Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)
Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..
Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ?
Teşekkürler![]()
ben kaldım ilk ayımda çatlatma iğnesi de vurulmamıştım...klomenle hamile kalan var mı?
ben kaldım ilk ayımda çatlatma iğnesi de vurulmamıştım...
6 aylik evliyim hic korunmadik ilk aydan istedik ilk iki ay deneyimsizdik 3.ay sürekli düşünmekten adetim 8.gun gecikdi adet oldum doktora gttim pko yani (polikist over) olduğumu söyledi
Soğan Kuru folik asit kullandim 1 hafta ve o ay hic düşünmedim 4.ayimda hamile kaldim
Şuan 2 aylığiz :))
ayy çok sevindim bunaa peki ne kadar zamandan sonra kullanmaya başladın?
folik asitin pko ya etkisi varmı? ne için kullandınız?
benim hormonlarda sorun çıkmayınca 1 sene sonra verdi doktor çünkü eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonuçlarımızın iyi çıktığı ay verdi...o ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptım...şuan yine çalışmalara başlıcaz ama doktor korun dedi klomen vermedi öteki ay yine başlıcam sanırım
canım o zaman inşallah iyi haberlerini alırız stres yapma birde ilişkiden sonra kalkma yarım saat kadar beline de yastık koy incir kürü var onu yap bunlar faydalı şeyler...bu arada doktor tamamen rahmim temizlensin diye korun dedicanımm geçmiş olsun. Neden korun dedi ki? Benimde hormonlarda sorun yok eşimde kontrollerı yaptrdı bı sorun yok ama 5 aydır olmadı bu ay klomen werdı başlayacağız bakalım