- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 48
Tamam canımdua et canım bana
![Smile (: (:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımdua et canım bana
Merhaba arkadaşlar bizde 1,5 yıldır istiyorum ama olmadı aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum. İnşallah isteyen herkez tez zamanda kavuşur bebeğine:)
Herkese merhaba. Hamiş arkadaşlar öncelikle sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olsun, Rabbim bizlerede yaşatsın inş bu güzel duyguyuBizde 3. senemize giricez ağustosta, 3 aydir korunmuyoruz ama bu ayda adet oldum
bakalim nasip kismet ins önümüzdeki aya umutluyuz çalışmalara tam gaz devam:)
maşallahhhhEvlendiğim ilk ayda hamile kaldım
Test yaptın mı canımadetim 2 hafta gecikti haala adet olamadım
kan testi yaptım 5 dakkada çıktı negatf dedı ama bence teste gvenemıorm..sence bes dakkada çıkar mı testTest yaptın mı canım
nasıl 5 dk da çıktı güvenme canım biraz daha bekle umutla bekle ALLAH büyüktür ama olumsuz olunca da üzülme bende haziranı bekliyorum kuzumkan testi yaptım 5 dakkada çıktı negatf dedı ama bence teste gvenemıorm..sence bes dakkada çıkar mı test
ben şırnakta yaşıorm küçük bi sağlık ocağı var..kan testı yaptm negatf dedı sence ıdrar testı alsam mınasıl 5 dk da çıktı güvenme canım biraz daha bekle umutla bekle ALLAH büyüktür ama olumsuz olunca da üzülme bende haziranı bekliyorum kuzum
Al tabii canım bir de öyle deneben şırnakta yaşıorm küçük bi sağlık ocağı var..kan testı yaptm negatf dedı sence ıdrar testı alsam mı
teşekkürler canm..tarlusal aldım adet söktrücü ama bı ıdrar denemek ıstıormAl tabii canım bir de öyle dene
tamam bırazdan test alacamBir test yap ondan sonra adet söktürücü kullan canım aklında soru işaretiyle yaparsan pişman olursun canım
Al canım buraya yaz haberdar et beni ben de 22 gün beklemiştim adet söktürücü de kullanmamıştım ne olur ne olmaz diye test yap için rahatlasın kuzumtamam bırazdan test alacam
tamam canmAl canım buraya yaz haberdar et beni ben de 22 gün beklemiştim adet söktürücü de kullanmamıştım ne olur ne olmaz diye test yap için rahatlasın kuzum