cok sevindm cnm allah kucagına almayı nasip etsin bzede yasatsın güzellikleri19 aydır korunmadım ve bu ay hamile kaldım. Hala şoktayım, doktora gidecem umarım herşey yolundadır. Dün idrarda öğrendim bugün acilde kan tahlili yaptırdım pozitif sonuç
cok sevindm cnm allah kucagına almayı nasip etsin bzede yasatsın güzellikleri
Merhaba,
Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)
Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..
Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ?
Teşekkürler
Arkadaslar merhaba ilginizi ceker mi bilmiyorum belkide bir cogunuza sacma gelebilir ama cevremde cok gordugum birsey gobek kaldirtmak bazilarinizin tabiriyle maske kaldirtmak bende hastaneye gittigimde sorunun yok deniyo ve cevremdeki bazi bayanlar gobegini kaldirtmadan hamile kalamiyor banada cazip geldi cunku doktor dio sorunun yok ne zamandirda olmuo gittim bugun gobegimi kaldirttim tip kabul etmesede inanmayadabilirsiniz dusuncenize saygim var paylasmak istedim ama yapan olursa iyi arastirip iyi bilene isin ehli olana gitsin buda ufak bi bilgi olsun ilgilenecek olan olursa gobegimde cok fark var yukari kalkti dusmustu zaten yapanda dedi acida cekmedim yaparken bu illa cocuk olsub die degil maskotluk maskaralik degil 20 yil cocugu olmayan kadin gitmis megerse maskesi dusmus bunca yil bosa beklemis ki yengelerimdede yakin akrabalrkdada kaldirtmadan kalmayan var zorlama agir kaldirmada dogum dusuk kurtaj yapanda olusuo genelde
yaa arkadaşlar strest o kadar etkili mi ben 10 aydır hamile kalamıyorum artık ağlamak istemiyorum ama aklıma hep kötü şeyler geliyor 2 aydır adetlerim 33 günde ya da 34 günde bir oluyor o da3 gün akıntıda kan acaba erken menopoza mı giriyorum diye düşünüyorum artık.hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor
aynen canım bendeGün gelicek bende süremi yazıcam inş şimdi sessizce konuyu izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?