Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

amin canım çok teşekkür ederim duan ve desteğin için.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canım.gerçekten yavrun bi mucize.o kadar seneden,uğraştan sonra kendiliğinden oluvermiş.inşallah ben ve benim gibi arkadaşlarda tez zamanda bebişlerine kavuşur.dua et canım bizlere

yaş ilerledikce insanı dahada bi telaş basıyor canım.bende 28 yaşına girdim 2 gün önce tıp çok ilerledi üzülme olmazsa başka yöntemler deneriz diyor annem,eşim ama Allah alnımıza yazmadıkca olmazki.evlenmeden önce eşimle hayal kurarken 3 çocuk diye hayal ederdik daha 1 tanesine kavuşamadık.1 tane olsun ona razıyım inşallah kavuşuruz arkadaşım bizde bebeklerimize.

bu nasıl bi cahillik ben anlayamıyorum canım.evlenmeden öncede böyle düşünüyordum bu konuda.birine çocuk düşünmüyormusunuz diye sorulduğunda belkide olmuyor ne kadar ayıp bu soru derdim içimden.benimde başıma geldi sizlerinde başında var işte.herkes soruyor canım bu komşu en gıcığı ve sürekli karşılaştığım birisi olunca sinir oluyorum.ev sahibinin eşi,alt komşu üst komşu,akrabalar herkes bebeğimi 4 gözle bekliyor sanki!!

Maşallah size:) bi daha biri yamadik:)

Ben evlendikten 3 hafta sonra hamile kaldım. Açıkçası bu kadar çabuk beklemiyordum :))

Olsun canım daha yeni sayılır zamanını bekliyordur 17 sene sonra anne olan iki tanıdığım var sen daha yeni başlamışsın umarım Rabbim çok aratmaz
amin canım inşallah.sağlıklı bir bebeğim olsunda 1 yıl daha beklemeye razıyım.

Valla ben bu durumdan yakınan eltime "evliliğin tadını çıkarıyoruz,daha erken. Birbirimize bi doyalım sonra" de diyorum. Kimse kimsenin özeline giremez. Herkes haddini bilecek. Yapıştır cevabı arkadaşım. Sen üzüleceğine insan müsveddeleri üzülsün. Senin de mutlu haberlerini alacağız daha :)))

8 aydır olmuyor canım.şimdi adet dönemindeyim.9uncu aya gircez işte
Ben de çok zaman oldu sandım. Daha yeni denemeye başlamışsın :) 28 ne be :) Ben nasip olursa 31imde anne olucam daha. Sen benim yaşımda ikinciyi yaparsın :))) Allah en doğru zamanı bilir. Simdiden kendini yıpratma. Yaşın genç, bünyen genç. Moral çok önemli güzelim, akışına bırak. Allah sana ne yavrular verir daha :)

canım çok teşekkür ederim desteğin için.8 aydır korunmuyoruz olmayınca insan korkuyor.zaman su gibi akıp geçiyor.yaş ilerlemesinden çok 8 aydır olmamasından korkuyorum

canım çok teşekkür ederim desteğin için.8 aydır korunmuyoruz olmayınca insan korkuyor.zaman su gibi akıp geçiyor.yaş ilerlemesinden çok 8 aydır olmamasından korkuyorum
Canım sağlıklı, hayırlı olsun geç olsun. 8 ay çok kısa bir süre. İnanır mısın benim pek umudum bile yoktu. Çok stresli bir 3 sene geçirdim ama öyle böyle değil. Adet düzenim alt üst oldu. Çalışıyorum aynı zamanda doktora yapıyorum. Yani zaman olarak da doğru bi zaman değildi. Allah var ya daha olmaz deyip hiç korunmadım. Ama Allah verecek ya doğru zamanı o biliyor. Dua et,sabırlı ol. Güzel düşün. Ona bırak sen. Öyle güzel bir zamanda verir ki "işte tam zamanı" dersin :))

ne güzel yazmışsın canım..bende buna inanıyorum vardır doğru bi zamanı Allah ol der olur diyorum ama benim korkum hiç bi zaman anne olamamak nedense 8 ay olmayınca bu korku oluştu içimde

ne güzel yazmışsın canım..bende buna inanıyorum vardır doğru bi zamanı Allah ol der olur diyorum ama benim korkum hiç bi zaman anne olamamak nedense 8 ay olmayınca bu korku oluştu içimde
Pınar öldürücem seni !!! Bu olumsuz düşüncelerden bi an önce kurtul. Rahat bırak kendini. Önce hayırlısını iste Allahtan. Bazen direttiğimiz şeyler hayır getirmiyor biliyorsun. Ve lütfen unutma 8ay çok çok kısa bir süre. Öpüyorum seni. Bu arada unutmadan, Bebek haberini forumda ilk baba vereceksin anlaştık mı :)) Tutma beni daha uyuyacağım

_çok sağol canım inşallah rüyaların hayra çıkar Rabbim gönlüne göre verir...

teşekkür ederim canım desteğin için bende hep diyorum hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsun Allah vereceği zamanı kaderime yazmıştır diye ama insan genede korkuyor işte.hamile kaldığımda söz ilk sana haber vereceğim

İlk bebeğimde 8 ay uğraştık. Şu anda ikinciye hamileyim ve ilk seferde oldu. Şoktayız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…