Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

İlk bebeğim 7 ayda şimdi ikinci bebeğime hamileyim 3 ayda hamile kaldım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Kızlar,
Ben de 8 aylık evliyim yaş 31 o yüzden çok beklemek istemedik. 3 aydır korunmuyoruz, yumartlama günlerine de dikkat ediyorum ama olmadı. Bir de stresten sanırım hiç sekmeyen adet günlerim 3 gün erken, 2 gün geç gibi sapmalar olmaya başladı. Doktora gittim bir sorun görünmüyor dedi ki zaten 6 aydan önce sıkıntılı bir durum gibi görmüyorlar...Bu ay ovulasyon testi aldım bakalım... Hayırlısı rabbimden...

İlk bebeğime hamileyim şuan, Allah'tan her zaman hayırlısı olsun diye diledim ekstra bir çaba göstermedim 7. Ayda hamile kaldım. Sağlıklı beslenme ve sporun önemli olduğunu düşünüyorum çünkü ben 4 kilo verdikten sonra hamile kaldım ama tabiki öncelikle Allah'ın takdiri deyip kendinizi çok strese sokmamak önemli, herşey bizim elimizde değil.

Biz eşimle 3,5 yıllık evliyiz çok gezdik , eğlendik görmediğimiz yer kalmadı sonunda çocuk yapmaya karar verdik :16: ben 2. ayımda hamile kaldım şimdi 14 haftalık hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah çok ama çok güzel bir duygu...:nazar:

6 aylik evliyim hic korunmadik ilk aydan istedik ilk iki ay deneyimsizdik 3.ay sürekli düşünmekten adetim 8.gun gecikdi adet oldum doktora gttim pko yani (polikist over) olduğumu söyledi
Soğan Kuru folik asit kullandim 1 hafta ve o ay hic düşünmedim 4.ayimda hamile kaldim
Şuan 2 aylığiz :))

21 Aralık 2013'te evlendiğimizde 4 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum. 29 Ocak akşamı doğum günümde bebek çok istediğimize karar verdik ve ben 7 şubatta adet oldum doğum kontrol hapını bıraktım. O ay hemen hamile kalmışım. Hesaplara göre 23 Şubatta hamile kalmışım. Biz beklemedik hiç, Allah isteyen herkese versin, aratmasın.

6 ay kadar bekledik şuan ilk bebeğime hamileyim ama tüplerime baktırdıktan sonraki 2. Ay hamile kaldım bu 6 ayın ikinci ayında klomen kullandım sonra kilo aldım diye kullanmak istemedim bi daha doktorum ilaçsız takip edelim dedi 2 ay daha olmadı sonra tüplere bakıldı ve bence küçük tıkanıklık vardı açıldı çünkü o ay yumurta oluşmadığı için hamile kalamadım ve diğer ay kendiliğinden yumurtam olmuştu hemen hamile olduğumu öğrendim☺️☺️🙏🙏çok şükür Allah'ıma İsteyen herkese Rabbim nasip etsin hayırlısıyla..hamile kaldığımda hiç beklemiyordum tamamen kendimi hobilerime verdiğim amaaann nasılsa olmuyo dediğim ve inanın nerdeyse ay içinde eşim uzakta olduğu için sadece 3 defa denediğimiz ve yumurtlama günü olarak hesapladığım haftadan 1 hafta kadar önce hamile kalmışım..yani diyorum ki siz ne yaparsanız yapın Rabbim ne zaman dilerse o zaman veriyo..ayrıca bende polikistik over vardı..içinizi ferahlatıp dua edin bol bol ve gerisini Allah'a bırakın..

Merhaba,

Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)

Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..

Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ? :46:

Teşekkürler:16:

7 ay sonunda oldu ovulasyon donemimde 15. Gün :)

Son adet bitiminin devamındaki 6. Gün hamile kaldım

6 aylik evliyim hic korunmadik ilk aydan istedik ilk iki ay deneyimsizdik 3.ay sürekli düşünmekten adetim 8.gun gecikdi adet oldum doktora gttim pko yani (polikist over) olduğumu söyledi
Soğan Kuru folik asit kullandim 1 hafta ve o ay hic düşünmedim 4.ayimda hamile kaldim
Şuan 2 aylığiz :))

folik asitin pko ya etkisi varmı? ne için kullandınız?

ayy çok sevindim bunaa peki ne kadar zamandan sonra kullanmaya başladın?

benim hormonlarda sorun çıkmayınca 1 sene sonra verdi doktor çünkü eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonuçlarımızın iyi çıktığı ay verdi...o ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptım...şuan yine çalışmalara başlıcaz ama doktor korun dedi klomen vermedi öteki ay yine başlıcam sanırım

benim hormonlarda sorun çıkmayınca 1 sene sonra verdi doktor çünkü eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonuçlarımızın iyi çıktığı ay verdi...o ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptım...şuan yine çalışmalara başlıcaz ama doktor korun dedi klomen vermedi öteki ay yine başlıcam sanırım

canımm geçmiş olsun. neden korun dedi ki? benimde hormonlarda sorun yok eşimde kontrollerı yaptrdı bı sorun yok ama 5 aydır olmadı bu ay klomen werdı başlayacağız bakalım

canımm geçmiş olsun. Neden korun dedi ki? Benimde hormonlarda sorun yok eşimde kontrollerı yaptrdı bı sorun yok ama 5 aydır olmadı bu ay klomen werdı başlayacağız bakalım
canım o zaman inşallah iyi haberlerini alırız stres yapma birde ilişkiden sonra kalkma yarım saat kadar beline de yastık koy incir kürü var onu yap bunlar faydalı şeyler...bu arada doktor tamamen rahmim temizlensin diye korun dedi

Back