• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Benim bu ayda olmadı canlar. Eşim bu ay Varikosel ameliyatı olacak artik umudumuz önümüzdeki aylara.yaza hamile olarak gireriz inssss

Eylül 2014'de evlendik ve şu an 14+5 haftalık gebeyim.. Hamile olduğumu da regl gecikince öğrendim doğal olarak, üstelik de eşimin memleketinde yurt dışındaydık ve ben orada bana bebek ne zaman diye soran akrabalarına; " daha erken her şey düzene girsin bakalım o zaman " diyordum, bunu söyledikten 4-5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim. Yaşadığım şoku anlatamam. Ama şükürler olsun şimdi çok heyecanlıyım :KK73::KK73::KK73:
Rabbim bir an önce bebek isteyen bütün herkese nasip etsin bu duyguyu. Dualarımız kabul olsun inşallah. Amiinn :KK51:

masallah,saglikla al kucagina :KK36:

3,5 ay ve sonrasında süprizz.. buna deneme gozuyle bakmiyoruz ama cunku ikimizinde cocuk olsun gayemiz yoktu ama olursa da keyfimize denilicek bisey kalmazdi. Esimin ilk evliliginden cocugu yoktu benimse bir oglum var.. neysee bugun test bana hazir ol anne olmaya yine yeni yeniden dedi darisi hamis olmak isteyen herkese rabbim bu duygudan kimseyi mahrum etmesin insallah :KK68:

ewlendikten hic korunmaksizin 3.5 yil sonra hamile kaldim tedawisiz her seyin bi vakti zamani olduguna inandirdi bu durum 3.5 yil boyunca hic hamile kalamicam sanardim her ay adet olunca aglardim insanlardan uzaklasmistim ozellikle hamile arkadaslardan en son gittigim dr rahim agzi yaramin yakilip asilama yapilmasinin gerektigini dogal yoldan hamile kalamicami soylemesinin ikinci ayinda sadece iki kere iliskiyle hamile kaldim we su an ogluma hamileyim allahima binlerce sukurler olsun allah verecegi zamani bilir tedbirinizi alin takdiri allah weriyor zaten ewliliginizi bebek olmuyo olmuyo diye mahvetmeyin tecrubeli bi anne adayi olarak ufak bir oneri allah im isteyen herkese saglikli hayirli ewlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin

hsg de ilac verilio rahim icine. O da yapisiklik varsa felan baya acio hsg den snra da 3 ay hamile kalmak daha kolAylasio

Anladım canım. Hiç bildiğim konular değil. 8 aydır nasılsa olur diye oyalandık şimdi stres oldu. Genel kontrollere gittik temiz çıktı.

HSG için doktor mu karar vermeli yoksa kendimiz mi talep etmeliyiz?

1 yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra bebek için karar verdik ilk aydan geldi ama dış gebelikle sonuçlandı ameliyat oldum tupum alınmadı doktor 3 ay korunma süreci verdi ama 7 ay bekledik bu ay ilk Korunmasız ayimizdi ama olmadı galiba adetlerim düzensiz bugün 31. Günüm ama testler negatif çıktı hep.icimde hep bu bebeğimiz de ilk aydan gelecek gibi bir his vardı ama kim bilir ne kadar bekleyeceğiz anne olmayı çok istiyorum :(

1 yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra bebek için karar verdik ilk aydan geldi ama dış gebelikle sonuçlandı ameliyat oldum tupum alınmadı doktor 3 ay korunma süreci verdi ama 7 ay bekledik bu ay ilk Korunmasız ayimizdi ama olmadı galiba adetlerim düzensiz bugün 31. Günüm ama testler negatif çıktı hep.icimde hep bu bebeğimiz de ilk aydan gelecek gibi bir his vardı ama kim bilir ne kadar bekleyeceğiz anne olmayı çok istiyorum :KK43:

Canım ovulasyon testi kullanmanı öneririm. Yumurtlama günlerini yakalarsın en azından.

Canım ovulasyon testi kullanmanı öneririm. Yumurtlama günlerini yakalarsın en azından.
Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmıştım dış gebelik yaşadığım ay bu ay sadece akıntı takibi yaptım.bide ovulasyon testi denerim ama çokta böyle şeylerle ugrasmak istemiyorum stres oluncada bebek olmuyo diye

Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmıştım dış gebelik yaşadığım ay bu ay sadece akıntı takibi yaptım.bide ovulasyon testi denerim ama çokta böyle şeylerle ugrasmak istemiyorum stres oluncada bebek olmuyo diye

Stres olcaksan tabiki uğraşma olcağı varsada olmuyo .. ama yakalaman açısından iyi bişey. ayda bi kez yumurta oluşuyo ve 24 saat yaşıyo malesef.

Mayista Evlendikten iki ay sonra hamile kaldım eylül de düşük yaptım. Korunmasıdik 3 ay sonra hamile kaldım. Darısı isteyenlerin başına inşallah:nazar::nazar::nazar:

3 ay korunduktan sonra korunmayı bıraktıgım ilk ay hamile kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin:anneadayı:

Ilk denememizde hamile kaldim:) yarin keseyi gormeye gidicez ama icimde cok korku war ya bi sorun olursa diye. Oyle bi psikoloji yerlesti ki bana sanki bi sorun cikmadan olmazmis gibi paranoyak oldum :( bide alttan muayene ederse diyede korkuyorum :(

Back