldım. Henüz 7 ay geçmişti 6 ay regl olmamıştım emzirdigim için taşınma telaşım vardı o zamanlar aklımın ucundan bile geçmemişti ikinci bir bebek sevinsemmı uzülsemmı bilemedim. Şimdi ikinci meleğimde 5 aylık diğer meleğim 21aylık ikisi birden zor olsada, iyiki ikincide o zamanda olmuş diyorum. Her serde bir hayır her hayırda bir seR saklamis yüce rabbim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Istemeyene vermesin bu melekler kötü muameleye maruz kalmasın. Çok kötü bir dünyada yaşıyoruz

ben 7.ay kaldım. 6 ay hayal kırıklığı yaşadım 7.ay hiç ummazken oldu.yine olmaz diyordum çünkü

merhabalar ben iki yılllık evliyim bir senedir istiyoruz çok şükür Rabbim nasip etti bir yıl sonra. Evlilik yıl dönümünde hamile kalmışım :)

Bizde evlendikten 4 ay sonra istedik bebegi 4 ay denedik artık olmuyo diye strese girdik doktora gitcekdık tüm testleri yaptırmaya bu a4ada eşim keciboynuzu çayı içmeye başladı bende hem kendime hem hareketlerime dikkat ediyodum sonra bi arkadaşım adetine birhafta kala ilişkiye girmeyin belki tutsada adetle atiyodur dedi denedik o ay tuttu doktora gidene kadar ilişkiye girmedik gittiğimizde doktor ilişkiyi yasakladi düşük riski yüksek diye şimdi çok şükür allah bize nasip etti darısı tüm isteyenlere

Bizde evlendikten 4 ay sonra istedik bebegi 4 ay denedik artık olmuyo diye strese girdik doktora gitcekdık tüm testleri yaptırmaya bu a4ada eşim keciboynuzu çayı içmeye başladı bende hem kendime hem hareketlerime dikkat ediyodum sonra bi arkadaşım adetine birhafta kala ilişkiye girmeyin belki tutsada adetle atiyodur dedi denedik o ay tuttu doktora gidene kadar ilişkiye girmedik gittiğimizde doktor ilişkiyi yasakladi düşük riski yüksek diye şimdi çok şükür allah bize nasip etti darısı tüm isteyenlere
AMİN İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN

kızlar doktordan geldim müjjjjjjjjjjjjjjjdeeeeeeeeeeee 3 dene yumurtam oluşmuş 20 mm 16 mm 15 mm çatlatma iğnesi vermedi ama kist oluşmasın diye gerçi akıntım oluyordu çatlar heralde ay çok sevindim sanki hamişim kadar olmasa da sevindim

kızlar doktordan geldim müjjjjjjjjjjjjjjjdeeeeeeeeeeee 3 dene yumurtam oluşmuş 20 mm 16 mm 15 mm çatlatma iğnesi vermedi ama kist oluşmasın diye gerçi akıntım oluyordu çatlar heralde ay çok sevindim sanki hamişim kadar olmasa da sevindim
Ay çok sevindim darısı hamileliğine inşallah canım benim

Back