Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENİMDE AYNI ŞEKİLDE OLDU CANIM..ALLAH BİZE BU ACILARI TEKRAR YAŞATMASIN..BENDE KÜRTAJDAN SONRA İSTEYEMEDİM HEMEN..5-6 AY SONRA DÜŞÜNMEYE BAŞLADIK ŞİMDİ DE 6-7 AYDIR TUTTURAMIYORUZ..evllendikten 5 ay sonra hamile kaldım ne yazıkk ki bebğimi dokuz haftalıkken kaybettim kalbi durdu...yeni kürtaj oldum kürtajdan sonraki iki üç adet dönemi sonrasında tekrardan devam edeceğiz inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde rabbim kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip eder...![]()
İNŞALLAH CANIM AMİNN EVET İNSAN Bİ SÜRE KENDİNE GELEMİYOR..ALLAH IM BİZE DE VERİR İNŞALLAHRabbım hepınızın dualarını kabul etsın ınsallah tez zamanda bebıslerınızı kucagınıza alırsınız ben bır bucuk senelık evlıyım ıkı tane gebelık yasadım ıkısı de ıkı aylıkken kalplerı durdu bu pıskolojı kurtaj vucudun allak bullak oluyo duzenın alt ust oluo hormonların bozuluyo Rabbım saglıkla versın dıye dua edelım arkadaslar sımdı tekrar ıstyoruz ısteyen herkese rabbım saglıkla hayrlısıyla nasıp etsın
kendiliğinden mi oldu bebiş tedavi mi :)19 ay sonra... :)
kendiliğinden mi oldu bebiş tedavi mi :)
ne güzel canım Allah kucağına almayı nasip etsin.bizde 10 aydır uğraşıyoruz.çok üzülüyorumKendiliginden sayilir.. içtiğim birkaç bardak soğan suyunu saymazsak tabii:)
ne güzel canım Allah kucağına almayı nasip etsin.bizde 10 aydır uğraşıyoruz.çok üzülüyorum![]()