selinda ilişki sıklığınız nasıldı
Mrb arkadaşlar 3 senelik evliyim daha geçen ay denemeye başladık suan hamislik yok regl oldum...dilerim tez zamanda hepimiz hamis kalırız fakat sormak istediğim birsey var bütün bir ay gün aşırımı denicez yoksa ovulasyon günlerimi
Meb arkadaşım benim doktorumun tavsiyesini yazayım sana ben o ay hamile kaldım adetinin başladığı günü 1. Gün olarak alıyosun 9. 10. 11. 12. 13. 14. Gün verimli günler ama 9 11 13. Günler ilişkide bulunursan daha verimli bol şanslarr:)Mrb arkadaşlar 3 senelik evliyim daha geçen ay denemeye başladık suan hamislik yok regl oldum...dilerim tez zamanda hepimiz hamis kalırız fakat sormak istediğim birsey var bütün bir ay gün aşırımı denicez yoksa ovulasyon günlerimi
Tamam cnm bunu denicem çok teşekkür ederim diğer günler de denemedin yani öylemiMeb arkadaşım benim doktorumun tavsiyesini yazayım sana ben o ay hamile kaldım adetinin başladığı günü 1. Gün olarak alıyosun 9. 10. 11. 12. 13. 14. Gün verimli günler ama 9 11 13. Günler ilişkide bulunursan daha verimli bol şanslarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?