Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Ben evlendikten bir ay sonra hamile kalmştm şimdi kızım 3 yaşında :)

bu yazılanları okuyana kadar şanslı olduğumu bilmiyordum... Bebek için karar verdiğimizde ilk çalışmamız sonuç verdi :) tü tü tü maşallah bize :)

merhaba, forumda gezerken farkettim. kahverengi lekelenmem oldu yazmissiniz. kac gun surdu nasildi rengi kivami vs.. bende yasadim ayni seyi ama ilk gun kahverengi lekelenmem oldu sonraki gun azicik pihti ve kirmizi renkte geldi. adetime 10 gun vardi.

inşallah bende en kısa zaman buraya cevabını yazarımm

Evlendikten 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. doğum yaptıktan 4 ay sonra ikinciye hamile olduğumu öğrendim. ikinciyi doğurduktan 5 ay sonrada üçüncüye hamile olduğumu öğrendim. üçünciyüde doğurduktan sonra hopp dubakalım dedim :) şuan korunuyorum. yaşım 28 şuan .. belki 7-8 sene sonra bitane daha olabilir.

Hay maşallah canm allah evlatlarını sana bagislasin

hahah maaşallah harbiden heee

çocuk yapmaya karar verdikten sonra hemen oldu. 1 ay sonra 1 aylık hamile olduğumu öğrendim.

Kızlar hamile kalmaya calisiorm 6 aydır 1 kere nasip oldu düşük yaptım varmı bir formulunuz (rabbimin izniyle)

Maşallah canım rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin.Canım zorlandın mı arka arkaya doğum yapınca

Maşşallahhhhh

korunmadınmı hiç doğumlardan sonra
bu kadar doğurgan birisi olarak banada dua et 1,5 yıldır istiyoruz

biz de bi bebeğimiz olsun istiyoruz. hem de çok. eşim hep istemişti ama kendimin bu kadar istediğimi ben bile bilmiyordum. ta ki geçen ay 2 gün adet gecikmesi yaşayıp da(ki asla gününü aşmaz) test yapıp olumsuz sonuç alıncaya dek. stres yapmaya başladım artık . 8 aydır uğraşıyoruz. bu ay da olmazsa sömestrde memlekete gidince doktora görünmeyi düşünüyorum. çalıştığımız yer imkanlar açısından pek iyi değil. rabbim isteyen herkese sağlıkla verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…